Miroslav Lajčak: Dodik zanemario evropski put

Da li EU ima isti odnos prema Srbima i ostalima? (muslimanima, Hrvatima, Šiptarima..)

• Ne

• Da

• Nisam siguran/a

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
evo ropskog mentaliteta na delu.

smeta ti srbija zato što smo vam ukidali vašu "dukljansku svest" a dok smo vas tlačili i mi i vaše posrbice (petrovići) pravili ste se da vam prija.

c c c . . . slabo vam nešto ide to traženje identiteta sad biste da vas talijani tlače kao 1942. žalosno. :sad2:

kakve su ovo gluposti? "ropski mentalitet"?!?!

ovaj "mne-boy" nije Crnogorac, on je ustaša, nemojte se žitiLo na njegove gluposti...i odgovarati mu sa još većim glupostima!:nono::twisted:

Da je kakve crne srece bilo da svi izgibose, bez obzira na vjeru i naciju, u ovom proslom ratu srecnijeg me danas nebi bilo.[/QUOTE]

pa evo,ako je ta činjenica uzrok tolike tjeskobe,nije problem zakazati i drugu rundu,ovaj put sa novim takmičarem.Mi možemo izaći i sa trećinom kapaciteta,pa da budemo ravnopravni...

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Cu Srbija postoji 2050-te... :rotf::rotf::rotf::rotf: Srbije nece bit´ ni 2030-te kako je krenula a kamo li jos 20 godina kasnije. Mozda neka mjesna zajednica, naravno sa ogromonom lokalnom samoupravom... :rotf:

KAKO JE POCELA???pa to znaci da sam ja u pravu jel da...srbija se 94,95 prosirila za rep.srpsku to jest za 3 CRNE GORE:rotf::rotf::rotf:,sledeca je crna gora posto otcepljenjem se ljudi tamo proglasavaju srbi tako kada jos malo budete zakukali za neki vid pomoci,a to je sigurno,bice moze nego sta-samo sada nema zezanja ono yugoslavija nego ste ui sastavu srbije,PA KAD JA dodjem NA MOJ DURMITOR i kazem sebi-eeee dodjoh ovde po 30-i put ali 1 put u srbiju:mrgreen:-A STA CES JADO BOLJE SRBIJA NEGO ANALBANANIJA-sto jes jes,a ako mislis da voje upaice nekog nerviraju samo pravis budalu od sebe, ako si crnogorac nedo ti bog da znaju tamo ili moja rodbina dole sta pricas zivog bi te taslacili....daklem i glupo je tako javno pokazivati komplexe,pa nisam ja kriv sto ti drzava ima 400 000 stanovnika.....

kad govorimo o zločinima,možete li biti konkretniji?

pa nije moguće da cijeli svijet griješi.

svi griješe osim srba?

Back