jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 33.178
Kapiram ja,ali oni se naspricaju i naprave jos gore.To hocu da kazem.Da ali takvoj osobi ne pomazu parfemi kapiras
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapiram ja,ali oni se naspricaju i naprave jos gore.To hocu da kazem.Da ali takvoj osobi ne pomazu parfemi kapiras
Calvin Klein Euphoria,onaj težak secer na plus 40
Ne!obozavam sladoled,cokolade,torte i razne kolace.Imaš nešto protiv šećera?
Pitam zbog potpisa![]()
Pazi ovo,prvo smrdljivi sapun tipa fa ili palmolive,pa dezodorans,parfem,lak za kosu,sminka,oplemenjivac eto to je jedna osoba na sta se oseca pa sad zamisli neki skup istih ljudiKapiram ja,ali oni se naspricaju i naprave jos gore.To hocu da kazem.
Sve to moze da se uskladi da ne bude napadno,a da ima i svezinu tela.Pazi ovo,prvo smrdljivi sapun tipa fa ili palmolive,pa dezodorans,parfem,lak za kosu,sminka,oplemenjivac eto to je jedna osoba na sta se oseca pa sad zamisli neki skup istih ljudi
Zaboravih kreme za telo i lice,tecni sapuni
Ispitao.Bas si optimista![]()
A iznad svega znojčina...od treme, straha, vrućinePazi ovo,prvo smrdljivi sapun tipa fa ili palmolive,pa dezodorans,parfem,lak za kosu,sminka,oplemenjivac eto to je jedna osoba na sta se oseca pa sad zamisli neki skup istih ljudi
Zaboravih kreme za telo i lice,tecni sapuni
...........jednom nedeljno.Pa oni kazu da im je dovoljno sto su se istusirali
Da li su muškarci koji ne koriste ni roll-on, dezodorans,ni parfem po vama odbojni ?
Zašto neki ljudi koji imaju po 50, 60 i 70 godina govore da oni muškarci koji koriste roll-on ili dezodorans korise samo žene i homoseksualci?Da li su oni smrdljivci za vas,zatucani,glupi,ljudi koji ne vode računa o svojoj higijeni?
Ništa gore nego kad se pokuša da se tuširanje zameni parfemom ili dezodoransom.Pa oni kazu da im je dovoljno sto su se istusirali
Mit.neke zene se ne mogu napaliti dok ne nanjuse muski znoj.
ma bitno je da ne smrde.imaju platu 200 000 dinara,pa ne koriste ni obican roll -on od 400 dinara i osecaju se na znoj.da li ima 28 ili 60Nezamislivo mi je da odrasli muškarac nema neki ozbiljniji parfem
Nije neophodno, kao što nije ni dobar sat ni kaiš, ali primećuje se
Normalno nivea kupkom ili kosili sapunčićem i potom malo pudera pod miške...Pa oni kazu da im je dovoljno sto su se istusirali
Jadna majkoimam preko 48i mogu da te naucim sta i kako
preko 48 parfemaJadna majko