MISLI

• Začetnik teme Začetnik teme CURSE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1509753_493626724083094_128305455_n.jpg

Kako su ljudi glupi.Cine zlo ,da im se zlo vrati.

Mesa Selimovic

- - - - - - - - - -

"Ja nisam samo još jedna od milion žena. Ja sam ona žena koja se desi samo jednom u životu."

- - - - - - - - - -

1011228_483595071752926_772995790_n.jpg

- - - - - - - - - -

" Ne dopusti da ti život kontrolišu tri faktora: prošlost, novac i nebitni ljudi. "

- - - - - - - - - -

'Nikad ne pokazuj prstom na nečije nepoštenje, ako nisi dovoljno jak da to ne moraš i dokazivati''

Meša Selimović

Ne volim princip "Pamti - pa vrati", to bi mi ukaljalo obraz. Nema lepse pobede od pogleda u necije oci bez grize savesti i znati da ce tu osobu vlastito srce od srama izdati kad-tad !!

Teško je poverovati, da su ljubav ili bol obveznice, koje se kupuju bez ikakvog plana i koje dospevaju ... hoćeš-nećeš ... i koje se otkazuju, bez ikakvog prethodnog obaveštenja, da bi se zamenile kojekakvim papirima ... što ih slučajno Bogovi u tom trenutku puste u opticaj po tržištu !...
Vilijam Fokner

Nešto kao pravedna ljubav ne može postojati, jer se ljubav temelji na subjektivnom osećaju prema voljenoj osobi ... kao jedinoj i nepovredivoj. Ljubav ne proizlazi iz tačne procene kvaliteta i mana kod voljene osobe, te prednosti i nepogodnosti koje ona donosi. Ljubav prema tome, ne odmerava mane voljenog bića, a kvalitete vidi u metafizičkom obliku. Za pravednost vredi samo odmeravanje, odnosno na nju ne utiču drugi razlozi. Ono što je naklonost u ljubavi ... to je kod pravednosti nepristranost ! ...
Čaim Perelman

Kako umre ljubav ?!
Zapali se i uništi jezikom mržnje i uzajamnih optužbi. U besu i žestini se slomi. Nakon razaranja, međutim ipak ostane nešto od njenog traga ... što se kao neispunjene nade i sećanja na strast koja nikad nije stigla do užitka ... uhvati za misli i srce. Onda napokon umre, s nekoliko jednostavnih, skoro bezazlenih reči. I onda odlaze duhovi i nestaju gresi.
Tako je uvek bilo ... jeste ... i uvek će tako biti !!,, ... Bez obzira šta i koliko preduzimali ! ...

Harold Robins

21397_390999654345802_1869996969_n.jpg

- - - - - - - - - -

Ima ljudi skromnih. Kad se ujutru probude, kad shvate da su još živi, da još uvek slušaju, gledaju i misle, prva rečenica im je: Neverovatno! Takvim ljudima uvek slobodno možete reći koji je dan i datum, ne prave pitanje, obraduju se svakom."

Duško Radović

- - - - - - - - - -

Nikad me nitko ne moze povrediti ,koliko ja mogu trpjeti
Nikada nitko ne moze biti onoliko djubre,koliki ja covjek mogu biti.
Jedino sto cu ja uvijekmoci vecinu da pogledam u oci,dok mene mnogi nece moci.

"Ne dao ti Bog da se požališ na zlo onom ko ti zlo misli - većega mu dobra ne možeš napraviti."

- - - - - - - - - -

"Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. To jednostavno znači da više nisi vrijedan mog vremena."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back