gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Pa da mnogima je smesno to sto neko padne, izlomi se, padne mu nesto na glavu al ne bi trebaloKako kome. Ja bih se pre tome nasmejao nego ovome čemu se Miroljub smeje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da mnogima je smesno to sto neko padne, izlomi se, padne mu nesto na glavu al ne bi trebaloKako kome. Ja bih se pre tome nasmejao nego ovome čemu se Miroljub smeje.
Pa da mnogima je smesno to sto neko padne, izlomi se, padne mu nesto na glavu al ne bi trebalo
Nije rekao da ne treba uopste da se smejes, nego da se ne smejes kad se nekome nesto lose desiOvde se ne radi o tome već o zabrani osnovnih ljudskih emocija. smeh, zaljubljivanje, radost u životu i slično. Samo nenormalnoj osobi to može da padne na ideju da to zabranjuje ili da kontroliše.
Nije rekao da ne treba uopste da se smejes, nego da se ne smejes kad se nekome nesto lose desi
Pa takvim stvarima kao sto smo spomenuli, kad se nekome nesto lose desi ili ga uplase pa im je smesna njegova reakcija i slicnoA čemu se ljudi uglavnom smeju?
Ljudi se više namseju zbog toga što im je drago da se to njima nije desilo i to je normalna reakcija. Miroljub se smeje kada se nekom odseče glava. Pogledaj video i videćeš kako mu se u očima pojavio ludački sjaj dok se smejao odsecanju glave.Pa takvim stvarima kao sto smo spomenuli, kad se nekome nesto lose desi ili ga uplase pa im je smesna njegova reakcija i slicno
Ne smeju se zato sto se to njima nije desilo ne budi smesanLjudi se više namseju zbog toga što im je drago da se to njima nije desilo i to je normalna reakcija. Miroljub se smeje kada se nekom odseče glava. Pogledaj video i videćeš kako mu se u očima pojavio ludački sjaj dok se smejao odsecanju glave.
Ne smeju se zato sto se to njima nije desilo ne budi smesan
Nemam sad dobar internet za to al sto posto si izvukao iz konteksta nesto
Ne bi ti pao, zagrcnuo se ili uplašio da nije demona, nečiste sile, onoga koji protiv Boga radi sve vreme.Ако је лоше смејати се када неко падне, загрцне се, уплаши се... ако то човека који се насмеје чини лошим... какав је онда онај што са жаром у очима и уз осмех (као на слици) говори о одсецању глава грешницима, каменовању људи...?
![]()
Sad ovo napisano procitaj ponovo, pa opet iznova, pretvori si to u mantru.Zanositi se nekim kao da je jedinstven, izvan, iznad, fantastično divan, dobar, pametniji od svih, te kako recituje, te kako govori, te kako svetluca dok radi nešto...
Zato nije ni čudo da se to uglavnom dešava u određenim starosnim dobima kada još nismo ni sebe upoznali, a kamo li bili spremni da upoznamo osobu koja nas je ''očarala''.
Troluješ?Ne bi ti pao, zagrcnuo se ili uplašio da nije demona, nečiste sile, onoga koji protiv Boga radi sve vreme.
ooo
mislim da mi je dosta interenta za večerasКључно питање на тему смеха, и исказивања такве врсте емоција, а на које Мирољубови сведоци одбијају да одговоре, иако је постављено пар пута на овој и претходној страни:
- Ако је лоше смејати се када неко падне, загрцне се, уплаши се... ако то човека који се насмеје чини лошим... какав је онда онај што са жаром у очима и уз осмех (као на слици) говори о одсецању глава грешницима, каменовању људи...?
Pogledajte prilog 752049

Imate priliku da gledate i slušate pre mene..
Ja sam još na stotinak epizoda iza!
A kako li izgledaš ti?
Mislim, žao mi je jer ste me doterali do pitanja koje je lično, ali lično ste ih i napali.
@Mr.Infinity , nemojte sa mnom, dragi ste mi, ne bih da se sa vama zavađam, baš to ne bih!
Mene lično možete da vidite, ja vas ne.
@Mr.Infinity ,vama tako, meni drugačije.
Baš me živo zanima zašto nisu Ronaldo i Riki Martin, baš me živo zanimalo-kad ono-zbog ljudi kao što ste vi!
Inače, uvodna špica im je vrhunska, dopada mi se, baš nemam zamerke!
To kako an fas gledate ljude može glave da vam dođe.