Miroljub Petrovic, psihoanaliza.

A ovde se skorz zbunio. U carstvu nebeskom posle Božjeg suda neće biti seksa. Ljudi će biti transfirmirani nešto nalik anđelu i biće neko osećanje blaženstva koja će zameniti sva ljudska osećanja. Tako piše u Bibliji. Meni kada bi oduzeo seks to je kao da si me osudio na pakao. I sada vi vidite kakvu glupost od religije vi sledite. Nema seksa. Kakva je to glupa religija?

Pa takvim stvarima kao sto smo spomenuli, kad se nekome nesto lose desi ili ga uplase pa im je smesna njegova reakcija i slicno
Ljudi se više namseju zbog toga što im je drago da se to njima nije desilo i to je normalna reakcija. Miroljub se smeje kada se nekom odseče glava. Pogledaj video i videćeš kako mu se u očima pojavio ludački sjaj dok se smejao odsecanju glave.

Ljudi se više namseju zbog toga što im je drago da se to njima nije desilo i to je normalna reakcija. Miroljub se smeje kada se nekom odseče glava. Pogledaj video i videćeš kako mu se u očima pojavio ludački sjaj dok se smejao odsecanju glave.
Ne smeju se zato sto se to njima nije desilo ne budi smesan
Nemam sad dobar internet za to al sto posto si izvukao iz konteksta nesto

Miroljub ili laže na svoju vodenicu ili ne poznaje Bibliju. Naravno da postoji pakao. Evo i dokaz iz Bibilije.

9. И изиђоше на ширину земље, и опколише логор светих, и град љубазни; и сиђе огањ од Бога с неба, и поједе их.

10. И ђаво који их вараше би бачен у језеро огњено и сумпорито, где је звер и лажни пророк; и биће мучени дан и ноћ ва век века.

11. И видех велики бео престо, и Оног што сеђаше на њему, од чијег лица бежаше небо и земља, и места им се не нађе.

12. И видех мртваце мале и велике где стоје пред Богом, и књиге се отворише; и друга се књига отвори, која је књига живота; и суд примише мртваци као што је написано у књигама, по делима својим.

13. И море даде своје мртваце, и смрт и пакао дадоше своје мртваце; и суд примише по делима својим.

14. И смрт и пакао бачени бише у језеро огњено. И ово је друга смрт.

15. И ко се не нађе написан у књизи живота, бачен би у језеро огњено.

Dakle ima i pakla i večnih muka.

Кључно питање на тему смеха, и исказивања такве врсте емоција, а на које Мирољубови сведоци одбијају да одговоре, иако је постављено пар пута на овој и претходној страни:
- Ако је лоше смејати се када неко падне, загрцне се, уплаши се... ако то човека који се насмеје чини лошим... какав је онда онај што са жаром у очима и уз осмех (као на слици) говори о одсецању глава грешницима, каменовању људи...?

1598088249198.png

Ако је лоше смејати се када неко падне, загрцне се, уплаши се... ако то човека који се насмеје чини лошим... какав је онда онај што са жаром у очима и уз осмех (као на слици) говори о одсецању глава грешницима, каменовању људи...?

1598088249198.png
Ne bi ti pao, zagrcnuo se ili uplašio da nije demona, nečiste sile, onoga koji protiv Boga radi sve vreme.
Da je samo po Bogu, ti bi uvek bio Bogolik.
Isekli ste ovu sliku da satrete nekoga, u ovom slučaju dr. Petrovića-i to je delo nečastivoga-podrugljivog, ružnog, opakog.
Nije vaš cilj u životu da satirete i mrzite, nije to svrha vašeg postojanja.
Ako je dr. Petrović na ovoj slici i u ovoj emisiji bio opsednut demonima, zašto ste sebi dozvolili da budete isto ili još gore?

Zanositi se nekim kao da je jedinstven, izvan, iznad, fantastično divan, dobar, pametniji od svih, te kako recituje, te kako govori, te kako svetluca dok radi nešto... :worth:
Zato nije ni čudo da se to uglavnom dešava u određenim starosnim dobima kada još nismo ni sebe upoznali, a kamo li bili spremni da upoznamo osobu koja nas je ''očarala''.
Sad ovo napisano procitaj ponovo, pa opet iznova, pretvori si to u mantru.
Javi kada klikne, a kliknuti ce.

Кључно питање на тему смеха, и исказивања такве врсте емоција, а на које Мирољубови сведоци одбијају да одговоре, иако је постављено пар пута на овој и претходној страни:
- Ако је лоше смејати се када неко падне, загрцне се, уплаши се... ако то човека који се насмеје чини лошим... какав је онда онај што са жаром у очима и уз осмех (као на слици) говори о одсецању глава грешницима, каменовању људи...?

Pogledajte prilog 752049

Miroljub je skroz demonizovan. :hahaha:

A kako li izgledaš ti?
Mislim, žao mi je jer ste me doterali do pitanja koje je lično, ali lično ste ih i napali.
@Mr.Infinity , nemojte sa mnom, dragi ste mi, ne bih da se sa vama zavađam, baš to ne bih!
Mene lično možete da vidite, ja vas ne.

To ćeš morati sam da proceniš. ali ova dvojica izgledaju barem meni kao dva demona, a čitav tambnejl deluje kao plakat za horor film.

@Mr.Infinity ,vama tako, meni drugačije.
Baš me živo zanima zašto nisu Ronaldo i Riki Martin, baš me živo zanimalo-kad ono-zbog ljudi kao što ste vi!
Inače, uvodna špica im je vrhunska, dopada mi se, baš nemam zamerke!
To kako an fas gledate ljude može glave da vam dođe.

Špica je totalno gej kao i cela emisija koja se zasniva na Miroljubovom lupetanju, a ovaj ćelavi glavić je zaljubljen u Miroljuba.
Biblija u izdanju SRS-a. :mrgreen:

Back