gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Za Teslu se jeste izlupetao al ti ga kritikujes i kad je u pravu i kad nije
Baš naprotiv uvek kada lupeta, ali Miroljub retko kad kaže nešto pametno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za Teslu se jeste izlupetao al ti ga kritikujes i kad je u pravu i kad nije
Očigledno da ja treba tebi da crtam.Taj čovek,vređa.Ja ne znam u kakvoj si ti okolini odrastao da ti vređanje bilo koga bude prihvatljivo...
Aman bre više,socijalizuj se.Počni malo da izlaziš među pristojan svet ako ga kući već nemaš.
Šta lupam? Hajde,izčikavam te,izađi na ulicu među ljude i počni nekog da vređaš zato što ti se ne sviđa iz nekog razloga pa mi javi šta će ti reći prvo prolaznici pa onda i policija i sudija za prekršaje...IzvoliNe lupaj
Ne brinite, ni najmanje se ne osećam maltretiranoIndigo jel vidite vi da vas samo maltretiraju a vi sve shvatate ozbiljno
Briljantno rečeno (napisano)... U skladu sa time se ljudi i ponašaju.misli sta god hoces demokratija je a tastatura sve trpi
biće tu puno posla ali srećno .Subskrajbovao se na moj YouTube kanal ja tamo momke kao što je on učim pametnim stvarima. Savetujem ih kako da budu uspešni sa ženama i u društvu. Kucajte u pretraživaču šmekerski saveti i dobićete moj YouTube kanal. A za Peconija polako, tek je počeo da pohađa moju školu. Biće on pravi šmeker.
biće tu puno posla ali srećno .
Nisam se sabskrajbovao, samo usao da vidim sta pricas al se ne slazem pa te ne gledamSubskrajbovao se na moj YouTube kanal ja tamo momke kao što je on učim pametnim stvarima. Savetujem ih kako da budu uspešni sa ženama i u društvu. Kucajte u pretraživaču šmekerski saveti i dobićete moj YouTube kanal. A za Peconija polako, tek je počeo da pohađa moju školu. Biće on pravi šmeker.
Znam da pisete sta mislite al namerno vam pisu gluposti da biste vi stalno odgovarali na to u nadi da ce shvatiti istinuNe brinite, ni najmanje se ne osećam maltretirano
Pišem šta mislim a ako se neko ne slaže sa mnom oko bilo čega, to ne znači da me maltretira.
Čoveka koji poznaje dovoljno sam sebe i svet u kome živi ne mogu da uvrede ni istine, ni pretpostavke, a ponajmanje izmišljotine i laži.
Briljantno rečeno (napisano)... U skladu sa time se ljudi i ponašaju.
Je l' smeo neko da pisne protiv Titovih pravila pre samo blizu pola veka? Nije, i plus su za njim plakali čak i oni koji su trpeli najviše sankcija.
Kakva pravila, takva i ponašanja. U demokratiji pravila skoro da nema, svako može da priča šta hoće, radi šta hoće, obožava šta hoće.
Što više oprečnih mišljenja-to bolje.
Evo opet nastavljasŠta lupam? Hajde,izčikavam te,izađi na ulicu među ljude i počni nekog da vređaš zato što ti se ne sviđa iz nekog razloga pa mi javi šta će ti reći prvo prolaznici pa onda i policija i sudija za prekršaje...Izvoli
Evo, ja ću se subscribovati prosto jer me je sa tom osobom nešto povezalo-tema o dr. Petroviću.Nisam se sabskrajbovao, samo usao da vidim sta pricas al se ne slazem pa te ne gledam
Meni ga bilo zao sto ga prozivaju na forumu iako ume i on svasta da prica kao npr na ovoj temi al opet ne mogu ni da gledam bas bilo staEvo, ja ću se subscribovati prosto jer me je sa tom osobom nešto povezalo-tema o dr. Petroviću.
Ne mogu da obećam da će njegov sadržaj da mi se dopadne, ali ako je po principu Alpha M, why not... Alpha M je baš zanimljiv.
To se sve naziva jednim jednostavnim imenom-razgovor.Znam da pisete sta mislite al namerno vam pisu gluposti da biste vi stalno odgovarali na to u nadi da ce shvatiti istinu
Nema potrebe da ga žalite. Zdrav i prav čovek, neka ga neka radi šta želi sa svojim životom-kao što ćemo i mi naposletku raditi šta sami želimo.Meni ga bilo zao sto ga prozivaju na forumu iako ume i on svasta da prica kao npr na ovoj temi al opet ne mogu ni da gledam bas bilo sta

Znam da je razgovor al pogledajte sta vam pisu stalno neke gluposti da biste vi pisali tri poruke u odbranu Miroljuba jer su videli da im uvek odgovarateTo se sve naziva jednim jednostavnim imenom-razgovor.
Čak nije ni prepucavanje, ni svađanje, ni vređanje, ni napadanje...
Ne može da se prepucava neko sa mnom ako za to ne ostvarim uslove, da se svađa još manje... Da me vređa-evo, otkako bivstvujem na ovoj temi-ne mogu da se setim da me je bilo ko uvredio.
Taman posla da me napadne po ličnom osnovu-pa to bi bilo nečuveno... ja to ne mogu ni da zamislim.
Neslaganja su ok, i sve dok se drži neki nivo-razgovor se nastavlja bez problema.
Nema potrebe da ga žalite. Zdrav i prav čovek, neka ga neka radi šta želi sa svojim životom-kao što ćemo i mi naposletku raditi šta sami želimo.
Meni je to sve ok.
