MISLI

• Začetnik teme Začetnik teme CURSE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
268275_386427878090943_802436406_n.jpg

Postoji jedan odredjeni broj ljudi koji se nekako navuku na tugu...a cudna je to vrsta narkotika...jako cudna...Nose je svuda sa sobom i ne umeju ziveti normalnim zivotom...da...tuzno ali je tako...iz tih ljudi tuga dise,pise i zivi iz dana u dan...posecuje cesto skrivena mesta u glavi,koja se cuvaju i od nas samih i hrani se nasom slaboscu,dok potpuno ne zavlada i ne osvoji...a tesko joj je odoleti...tesko je biti sretan,kada jednom upoznas pravo lice tuge..

Свет се почиње спашавати спашавајући једног човека, све остало је или грандиозна романтика или политика.
Чарлс Буковски

Ima ljudi kojima iz očiju izvire mržnja. Ponekad sam poželeo da mržnju vratim mržnjom, ali mi to nikada nije polazilo za rukom. Prema takvima u mojoj duši i mimo moje volje, ostaje samo osećaj prezira za navek. - (m.m.)

Postoje ljudi koji nam uđu u naš život, i zatim brzo odu.
Postoje zatim ljudi koji čine da nam duša zapleše. Oni nam otvaraju oči tihim šapatom svoje mudrosti.
A postoje i ljudi zbog kojih poželimo hodati po nebu. Oni ostavljaju trajan trag na našim srcima, i zbog njih više nikada nećemo biti isti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back