"Sve ce to narrrod pozlatiti" i Misku se deeebelo isplatiti za "pretrpljeni bol , izgubljenu dobit , okaljan mukom stican ugled i ovde i u sve tu , kako njeMu tako Mu i blizoj i daljnoj okolini ..." !!! A i sire !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srusi zgradu Legiji?
Nesto si ti debelo pobrkala.
I jos nesto.
NE OSNOVU CEGA DA SE ODUZME IMOVINA?
Sta ce se napisati u obrazlozenju odluke da se oduzme imovina?
Moze da se oduzme samo ona vrednost za koju je optuzen(privremeno oduzeti dok traje spor).
Kod Miskovica cak ni to nije potrebno, jer covek ima imovinu u Srbiji da pokrije pedeset ovakvih tuzbi....
Ne znam, ako si se ti primila na obecanje da ce nekom biti sudjeno na osnovu prica sa pijace, ja ipak mislim da si ti u velikoj manjini.
Kako na osnovu cega da se oduzme? Pa na osnovu procenjene vrednosti ukradene imovine. Posle neka se raskusuraju.
A Legiji odnosno zemunskom klanu je bila odmah porusena jedna zgrada, zaboravila sam koja, premda nije trebalo, trebalo ju je nacionalizovati i prodati.
Ма каква транзиција , то је само "лепа" реч за пљачку јер је транзиција УВЕК пљачка или тачније ОТИМАЧИНА јер се друштвена предузећа као колективна својина ОТУЂУЈУ ОД ДРУШТВА које је створило та добра у интересу целе заједнице, било да је предузеће плаћено држави (читај: коалицији на власти) 3 евра или 30 милиона евра.
Уосталом, и будала данас види да капитализам "на нашим просторима" значи искључиво енормно богаћење мањег броја појединаца односно картела чији шпекулативни капитал уништава шире друштвене слојеве. Подвлачим ово шпекулативан капитал да ти буде јасно да не мислим на кафеџије, власнике аутомеханичарских радњи и сл.
Ti, u stvari ne znas ni ko ni kakav sam ja. U svojoj zbunjenoj masti mozes zamisljati ZanKlodVanDam-a ili svog profesora, ali je istina da ne znas.Kad takvi kao ti imaju master.........
Opet nisi slusao: ujutru bele, posle podene zute, a uvece plave. Nemoj da ponavljam.Da ne bude smao BAU FAS, kao jedan "cenjeni " komentator na ovom forumu.
Prijavi. Neki su u vladi, neki u zatvoru, a vecina jos radi. Kome ces da prijavis? Ubopoku? Kanalizaciji?Trebalo bi debelo kazniti tvoje profesore za diplomu koju su ti omogucili, a ti se jos uvek pitas kako nije prijavio svoj bankovni racun UBPOK-u??????????????
Pocinjem da se brinem... razlika izmedju licne, privatne i imovine firme se uci u osnovnoj skoli.Da ne pricam kako bi im trebalo zabraniti da predaju, cim su pustili takve kao ti, koji se pitaju kako neko ko je vlasnik firme koja je nedavno prodala deo svojih poslova za MILIJARDU evra, moze da ima na svom racunu 12 miliona............
Jeste Kole, papir koji si jutros koristio posle pisanja teksta je neko morao da napravi.Jadna je firma u kojoj radis, jer jedina korist koja moze da postoji od tvoje diplome je u toaletne svrhe.
Super, bas mi je drago zbog tebe. I poslusaj savet, ne preskaci terapiju.Mada sam ja vise nego siguran da si ti negde na drzavnom budzetu.
Zato sto se tamo vise ceni neko drugo znanje.
A posto ti ekonomskog uopste nemas, onda..........
Da je Vucic iskreno zeleo borbu protiv kriminala i korupcije ne bi najveci kriminalac u Srbiji upravo izasao iz zatvora.Njegovo hapsenje je i izvedeno tako da ga puste posle odredjenog vremena.Trebao im je u zatvoru dok se ne potpise Briselski sporazum.Posle toga su svi pohapseni izasli iz zatvora (Miskovic junior,senior,Oliver Dulic).Nije ni bilo moguce da Miskovic zaglavi robiju kada je finansirao SNS.
Е са овим се слажем. Транзиција јесте пљачка спроведена од стране капиталиста над овим народом. Тако су се појединци обогатили, а све фабрике које смо имали, све што је некада врдело и радило је уништено. Памметном доста да види где нас је тај капитализам довео. Капитализам једнако пљачка.
Sad ce Miskovic da ukljuci svoju masineriju ima da pomrsi konce i Vucku i Tomi diplomi i kofernjaci.Nisu svesni sta ce taj lik da im uradi, bice to osveta o kojoj nisu ni sanjali.
Sad ce Miskovic da ukljuci svoju masineriju ima da pomrsi konce i Vucku i Tomi diplomi i kofernjaci.Nisu svesni sta ce taj lik da im uradi, bice to osveta o kojoj nisu ni sanjali.
Опа, очекивано
Мишковићи се жале због притвора
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=07&dd=28&nav_category=16&nav_id=736895