Možda mi se nešto nekad ne sviđa... ali to ne znači da ću po defaultu za sebe misliti da sam nešto bolje, a neistomišljenik nešto gore.
Druge ljude koji nisu pozitivni hvali njega kritikuje iako je Tesla mnogo doprineo ali eto nije ni Miroljub savrsen
Ovim što sam gore napisala sam sama sebi pucala u nogu.
Čak i onaj Jadranka tip mi se dopadao svojevremeno, šašavo, simpatično.
@Peconi123 , izvinite...
Hjooooooooj... Tesla, Tesla...
Ko sve ima čime da napaja kompove i telefone...
Avaj... hvala jer sam dobila priliku da vidim YT kanal koji je po mišljenju gore kvalitetniji od kanala dr. Petrovića i Pragmatikos produkcije.
![]()
Niie bitno cija je i ko je kad cuo za Miroljuba@Peconi123 , hvala, ali za ovu temu me veže to što je trebalo da bude moja, ko mi je kriv što sam na forum stupila kasnije, a još više jer sam za dr. Petrovića čula mnogo kasnije nego autor ove teme?
Sve u svemu, tema mi se dopada-zato na njoj i pišem.
Što se tiče Tesle, ni sama ne delim dr. Petrovićevo mišljenje-ali gde sam ja, gde je on-on ima godine i godine iskustva, učenja, čitanja, građenja svojih stavova... pa hajmo reći bar duplo više nego što imam ja.
Tako da bez obzira što se ne slažem, neću ga popljuvati već ću ostaviti vremena i prostora da shvatim zašto tako misli, a i da se ne složim jer je i to moje pravo.
Meni je Nikola Tesla ime sa kojim sam svuda objasnila odakle dolazim, jedno od imena koje izgovaram sa ponosom.
Naravno, imam to stalno u glavi, persiram bez mnogo razmišljanja, prosto je postalo deo mene... Izvini!Niie bitno cija je i ko je kad cuo za Miroljuba
Istina je da se na internetu svasta nalazi, ali nije za to kriv Tesla jer nije on mogao da zna sta ce se desiti 150 godina posle njega, svaki predmet i izum generalno moze da bude zloupotrebljen pa to ne znaci da je izumitelj kriv za to, zato se ne slazem sa Miroljubom
Razmislite sta je logicno nemojte odmah da mislite da je Miroljub u pravu jer nekad podrzava neke koji to nisu zasluzili ( verovatno da ne bi njega dirali) a nekad mu je Tesla kriv sto se na internetu svasta nalazi, i jel mozete da mi ne persirate?
Ne smeta mi ne moras da se izvinjavas samo kazem nema potrebe da persirasNaravno, imam to stalno u glavi, persiram bez mnogo razmišljanja, prosto je postalo deo mene... Izvini!
I meni je najmanje jasno zašto je Tesla na crnoj listi kod dr. Petrovića, mislim da je neosnovano, donekle.
Negde sam čitala a i čini mi se logično-u vreme kada je postigao sve ono za šta mu se pripisuju zasluge bilo je pitanje trenutka samo kad bi neko drugi to na njegovom mestu patentirao, možda par dana, par meseci ili godina... pa hajd' i decenija kasnije.
Mislim da je bilo neminovno da se to u tom vremenskom periodu desi-bez njega ili sa.
Možda u tom kontekstu Miroljub želi da pojasni da ono što je Tesla uradio ne bi moglo da se desi da Bog to već nije isplanirao.
Svakako je i Tesla bio jedan krajnje skroman i jednostavan čovek, ono što je zapisano o njegovom životu svedoči da je genij koji je rođen u njemu odradio sve... hajmo reći-sa najboljim namerama, ili čak bez namera.
Mnogo je teorija zavere ispleteno oko Tesle, svašta se dopisuje, ima i veoma romantičnih spekulacija o njemu...
Ono što je važno je da je to jedan od nas koji je u svetu poznat po svom radu.
Mnogo toga se nije znalo i nije postojalo pre njega, nije ni Kopernik izmislio heliocentricni sistem, on je vec postojao, ali da nije to javno pricao mozda ne bismo znali za toGlorifikacija je izlišna-nije Nikola Tesla izmislio ništa što već nije postojalo, ali je pomoću njega postalo upotrebljivo-i u dobre, i u loše svrhe.
Zašto se danas treba iskopati internet da bi se došlo do ljudi koji su uspostavili 5G mrežu?
To je sve vreme bilo moguće, ali je sad trenutak da se upotrebi-opet-i u dobre, i u loše svrhe.
Niko ništa nije izmislio, ali ostaje da se glorifikuje osoba koja je npr. smislila da je zemlja okrugla tj nekog elipsoidnog oblika.
To što je nešto postalo dostupno našoj percepciji-ne znači da smo to izmislili i napravili, nego da smo došli u situaciju da to ukapiramo.
To je i meni jasno, sve to poštujem, i jesam za to da se ti ljudi pamte.Mnogo toga se nije znalo i nije postojalo pre njega, nije ni Kopernik izmislio heliocentricni sistem, on je vec postojao, ali da nije to javno pricao mozda ne bismo znali za to
Iskreno ne znam sta ima protiv Tesle svasta pricaju o njemu mozda je stvarno bio cudan, ali i dalje stoji to da je imao dobre namere i da je skoro celom svetu olaksao zivotTo je i meni jasno, sve to poštujem, i jesam za to da se ti ljudi pamte.
Samo pokušavam naglas/napismeno da razumem zašto dr. Petrović nikada (koliko se sećam) nije rekao da je Nikola Tesla neki zlikovac, ali ni da je učinio nešto neverovatno.