gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Imas li bar malo sramote da ovakve bljuvotine pises.. Prevrsio si granice.
Nemam ni najmanje sramote u tome što razbijam prevare i prevarante. Nego zašto bežiš od pitanja da li si pročitao Bibliju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas li bar malo sramote da ovakve bljuvotine pises.. Prevrsio si granice.
On nije vjernik, on je jedna maloumna kretenčina, koja glumata...![]()
Ne bato, nacionalizam je zdrav...
Ali šovinizam je otrov..
Veruj mi, prošao sam par zemalja Evrope, i svi vole sebe...to je potpuno prirodno..
izvini pomesao si.To isto radi i tvoja religija.
Mogu i te kakoTačno, ali onda ne možeš biti hrišćanin.
Rekoh ok je definicija samo se ljudi ne pridrzavaju toga.To je definicija koju je jos Vladika Nikolaj Velimirovic, ali i mnogi drugi. Satanisti rade na tome da sve dobro izokrenu na lose.. A
Pa ok on se deklarise kao vernik.On nije vjernik, on je jedna maloumna kretenčina, koja glumata...![]()
Mogu i te kako
" Voli druge kao što sebe voliš.."
Ovde se bavimo likom i delom dr. Miroljuba Petrovića. Neki ga vole, neki ne...da li mogu saznati koje uslove trebam ispuniti ili sa cime upoznati, da bih bio na temi?
izvini pomesao si.
Moja religija se ne bavi time mi smo protiv rata i bilo kog oblika nasilja i ubijanja
Jel? Skoro kao na svakoj konkretnoj temi.Ovde se bavimo likom i delom dr. Miroljuba Petrovića. Neki ga vole, neki ne...
U suštini, za ili protiv i argumenti.![]()
Mi smo iz drugih galaksija...nećeš me razumeti,.a mene smara dalje da pojašnjavam.Nacionalizam je ja volim svoju naciju. tu nema mesta za jevrejskog učitelja Isusa Hrista.
Tako je... postaje jasno šta mu je glavni cilj. Idemo preko Happy TV i Pinka, medija koji su sasvim slučajno najveći trovači nacije...Ima i za i protiv. Ima nekoliko predavanja koja su simpaticna, za razmisljanje, dok je u poslednje vreme poceo da smelcuje.
to je tvoje pogresno razumevanje Biblije27 A one moje neprijatelje koji nisu hteli da ja budem car nad njima, dovedite amo, i isecite preda mnom. (Isus Hrist)
https://wwwyu.com/biblija/42luk019.htm
to je pogresno razumevanje Biblije
JS se drze onoga ne ubij i ne ucestvuju u ratu![]()
Pa Bozji zakon je ne ubij i to je to.Znači birate kako vam odgovara.
Pa Bozji zakon je ne ubij i to je to.
Ponovljeni zakoni 5:17
17 „’Ne ubij.
Jakovljeva 2:11
11 Naime, onaj koji je rekao: „Ne učini preljubu“, takođe je rekao: „Ne ubij.“ Dakle, ako ne učiniš preljubu, a ubiješ, prekršio si Zakon.
1. Jovanova 3:15
15 Ko god mrzi svog brata, ubica je, a vi znate da nijedan ubica neće dobiti večni život.
Otkrivenje 21:8
8 A kukavice, oni koji nemaju veru, izopačeni, ubice, bludnici*, oni koji se bave vračanjem*, idolopoklonici i svi lažovi završiće u vatrenom jezeru u kojem gori sumpor. Ono predstavlja drugu smrt.“
Satana je sadista a JHVH Bog je ljubav.Znam da je Bog sadista. A imaš ti još mnogo Božjih sadističkih zakona u Bibliji. Podseti se malo Dutronomije, Knjige brojeva, Levtiskog zakona i sličnih pravila.
Satana je sadista a JHVH Bog je ljubav.
Ti ocigleno ne mozes razumeti sta je dobro a sta zlo pa to mesas.
Nemam sta da bezim, kada sam pisao da jesam.Nemam ni najmanje sramote u tome što razbijam prevare i prevarante. Nego zašto bežiš od pitanja da li si pročitao Bibliju?
Nemam sta da bezim, kada sam pisao da jesam.