DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 53.087
papoljubac i lazni patrijarh.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
papoljubac i lazni patrijarh.
Миша баш има лице које улива поверење
Sta te je nacinilo zgranutim???
Kao i pola Ustanika ovde. Šatro žvala, hulja a sendvič se mulja.dobar je on lik, postujem ja njega kao coveka i sportistu, sl kao politicars ne. Uvaljen kao Vucicev covek, lazna opozicija, ceo NS to zna
U cemu je problem ca njegovim licem???Миша баш има лице које улива поверење![]()
Pravi ćaci.Миша баш има лице које улива поверење![]()
Па кажем, улива поверење. Баш има мио лик.U cemu je problem ca njegovim licem???
Za mnogo što je naveo je u pravu ali za tu fotografiju i koverat prilikom izbora ..mora da je ima kao dokaz , inace sve što je rekao Miša Bačulov pada u vodu
I Alterko takođeBačulov je Vucicev covek, znam iz prve ruke
pa putin i ruski patrijarh kazu da je taj papa odbio pritiske ostalih iz vrha rimokatolicke crkve da prekineodnose sa patrijarhom ruske crkve rekavsi :papoljubac i lazni patrijarh
baculov je gnjida agentskaBačulova za Patrijarha ali prvo nek pokuša za papu pa ako mu sve propadne onda nek se kandiduje za crnog papu gde bi s obzirom na njegovu facu imao najviše šanse.
Bačulova za Patrijarha ali prvo nek pokuša za papu pa ako mu sve propadne onda nek se kandiduje za crnog papu gde bi s obzirom na njegovu facu imao najviše šanse.
Bulović je već patrijarh , ovaj aktuelni mu je posilni, mali od palube.Што Бачулова?
Боље Иринеја Буловића. Буловић је јачи и од Бачулова.
Mogu ja. Znam taj pogled!Besmislica.
Ne znam ko može u to da poveruje.
ja sam zgranut da citiraš debila...propalica i vučićev čovek
Njegov brat je naprednjak, dzabe spinujes i pokusavas da skreces sa teme, zbog toga su u zavadi.
baculov je gnjida agentska
ti kao poksovac koje je cedo sistema, sasvim orpavdano i normalno branis agentsku gnjidu baculova.Сви су агенти, сви осим тебе деришта комунизма.
ja sam stan kupio. moj otac je dete cetnika u cg.Врати стан у ком живиш као паразит од рођења, што ти је отац добио од Броза и ОЗНА-е ...![]()