- Poruka
- 7.726
misirati moze mala beba, odrasla osoba ne. Zato tus i sapun, kupka sta vec parfemKoliko je bitan?
Osim ako neko ima fetis na miris znoja, ono tipa mi smo drvosece i to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misirati moze mala beba, odrasla osoba ne. Zato tus i sapun, kupka sta vec parfemKoliko je bitan?
ne samo po mirisu. neki muškarci imaju strašno jaku itnuiciju po kojoj mogu reći jel ga ženska dobila ili nije.kako to osetiš po mirisu?
ja sam veliki zaljubljenik u note jasmina.@andjelijaa
Šta misliš o ovoj kombinaciji: Sandalovina, biber, bor, cvet narandže, kedar, karanfilić, suvi amber, duvan i mošus?
Nisam iznenađen.ja sam veliki zaljubljenik u note jasmina.
ali moj trenutni parfem ga nema u sebi?!
"Kombinacija nota tuberoze i cveta pomorandže osigurava parfemskoj vodi nežan cvetni miris, dok mu vanila sa madagaskara pruža kremastu i baršunastu aromu."
iznenadjena sam i sama![]()
koji je ono parfem?Nisam iznenađen.
Jasmin je možda najsenzualnija komponenta parfema, a poznat je po svojim afrodizijačkim i umirujućim svojstvima.
Zašto? Vidi ovo:moj drugi omiljeni:
Gornje note : marakuja, bergamot, limun
Srednje note : ružičasti ljiljan, ruža
Donje note : mošus, sandalovina, vanila
povlacim ono za jasmin
Lični - personalizovani.koji je ono parfem?
sokantno mi je sto ova dva parfema nemaju jasmin u sebiZašto? Vidi ovo:
Žene širom planete vole jasmin jer podiže samopouzdanje i čini da se osećaju moćno, a zar to nije najvažnija stvar koju žele kada naprskaju svoju omiljenu kompoziciju? Cvet sa slatkastim i senzualnim mirisom daje parfemima neodoljivu kremastu notu zbog koje postaju neobjašnjivo privlačne.
Lični - personalizovani.
Trenutno imam samo čaj od jasmina.sokantno mi je sto ova dva parfema nemaju jasmin u sebimiris jasmina volim
imam i jaTrenutno imam samo čaj od jasmina.![]()
Pijemo večeras. Mirisaćemo na jasmin. Iznutra.imam i ja![]()
ponesi malo rumaPijemo večeras. Mirisaćemo na jasmin. Iznutra.![]()
Koliko je bitan?
Može li miris biti jedina stvar zbog koje ne želite više telesni odnos? Miris tela, znoja, nekad i odeće.
Može li se to zabašuriti dezodoransima i parfemima ?
Kako ne moze probao sam naparfemisati njeno gomnoKoliko je bitan?
Može li miris biti jedina stvar zbog koje ne želite više telesni odnos? Miris tela, znoja, nekad i odeće.
Mislim da miris tjela odredjuje hrana koju jedesTu tuš ne vredi.. naprotiv. Istušira se neko, otvore se pore, i onda se oseti miris.
Ne može se sakriti nikakvim parfemimaKoliko je bitan?
Ja se uvek nakrkam belog luka pa mi je i znoj nekako jači žene prosto polude kada tokom sexa dignem ruku i nabijem im svoj busen u lice. Odmah svrše i sav samuvek izgreban po leđima i guzovima.Koliko je bitan?