Ljubo2
Iskusan
- Poruka
- 5.724
I kraj ima svoju svrhu. Svaki kraj je novi početak:Fridrih Vilhelm Niče
Nije svaki čovek svrha. Kraj melodije nije njena svrha; ipak, da melodija nije došla do svog kraja, ne bi postigla svoju svrhu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kraj ima svoju svrhu. Svaki kraj je novi početak:Fridrih Vilhelm Niče
Nije svaki čovek svrha. Kraj melodije nije njena svrha; ipak, da melodija nije došla do svog kraja, ne bi postigla svoju svrhu.
Kad bi se ja umorio da drugima budem dobar, umori bi se da samome sebi bude doar. Jer sve što postoji sam ja.Meša Selimović
Ponekad se i dibar čovek umori od dobrote. jer dok je svima bio dobar, sebi je bio najgori.
Svi ljudi se mrze, ratuju, međusobno se ubijaju i joiš uvek nisu promenili svet.Čarls Bukovski
Ljudi koje svi vole ne menjajuz svet.
Naša civilizacija je glupa. U njoj se , bez iskstva, glupi i rađamo i umiremo.Aleksandar Solženjicin
Dok si mlad, nemaš iskustva, kad si star, nemaš snage.
Život će da nam bude, mnogo, mnogo, duži, kad nam uzajamno uništavanje i istrebljivanjke prestane da bude cilj.Platon
Kratkost života nam zabranjuje da počnemo da gajimo nade koje bi ciljale daleko.
Postoje pitanja koja još niko nije uništio. Ti su pitanja na koja naučnici, filozofi, teolozi, ideolozi i političari još uvek ne znaju da odgovore.Susan Sontag
Jedini zanimljivi odgovori su oni koji uništavaju pitanja.
Suština čoveka je životnost i svesnost. Jedino životnost i svesnost može da bude suština svih stvari, a time ujedno i merilo.Protagora
Čovek je merilo svih stvari, onih koji jesu zbog onoga što jesu i onih koji nisu zbog onoga što nisu.
Najbolje ne dati nikome ni prvu šansu, da posle ne bi morali da se oporavljamo.Pre neho nekome daš drugu šansu, prvo se oporavi od prve.