Miroljub Petrovic, psihoanaliza.

a kada ih pitas sta bi u zivotu radili, kazu da bi bili influenceri,jutuberi i sl. "ili nesto da crtam, kao arhitekta" :hahaha:

i sve dok idu u skolu to im je jedina obaveza pa samim tim dok traje skola drugo se ne radi. a ne kao u nase vreme ;)

Slažem se sa tobom da su škole u naše vreme bile bolje i da su imale više smisla, ali u školu mora da se ide i tu nema rasprave.

Slažem se sa tobom da su škole u naše vreme bile bolje i da su imale više smisla, ali u školu mora da se ide i tu nema rasprave.

skolstvo je bilo nesrazmerno jako u poredjenju sa ovim danas. imam prosvetara u kuci pa vidim u sta se pretvorila jedna gimnazija sa strogim kriterijumima u poslednjih 15 godina
ali veci je problem neraditis medju decom.
pa danasnji majmun od 17 godina je nesposoban za zivot kao i ono sa 4 godine

onaj nas ministar sa hvali da imamo nikad veci procenat akademskih gradjana :hahaha1:

skolstvo je bilo nesrazmerno jako u poredjenju sa ovim danas. imam prosvetara u kuci pa vidim u sta se pretvorila jedna gimnazija sa strogim kriterijumima u poslednjih 15 godina
ali veci je problem neraditis medju decom.
pa danasnji majmun od 17 godina je nesposoban za zivot kao i ono sa 4 godine

onaj nas ministar sa hvali da imamo nikad veci procenat akademskih gradjana :hahaha1:

Čime se ti baviš?

ja zanatlija sa 7.5 razreda osnovne skole, a zena profesorka :per:

Dobro, ali vidiš ipak si išao u školu. I taj zanat je škola. Ja sam izgurao osnovnu školu, a napustio sam srednju školu na prvoj godina zbog tadašnjeg svog izbora da se bavim kriminalom. Što je bila neviđena glupost u mom životu, ali tada nije bilo druge perspektive.

Dobro, ali vidiš ipak si išao u školu. I taj zanat je škola. Ja sam izgurao osnovnu školu, a napustio sam srednju školu na prvoj godina zbog tadašnjeg svog izbora da se bavim kriminalom. Što je bila neviđena glupost u mom životu, ali tada nije bilo druge perspektive.

isao sam u skolu jer me terali. kada sam se izborio za sebe, taj dan sam prestao da idem u skolu i od tog dana radim i placam full racune.

tih pola godine nisam zavrsio jer sam tada radio kao konobar-naplacivac u seoskom sajberkafeu

nijednom nisam zazalio sto se nisam jebbavao sa skolom.
ako cemo, dosla vremena da 500 evra platis po godini srednje skole.
pojavis se,platis rucak i odes kuci sa diplomom.
7500 evra je diploma menadzera.

za 2 godine usedis za akademsko obrazovanje. what a time to be alive

isao sam u skolu jer me terali. kada sam se izborio za sebe, taj dan sam prestao da idem u skolu i od tog dana radim i placam full racune.

tih pola godine nisam zavrsio jer sam tada radio kao konobar-naplacivac u seoskom sajberkafeu

nijednom nisam zazalio sto se nisam jebbavao sa skolom.
ako cemo, dosla vremena da 500 evra platis po godini srednje skole.
pojavis se,platis rucak i odes kuci sa diplomom.
7500 evra je diploma menadzera.

za 2 godine usedis za akademsko obrazovanje. what a time to be alive

I dobro su ti učinili. Prvo što naučiš u školi jeste socijalizacija i komunikacija sa drugim ljudima. Jeste da učiš gomilu nepotrebnih informacija tipa kao koliko se čega izvozi u Meskiko ili u matematici one glupe finkcije i relacije, ali ako si išao u šolu na većoj si ceni na tržištu rada. Naučiš da čitaš i da pišeš i da lepo izražavaš. Baš zbog toga što deca beže iz škole jer slušaju Miroljuba Patrovića su nepismeni i neobrazovani idioti koji ne umeju nijednu normalnu rečenicu da napišu. Evo prepun ih je ovaj forum. Evo čak ni ti ne znaš da pišeš kako treba.

Ja se sada bavim dejting couch programom i to mi dobro ide.

I ja sam tamo imao mali milion naloga. Neki put su mi nalog ubile ustaše, a neki put ovi naši, Tamo me odavno nema,a niti me neće ni biti. Taj forum srpsku sekciju drže verski fanatici i ljubitelji ustaša.
dominus piiicka debela i bubuljicava iz futoga
neko vreme vozio kupus na kvantas, a knjizevnik :lol:

ne sporim mu znanje ali je gnjida :kafa:

Eto zašto je Miroljub Petrović neprijatelj srpskog naroda. Njemu uopšte nije važno da li je Srbija ili nešto drugo. A sada da ne teeba nikoga ubeđivati kako će nacionalno da se izjašnjava to je u pravu. Šta će mi recimo neki pravoslavn isrpski taliban kao što je on sam kada ja ne želim da budem u blizini takvoga. Meni je recimo bliži i Nemac ako je rasno svestan nego pravoslavni srspski taliban.

Ovo mi je omiljeno da razbijam iluzije vernika o Bogu. Moriljub je ovde naveo da postoje tri osnovna dokaza da Bog postoji. Parafraziraću njegove rečenice, a vi imate od reči do reči u ovom videu.

1. Ne postoji nikakav složen um u svemiru. Postoje materijalne fizičke prirodne sile koje stvaraju i razaraju i mi smo posledica tih procesa.

2. Te sile za koje Miroljub tvrdi da je Bog su samo sile koje kao što sam rekao u prethodnom agumentu prirodne i fizičke i one stvaraju ili razaraju,

3. Biblija je jevresjka prevara izmišljena od jevreja u kojoj su se oni žešće istripovali da su Božji izabrani narod, a način na koji je taj Bog opisan u Bibliji sa svim onim "zakonima" i "pravilima" liči kao da je pisao seksualno frustrirani mušrarac pre nego tako savršeno "biće" kao što je Bog.

Dakle Miroljub je leupetao kao i svaki sveštenik.

20200925_131200.jpg

Ovo za Dritana si u pravu, jako odvratan lik i bolesno ambiciozan što se vidi po detinjstvu i biografiji, no mislim da nisi sasvim pravedan prema Miroljubu, ima ta njegova priča i dobrih strana, npr. ako je neko jako ružan, socijalno neuspešan ili autističan, ili recimo ima mali polni organ koji je realno nedovoljan većini savremenih žena, može kroz Miroljubove savete sebi da pomogne i oformi život i možda nadje ženu. Mnogo takvih je našlo smisao u Miroljubovim pričama, inače bi se ubili odavno jer savremeni, gradski život jednostavno nije za njih, a iskušenja su ogromna i čovek lako postaje frustriran. Msm jbg život im prolazi dok drugi maksimalno uživaju, a većina mladih to potajno želi, evo kod mene u kraju je leti svake noći bila žurka, treba naći antidot tome.

Back