Мишковић уплатио 12 милиона евра у замену за слободу

Srusi zgradu Legiji?
Nesto si ti debelo pobrkala.

I jos nesto.
NE OSNOVU CEGA DA SE ODUZME IMOVINA?
Sta ce se napisati u obrazlozenju odluke da se oduzme imovina?
Moze da se oduzme samo ona vrednost za koju je optuzen(privremeno oduzeti dok traje spor).
Kod Miskovica cak ni to nije potrebno, jer covek ima imovinu u Srbiji da pokrije pedeset ovakvih tuzbi....

Ne znam, ako si se ti primila na obecanje da ce nekom biti sudjeno na osnovu prica sa pijace, ja ipak mislim da si ti u velikoj manjini.

Kako na osnovu cega da se oduzme? Pa na osnovu procenjene vrednosti ukradene imovine. Posle neka se raskusuraju.

A Legiji odnosno zemunskom klanu je bila odmah porusena jedna zgrada, zaboravila sam koja, premda nije trebalo, trebalo ju je nacionalizovati i prodati.

Kako na osnovu cega da se oduzme? Pa na osnovu procenjene vrednosti ukradene imovine. Posle neka se raskusuraju.

A Legiji odnosno zemunskom klanu je bila odmah porusena jedna zgrada, zaboravila sam koja, premda nije trebalo, trebalo ju je nacionalizovati i prodati.

Samo sto se nije puno po novinama vrtela vest da su udovice Siptara i Kuma naplatile od drzave to sto je porusila zgradu u Silerovoj.
Sagradjena uz dozvole pre bilo kog dela za koje su pomenuti ikada okrivljeni.

Ма каква транзиција , то је само "лепа" реч за пљачку јер је транзиција УВЕК пљачка или тачније ОТИМАЧИНА јер се друштвена предузећа као колективна својина ОТУЂУЈУ ОД ДРУШТВА које је створило та добра у интересу целе заједнице, било да је предузеће плаћено држави (читај: коалицији на власти) 3 евра или 30 милиона евра.
Уосталом, и будала данас види да капитализам "на нашим просторима" значи искључиво енормно богаћење мањег броја појединаца односно картела чији шпекулативни капитал уништава шире друштвене слојеве. Подвлачим ово шпекулативан капитал да ти буде јасно да не мислим на кафеџије, власнике аутомеханичарских радњи и сл.

Е са овим се слажем. Транзиција јесте пљачка спроведена од стране капиталиста над овим народом. Тако су се појединци обогатили, а све фабрике које смо имали, све што је некада врдело и радило је уништено. Памметном доста да види где нас је тај капитализам довео. Капитализам једнако пљачка.

Zato nam je privreda u takvoj provaliji...[/QUOTE]
Kome to "vama"? Sta si ti? Idejni tvorac i vlasnik srpske privrede? Ne, decko, MMF te je prestigao i kupio Srbiju.
Kad takvi kao ti imaju master.........
Ti, u stvari ne znas ni ko ni kakav sam ja. U svojoj zbunjenoj masti mozes zamisljati ZanKlodVanDam-a ili svog profesora, ali je istina da ne znas.
Da ne bude smao BAU FAS, kao jedan "cenjeni " komentator na ovom forumu.
Opet nisi slusao: ujutru bele, posle podene zute, a uvece plave. Nemoj da ponavljam.
Trebalo bi debelo kazniti tvoje profesore za diplomu koju su ti omogucili, a ti se jos uvek pitas kako nije prijavio svoj bankovni racun UBPOK-u??????????????
Prijavi. Neki su u vladi, neki u zatvoru, a vecina jos radi. Kome ces da prijavis? Ubopoku? Kanalizaciji?
Da ne pricam kako bi im trebalo zabraniti da predaju, cim su pustili takve kao ti, koji se pitaju kako neko ko je vlasnik firme koja je nedavno prodala deo svojih poslova za MILIJARDU evra, moze da ima na svom racunu 12 miliona............
Pocinjem da se brinem... razlika izmedju licne, privatne i imovine firme se uci u osnovnoj skoli.
Nisi bio na casu? Tog dana je pala trola? Jeste, tezak je osmi razred.
Jadna je firma u kojoj radis, jer jedina korist koja moze da postoji od tvoje diplome je u toaletne svrhe.
Jeste Kole, papir koji si jutros koristio posle pisanja teksta je neko morao da napravi.
Mada sam ja vise nego siguran da si ti negde na drzavnom budzetu.
Zato sto se tamo vise ceni neko drugo znanje.
A posto ti ekonomskog uopste nemas, onda..........
Super, bas mi je drago zbog tebe. I poslusaj savet, ne preskaci terapiju.

Necu vise spamovati temu.

Poslednja izmena:
Da je Vucic iskreno zeleo borbu protiv kriminala i korupcije ne bi najveci kriminalac u Srbiji upravo izasao iz zatvora.Njegovo hapsenje je i izvedeno tako da ga puste posle odredjenog vremena.Trebao im je u zatvoru dok se ne potpise Briselski sporazum.Posle toga su svi pohapseni izasli iz zatvora (Miskovic junior,senior,Oliver Dulic).Nije ni bilo moguce da Miskovic zaglavi robiju kada je finansirao SNS.

