Mirišeš na parfem!

Da li su muškarci koji ne koriste ni roll-on, dezodorans,ni parfem po vama odbojni ?
Zašto neki ljudi koji imaju po 50, 60 i 70 godina govore da oni muškarci koji koriste roll-on ili dezodorans korise samo žene i homoseksualci :lol:?Da li su oni smrdljivci za vas,zatucani,glupi,ljudi koji ne vode računa o svojoj higijeni?

jesu odbojni

Vrlo malo ljudi može da se znoji i da ne smrdi, većina se mažu osam puta dnevno...:)
Zavisi od ishrane i brzine rasta koze....meni je koza slatkastog znoja i slatkastog mirisa, zene obozavaju da me lizu , manje , i da me mirisu........
Znoj , nesto trece , ono kad se intezivno znojis, mi je blago slankasto...ali bas blago..

Sve to zavisi kako se hranis, ja mislim...i od jetre i mozda bubrega...
Ako se hranis bez masti , zivotinjskih masti , onda ti je znoj ne bi trebao da smrdi...cak i ono malo feromona, koji naravno imaju svoj miris jer tako treba, opet su nekako drugacijeg mirisa, a to zavisi i od kolicine seksa i vremena od poslednjeg seksa....feromoni su malo intezivniji neposredno posle seksa ili usled uzbudjenja...

Postoji i onaj miris koze, koji je drugaciji i zavisi od trenutka u nedelji , jer nekome se odvaja sloj koze na svakih 14 dana, nekom na 7 nekom na 2 dana...
Obicno je jedan sloj nedovoljan obican nos da oseti taj miris koze....ne to nije miris ukiseljene koze, ono sto osetite nekad kod cigana ili miris infekcije koze, ono sto osetite kad se osoba negde ojela usled znoja a ima te ne znam sta su....

Da li su muškarci koji ne koriste ni roll-on, dezodorans,ni parfem po vama odbojni ?
Zašto neki ljudi koji imaju po 50, 60 i 70 godina govore da oni muškarci koji koriste roll-on ili dezodorans korise samo žene i homoseksualci :lol:?Da li su oni smrdljivci za vas,zatucani,glupi,ljudi koji ne vode računa o svojoj higijeni?
Ja ponekad ne stignem da se zaperem posle nekog posla a recimo dođu klijenti. Ako su žene inicijator sastanka tj posla budu oduševljene a ako su muškarci onda ne. Nekako to povezujem sa životinjskim nagonima kod ljudi. Žene su baš napaljenr kada se muškarac oseća bilo je tu seksa ihaaaj.

Inače počupam rukom dlake ispod pazuha kako bi smrad bio umeren.

Znaci neko ti kaze lepo mirises kao 3 miliona ovaca i ti srecan

Koristim rolon uvece,a dezodorans kad god krenem negde.Neka kaze ko sta hoce,ne interesuje me.Koristim i toaletnu vodu.

Nema ništa gore nego kad muškarac smrdi ko jarac. Naravno da treba koristiti roll-on, dezodorans i parfem.
Ne mogu da shvatim muskarca u guzvi,koji vonja na znoj,a boga mi ima i zena i to se oseca veoma jako i nepodnosljivo.Mislim da su najgori oni koji se ne istusiraju,nego naprskaju onako na znoj ispod pazuha,pa se ne zna na sta smrdi.

Ne mogu da shvatim muskarca u guzvi,koji vonja na znoj,a boga mi ima i zena i to se oseca veoma jako i nepodnosljivo.Mislim da su najgori oni koji se ne istusiraju,nego naprskaju onak na znoj ispod pazuha,pa se ne zna na sta smrdi.
Slažem se, voda i sapun su nam svima dostupni a dezodorans košta kao paklo cigareta, ako ima para da puši ima i za dezić.

Jedna bivsa nikad nije nista koristila dok smo bili zajedno prosto se nikad nije osetio znoj,posle je pocela da ne znam ni ja sta stavlja smrdi kuca kad ode 2 dana,loze se ljudi na oplemenjivac pa tek to pece nos jbt koliko nemaju meru

Slažem se, voda i sapun su nam svima dostupni a dezodorans košta kao paklo cigareta, ako ima para da puši ima i za dezić.
Higijenske navike su najbitnije.
U DMu ima dezorans po vrlo pristupačnim cenama.
Baleini dezodoransi 2 za običnu kutiju cigareta.
U Lidlu takođe.
Džaba dezodorans bez prethodnog tuširanja.

Back