SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
Hajmo da pročitamo razliku između vernog iznošenja svih Božjih opomena i zabluda.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nije menjao svoju veru vec 3 puta? Zar ne krade teoloske ideje sa raznih strana i sam sklepa neku celinu? Sta je on uposte, protesto-advento-mesijanski pravoslavac? Ni sam vise ne zna sta prica. Zasto laze da je doktorirao kad nije? Zasto laze da je zavrsio medicinske studije u americi kad je zavrsio neki levi adventisticki nutricionisticki kurs? Sta je uradio adventistickim crkvama u Americi? Sta ti jos treba?Zanima me zasto i kako je prevarant.
Argumentovano.
Ironicno, tvoja religija se zasniva bas upravo na tome.Rekla kazala komentari su odlika kvarenja, primitivizma i zatucalosti.
Mar 9:40 ko, naime, nije protiv nas, za nas je.
Isus Hrist
Који није са мном, против мене је
Mat. 12.30
Који није са мном, против мене је
Luka 11.23
2:1 za mene.![]()
Savremeni srpski prevod
Luk 22:31 "Simone, Simone, evo Satana je zatražio da vas prorešeta kao pšenicu.
Luk 22:32 Ali, ja sam se molio za tebe, da se tvoja vera ne ugasi. A ti, kad se obratiš, učvrsti svoju braću."
MKJV
Luk 22:31 And the Lord said, Simon, Simon, behold, Satan has desired you, that he may sift you as wheat.
Luk 22:32 But I have prayed for you, that your faith fail not. And when you are converted, strengthen your brothers.
Оригинални превод би био САТАНА ВАС ЖЕЛИ, ДА ВАС МОЖЕ СЕЈАТИ КАО ПШЕНИЦУ.
Miroljub Petrovic iz dveri : Sa Adamom i Evom su ziveli i dinosaurusi, u svojoj barci Noe je imao i po dva para dinosaurusa....
. Miroljub Petrović, preti da će "sravniti sa zemljom" brane u Holandiji ukoliko na slobodu ne budu pušteni Mladić, Karadžić i Šešelj.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/31...bodu-ne-budu-pusteni-Seselj-Mladic-i-Karadzic
Ne može se prihvatiti 99% istine a odbaciti 1% istine i tako učiti ljude. Jer je to namerno sakrivanje istine da bi se ljudi odvukli od istine.
Adventisti imaju istinu. I odvlačiti ljude od Božjeg naroda i govoriti za njih da su otpad jeste izdaja istine iz Svetoga pisma.
Ko god tako radi sam je sebe osudio.
Ja sam kriv pred svima vama, što ovo nisam video na vreme. Strašno mi je žao. Oprostite mi dragi ljudi.