Miris tela

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kako to osetiš po mirisu?
ne samo po mirisu. neki muškarci imaju strašno jaku itnuiciju po kojoj mogu reći jel ga ženska dobila ili nije.
moj susjed mirko ima strašno jaku tu mušku itnuiciju.

sa moje desne strane kuće je susjeda pirka. ali nije to bilo kakva obična susjeda. ses bomba ukratko. predmet promatranja i obožavanja u mom malom mjestu. kod muških naravno. a kod žena izaziva ljubomoru.

i sad ljeti susjed mirko često dođe kod mog starog tu ispred kuće u hlad na pivu i kad vidi susjedu pirku da izađe iz kuće po načinu na koji im se javi i po njenim kretnjama točno može reći da li je sinoć bilo nešto! ako je sva vesela i lijepo se javi odmah tihim tonom komentira mom starom eeee dobila je sinoć buzdovana i to extra porciju vidi je ko leptirica! s druge strane ako je musava i samo se mrzovoljno javi bok bok eeee onda je njen šonjo (susjed luka) došao kasno umoran od posla. kad bude musava zna reć onako potiho da ostane među nama nek dođe do njega da će je on mrknuti. a moj stari mu govori da dođe kod njega na pivu samo da bi gledao pirku kako zaljeva vrta. haha koja luđa.

@andjelijaa
Šta misliš o ovoj kombinaciji: Sandalovina, biber, bor, cvet narandže, kedar, karanfilić, suvi amber, duvan i mošus?
ja sam veliki zaljubljenik u note jasmina.
ali moj trenutni parfem ga nema u sebi?!

"Kombinacija nota tuberoze i cveta pomorandže osigurava parfemskoj vodi nežan cvetni miris, dok mu vanila sa madagaskara pruža kremastu i baršunastu aromu."

iznenadjena sam i sama :mrgreen:

moj drugi omiljeni:
Gornje note : marakuja, bergamot, limun
Srednje note : ružičasti ljiljan, ruža
Donje note : mošus, sandalovina, vanila

:eek: povlacim ono za jasmin

ja sam veliki zaljubljenik u note jasmina.
ali moj trenutni parfem ga nema u sebi?!

"Kombinacija nota tuberoze i cveta pomorandže osigurava parfemskoj vodi nežan cvetni miris, dok mu vanila sa madagaskara pruža kremastu i baršunastu aromu."

iznenadjena sam i sama :mrgreen:
Nisam iznenađen. :mrgreen:
Jasmin je možda najsenzualnija komponenta parfema, a poznat je po svojim afrodizijačkim i umirujućim svojstvima.

moj drugi omiljeni:
Gornje note : marakuja, bergamot, limun
Srednje note : ružičasti ljiljan, ruža
Donje note : mošus, sandalovina, vanila

:eek: povlacim ono za jasmin
Zašto? Vidi ovo:

Žene širom planete vole jasmin jer podiže samopouzdanje i čini da se osećaju moćno, a zar to nije najvažnija stvar koju žele kada naprskaju svoju omiljenu kompoziciju? Cvet sa slatkastim i senzualnim mirisom daje parfemima neodoljivu kremastu notu zbog koje postaju neobjašnjivo privlačne.
koji je ono parfem?
Lični - personalizovani.

Zašto? Vidi ovo:

Žene širom planete vole jasmin jer podiže samopouzdanje i čini da se osećaju moćno, a zar to nije najvažnija stvar koju žele kada naprskaju svoju omiljenu kompoziciju? Cvet sa slatkastim i senzualnim mirisom daje parfemima neodoljivu kremastu notu zbog koje postaju neobjašnjivo privlačne.

Lični - personalizovani.
sokantno mi je sto ova dva parfema nemaju jasmin u sebi :mrgreen: miris jasmina volim

Koliko je bitan?

Može li miris biti jedina stvar zbog koje ne želite više telesni odnos? Miris tela, znoja, nekad i odeće.
Može li se to zabašuriti dezodoransima i parfemima ?

Ovi sto su na Pivi i rakiji i jedu mesa , luka i ostale jake djakonije + dodju sa klamotama miris pasulja profilaktično padajte u nesvest

Prirodni miris kože mi je odlučujući faktor da li mogu da budem sa ženom ili ne.
Ne mogu da budem sa onom čiji miris mi nije savršen, bez obzira na to da li se tek istuširala ili se tek vratila sa trčanja.

Parfeme i mirišljave sapune i kreme uopšte ne računam, interesuje me samo prirodni miris kože.

Koliko je bitan?

Može li miris biti jedina stvar zbog koje ne želite više telesni odnos? Miris tela, znoja, nekad i odeće.
Može li se to zabašuriti dezodoransima i parfemima ?
Ja se uvek nakrkam belog luka pa mi je i znoj nekako jači žene prosto polude kada tokom sexa dignem ruku i nabijem im svoj busen u lice. Odmah svrše i sav samuvek izgreban po leđima i guzovima.

Back