Potpuno tacno

dva scenarija... po jednom sudice mu se u srbiji i u toku sudjenja ce neki jako vazni papiri da nestanu na volseban nacin, kritikovace se policija, sudstvo, bice velikih reci da moramo ozbiljnije pristupiti rekonstrukciji sistema ali neka miskovic bude primer kako ne treba raditi i.... pojo vuk magarca... on nastavlja da radi u srbiji, plati tu i tamo godisnji reket sps-u i sns-u ko sto je platio ovo drzavi i ko zna jos kome sve nije.... i tacka.... po drugom, ako mu se skurcilo ovde, sto i jeste moguce, nikada naravno nece ko ovca da organizuje kriminalno bekstvo solo ili sa familijom, vec ce to da odrade englezi, tacnije njihov mi u dogovoru sa nasom vladom i najvisim vrhom da sve bude cisto i legalno. znaci sasvim lepo ko gdin covek da isheta iz zelje i da mogu svi da mu se.... da ne kazem sta.

problem u ovoj drugoj prici je samo jedan a on je uvek kada mafiosi prave takav plan koji ce da povuce lavinu reakcija... ko ce biti zrtveni jarac, jer uvek mora neko da naebe makar i za lovu da sedi u murdelju da bi stvar imala pecat legalnosti... ko onaj sofer od veselinova sto je preuzeo krivicu.... bumo videli.

Е са овим се слажем. Транзиција јесте пљачка спроведена од стране капиталиста над овим народом. Тако су се појединци обогатили, а све фабрике које смо имали, све што је некада врдело и радило је уништено. Памметном доста да види где нас је тај капитализам довео. Капитализам једнако пљачка.

Капитализам = USA

А, после ЗВАНИЧНОГ банкрота једног Детроита, само политички слепци не виде (има наравно и оних који не желе да виде) да се капитализам, заједно са првом земљом светског капитализма САД, нашао пред зидом, тј. да је дошао до свог природног краја. У наредних десетак година морају се десити велике промене и НАРОДНИ устанци против корпоративног фашизма тј. данашњег капитализма, или ће доћи до краја цивилизације какву познајемо.

Poslednja izmena:
Sad ce Miskovic da ukljuci svoju masineriju ima da pomrsi konce i Vucku i Tomi diplomi i kofernjaci.Nisu svesni sta ce taj lik da im uradi, bice to osveta o kojoj nisu ni sanjali.

Свакако да ће тога бити. Браво за коментар.
Узгред буди речено, на "Слободној Европи", органу ЦИА, већ прозивају "напредни" режим да од 28. Јуна до сада "ништа" није урадио у "примени бриселског споразума" ( а ови реално и не могу ништа да ураде када Срби са Севера једноставно не прихватају тзв. "бриселски споразум") тако да ће "одређеним амбасадорима" итекако послужити Мишковић и његов случај за поновно "мешање карата" - јер факат да Мишковић није крив по ономе што му стављају на терет само ради вУЧКове популарности, с'тим што се према Мишковићу реално гледано нехумано поступало (7,5 месеци потпуно неоправданог притвора правно гледано); у капитализму је трговање акцијама сопственог предузећа не само да је дозвољено и никако не може да представља кривично дело већ се слободно може рећи да је трговина акцијама основа капиталистичког начина пословања.

Poslednja izmena:
Ono sto su naprednjaci otpadnici umislili da ce silom i politickim terorom naterati sve "nepokorne" tajkune i privrednike da ih sponzorisu i da predju u njihov tabor vratice im se kao bumerang jer ce ljudi koji su sposobni da stvore kapital znati i da se obracunaju sa ovim jajarama i diletantima.Glupo je i pomisliti da ce se ti ljudi obracati ovdasnjim politicarima i njihovim beznacajnim strankama.Oni kad placaju platice onima koji ce posao da im obave a to su oni pravi mocnici izvan ove zemlje koji ce da odrade posao onako kako treba i do kraja .Izvrsioci tih direktiva su nebitni i ako ih nema stvorice ih za taj posao a onda su ga ovi politikanti diletanti ugasili.Svaki sekund zatvora Miskovic i ekipa ce im visestruko vratiti a revans ce biti tragican po ove glupandere koji su dobili svoju rolu kojoj neminovno dolazi kraj.
Vucko Toma i Ivica ce overiti robiju i to onu pravu ali ce im se pridruziti i mnogi koji uopste i ne sanjaju da im se to moze desiti.

Poslednja izmena:
Sad ce Miskovic da ukljuci svoju masineriju ima da pomrsi konce i Vucku i Tomi diplomi i kofernjaci.Nisu svesni sta ce taj lik da im uradi, bice to osveta o kojoj nisu ni sanjali.

Hoćeš da kazeš da je NEKO jači od drzave ?
To što pišeš moze da se desi samo , ako su u dogovoru, drugačije ,
ne bi trebalo . Ako su nečija prava povredjena zar je trebalo da
prodje toliko meseci , a da Sud ne odreaguje ...
Malo je reći da je ovo sve cirkus ...:(

Back