misicna masa zadnjice, moze li se povecati?

Чучњеви су добри за гузицу.

Мада ту има и генетике. Можда си осуђена да никад немаш велико дупе тј. да га немаш никако. У случају да не успеш да повећаш задњицу, препоручујем ти да седнеш, савијеш се и почнеш да плачеш.
Ако ти је за утеху, ништа од тога није битно. Што је рекао DeeLite, сви би малу гузицу само ти хоћеш велику.

dupe kao i sise su sastavljene od sala. Radi raskorak sa tegovima od minimum 10-20 kg u teretani ako nes da se gojis. :D

Dupe je salo preko misica
Muscle-Leg-GluteusMaximus01.jpg
.

Treba da radi vezbe sa opterecenjem za gluteus. Iskorak, cucnjevi... E sad jako je vazno da se vezbe sa topterecenjem(tegovima) rade pravilno da ne bi doslo do povreda. Najbolje je barem u pocetku dok se ne nauci pravilna tehnika radi uz nadzor trenera. I mislim da je za zensko 20kg puno, barem u pocetku.

Ima jos jedan problem. Pogresno je raditi vezbe samo za jednu grupu misica jer to vodi ka disbalansu. Potrebno je raditi celo telo podjednako.

Poslednja izmena:
@BuenaVista
pre nekog vremena sam na tvoje pitanje koje je bilo slično po tome što si se previše "u sitna crevca" udubljivala u besmislene detalje, odgovorio sa jednim predlogom da drugačije razmišljaš o svojoj kondiciji

ne možeš sa telom tako da barataš: htela bih ovo malo šire a ovo malo uže, ovo malo kraće ovo malo duže...na žalost...svi bismo tako voleli, ali ne ide.

bitno je da ti na pravilan i zdrav način održavaš kondiciju i hraniš se, i kao rezultat toga bićeš najbolja i najzdravija što možeš da budeš u telu koje ti je priroda dala,
i bićeš istinski Lep Prizor, a veruj mi to se i vidi, i pametan muškarac to ume i da ceni.

@BuenaVista
pre nekog vremena sam na tvoje pitanje koje je bilo slično po tome što si se previše "u sitna crevca" udubljivala u besmislene detalje, odgovorio sa jednim predlogom da drugačije razmišljaš o svojoj kondiciji

ne možeš sa telom tako da barataš: htela bih ovo malo šire a ovo malo uže, ovo malo kraće ovo malo duže...na žalost...svi bismo tako voleli, ali ne ide.

bitno je da ti na pravilan i zdrav način održavaš kondiciju i hraniš se, i kao rezultat toga bićeš najbolja i najzdravija što možeš da budeš u telu koje ti je priroda dala,
i bićeš istinski Lep Prizor, a veruj mi to se i vidi, i pametan muškarac to ume i da ceni.

Odlican odgovor.

@BuenaVista

Zasto sam pomislio da si zensko? :P

Po tvom mišljenju da li je negativno ili ponižavajuće to što mi odgovor "zvuči ženski" ?
(za ime se ne slažem da zvuči ženski)

Ako smatraš da je negativno što mi je odgovor "ženski", i da sam te možda kao čovek razočarao(ili zasmejao), molim te napiši čime sam te to razočarao ili zasmejao ?

Back