Миша Бачулов се обратио Патријарху

dobar je on lik, postujem ja njega kao coveka i sportistu, sl kao politicars ne. Uvaljen kao Vucicev covek, lazna opozicija, ceo NS to zna
Па не може он додатно да оцрни Порфирија, када сви који су против Вучића већ имају мишљење да је Порфирије го%но од човека и да не заслужује да буде патријарх и да ће бити смењен када оде Вучић.
Ови који су за Вучића, пола њих је само плаћено да гласа, ко зна колико њих и нису православци, рецимо ромска исламска мањина итд.
Тако да напредњаци нису јединствени, мораш да одвојиш оне којима је испрао мозак и који живе у свом свету лажи и оне који су само плаћени да изађу на изборе и гласају за СНС.

Вучић је успео да уништи и цркву.

Miša Bačulov .... Kako takav balvan da se svidja forumašima toliko ,neverovatno

Mene samo zanima, čoveka vidjam tu i tamo na reels ali to što je rekao, da li te zanima da je istina?

Ovo bi moralo da se ispita pa ako laže, da odgovara.

Nakon toga što je rekao, nije dobio poziv tužilaštva ali zato su krenuli napadi na njega preko lažnih naloga.

Mene samo zanima, čoveka vidjam tu i tamo na reels ali to što je rekao, da li te zanima da je istina?

Nakon toga što je rekao, nije dobio poziv tužilaštva ali zato su krenuli napadi na njega preko lažnih naloga.
Чекај док падне СНС. Па да га онда хапсе. Видиш да само спинују да се не пише о студентима

Naravno,nek svi odgovaraju u skladu sa svojom krivicom,ne sporim ja tu nista...

Ali da iz celokupog studentskog protesta ispliva na površinu ljudima zanimljiv jedan balvan bilder koji valja fitnes hemiju....

492768331_1004737548462378_6422749519902930259_n.jpg

Back