gost 444208
Domaćin
- Poruka
- 3.165
Neko u školici? Ti si jedan od onih što sa sela pravo u minhen na majnu, pa video hamburger i vratio se da naučiš tatu da ostavi pljesku i pravi hamburger?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko u školici? Ti si jedan od onih što sa sela pravo u minhen na majnu, pa video hamburger i vratio se da naučiš tatu da ostavi pljesku i pravi hamburger?
Da li su muškarci koji ne koriste ni roll-on, dezodorans,ni parfem po vama odbojni ?
Zašto neki ljudi koji imaju po 50, 60 i 70 godina govore da oni muškarci koji koriste roll-on ili dezodorans korise samo žene i homoseksualci?Da li su oni smrdljivci za vas,zatucani,glupi,ljudi koji ne vode računa o svojoj higijeni?
KatastrofaKrmenadlicatete evo ja se mažem roll on, a ponekad stavim i parfem....doduše ženski, al miriše...hahahahah
koliko treba biti glup?
Zavisi od ishrane i brzine rasta koze....meni je koza slatkastog znoja i slatkastog mirisa, zene obozavaju da me lizu , manje , i da me mirisu........Vrlo malo ljudi može da se znoji i da ne smrdi, većina se mažu osam puta dnevno...![]()
Ja ponekad ne stignem da se zaperem posle nekog posla a recimo dođu klijenti. Ako su žene inicijator sastanka tj posla budu oduševljene a ako su muškarci onda ne. Nekako to povezujem sa životinjskim nagonima kod ljudi. Žene su baš napaljenr kada se muškarac oseća bilo je tu seksa ihaaaj.Da li su muškarci koji ne koriste ni roll-on, dezodorans,ni parfem po vama odbojni ?
Zašto neki ljudi koji imaju po 50, 60 i 70 godina govore da oni muškarci koji koriste roll-on ili dezodorans korise samo žene i homoseksualci?Da li su oni smrdljivci za vas,zatucani,glupi,ljudi koji ne vode računa o svojoj higijeni?
Znaci neko ti kaze lepo mirises kao 3 miliona ovaca i ti srecanDa li su muškarci koji ne koriste ni roll-on, dezodorans,ni parfem po vama odbojni ?
Kouros hahahaUdje muskarac s ukusom u parfimeriju i pita koji vam se najbolje prodaje,kuroz,super dajte mi ga da imam ukusa
Koristim rolon uvece,a dezodorans kad god krenem negde.Neka kaze ko sta hoce,ne interesuje me.Koristim i toaletnu vodu.Da li su muškarci koji ne koriste ni roll-on, dezodorans,ni parfem po vama odbojni ?
Ne mogu da shvatim muskarca u guzvi,koji vonja na znoj,a boga mi ima i zena i to se oseca veoma jako i nepodnosljivo.Mislim da su najgori oni koji se ne istusiraju,nego naprskaju onako na znoj ispod pazuha,pa se ne zna na sta smrdi.Nema ništa gore nego kad muškarac smrdi ko jarac. Naravno da treba koristiti roll-on, dezodorans i parfem.
Slažem se, voda i sapun su nam svima dostupni a dezodorans košta kao paklo cigareta, ako ima para da puši ima i za dezić.Ne mogu da shvatim muskarca u guzvi,koji vonja na znoj,a boga mi ima i zena i to se oseca veoma jako i nepodnosljivo.Mislim da su najgori oni koji se ne istusiraju,nego naprskaju onak na znoj ispod pazuha,pa se ne zna na sta smrdi.
Ne secam se da su mi baba i deda vonjali na jarca pored stale bez parfema,kako se proseravate ni vodu nisu imali u kuciNema ništa gore nego kad muškarac smrdi ko jarac. Naravno da treba koristiti roll-on, dezodorans i parfem.
Ako su se redovno prali i mijenjali garderobu naravno da nisu smrdili. Pričamo o smradovima koji nisu ni prošli pored štale a opet smrde ko tvorovi. Čitaj pažljivo, rekla sam da smrdi ko jarac a ne na jarca.Ne secam se da su mi baba i deda vonjali na jarca pored stale bez parfema,kako se proseravate ni vodu nisu imali u kuci
Veruj mi i ja sam dete sa sela i ti mirisi su mnogo lepsi nego danas kada naidjes na neku osobu,koja se ukiselila.Znas sta znaci u autobusu na ovom vremenu,uz tu osobu.ne daj boze nikome.Ne secam se da su mi baba i deda vonjali na jarca pored stale bez parfema,kako se proseravate ni vodu nisu imali u kuci
Moj deda je imao jedne jedine vojnicke pantalone od choje,u zivotu nisam osetio da smrdi a itekako sam alergican na razne mirise pa zato nista od hemije ne koristimAko su se redovno prali i mijenjali garderobu naravno da nisu smrdili. Pričamo o smradovima koji nisu ni prošli pored štale a opet smrde ko tvorovi.
Da ali takvoj osobi ne pomazu parfemi kapirasVeruj mi i ja sam dete sa sela i ti mirisi su mnogo lepsi nego danas kada naidjes na neku osobu,koja se ukiselila.Znas sta znaci u autobusu na ovom vremenu,uz tu osobu.ne daj boze nikome.
Ma kada bi se redovno kupao i tusirao,vredelo bi.nego se ljudi zapuste,pa se naprskaju nekim dezodoransom,da ne znas sta gore smrdi.Da ali takvoj osobi ne pomazu parfemi kapiras
Higijenske navike su najbitnije.Slažem se, voda i sapun su nam svima dostupni a dezodorans košta kao paklo cigareta, ako ima para da puši ima i za dezić.
Iso na put i sedela neka zena pored mene u busu,sta li je stavila kad sam ja na to smrdeo 2 dana nisam mogo da speremMa kada bi se redovno kupao i tusirao,vredelo bi.nego se ljudi zapuste,pa se naprskaju nekim dezodoransom,da ne znas sta gore smrdi.
pa to ti kazem.tuš pa roll-on.a ne kad udjes u prodasvnicu smrdi na težak znoj.zapušteno.Higijenske navike su najbitnije.
U DMu ima dezorans po vrlo pristupačnim cenama.
Baleini dezodoransi 2 za običnu kutiju cigareta.
U Lidlu takođe.
Džaba dezodorans bez prethodnog tuširanja.