gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
Radule ako nastavi u ovom stilu zabranice ga i jutjub zbog sirenja teorija zavera.Raduli ostao samo Helm Cast kod pevača grupe Ruž.
Nema ga ni na Srbin i Balkan Info.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radule ako nastavi u ovom stilu zabranice ga i jutjub zbog sirenja teorija zavera.Raduli ostao samo Helm Cast kod pevača grupe Ruž.
Nema ga ni na Srbin i Balkan Info.
Не гледа се јер Euronews по свој прилици није ни марио за неку гледаност у Србији - до сада. Сада, после овог изненадног трансфера о коме сви причају, са нестрпљењем се у чаршији очекује Милетићкина ауторска емисија на Euronews_у. И сада само од Милетићке зависи каква ће та емисија да буде као и да ли ће иста да буде гледана, а прво издање ће свакако да буде јако гледано због поменутог "трансфера".Taj Juronjuz se još slabije gleda od N1.
(...)
Па неће да бидне, јер сам ја подржавао Друга Ђида када је то овде на форуму била највећа јерес. Подвлачим, од целе "Крсте", једино ја. Ем су га дежурни ботови, прихватавши дословце причу СНС-оваца, нападали га због "cijene kostanja Mosta na Adi", ем су га хонорарни пропагатори нео-либералног капитализма имали задатак да осуђују његову тадашњу жваку о оснивању нових јавних предузећа јер, јел`те, и ова преостала треба да се продају и то што је могуће јефтиније, ем су га Marx21 - овци, који сада ботују за њега, нападали као "тајкуна".Ponavljam ne gotivim Đidu ali on im je očigledno taj"antihrist"od koga najviše zaziru kad vidim samo kako ga ovaj udbaški bot komšija napada sve je jasno kao dan.
Đido vrati se sve ti opraštamo
i dalje ti pikaš taj udbaški ping-pong,čas sv.mati Marinika čas ua svi su istiПа неће да бидне, јер сам ја подржавао Друга Ђида када је то овде на форуму била највећа јерес. Подвлачин, једино ја. Ем су га дежурни ботови, прихватавши дословце причу СНС-оваца, нападали га због "cijene kostanja Mosta na Adi", ем су га хонорарни пропагатори нео-либералног капитализма имали задатак да осуђују његову тадашњу жваку о оснивању нових јавних предузећа јер, јел`те, и ова преостала треба да се продају и то што је могуће јефтиније.
Од тада је прошло много и много се тога издешавало, из чега сам извукао јасан закључак да је Друг Ђидо заправо режиму онај најбитнији лажни опозиционар. Ноторни лажњаци типа Zavijetnice, dr Vjekoslava, Сраше Смрадуловића, Милоша Deuxième Bureau Јовановића и осталих, су ту само да парадирају од јутрења са Чмарићем на Happy_ју до кафице на Pinku, да праве грају да се "Власи не досете", док на другој страни Друг Ђидо обавља озбиљне задатке као што су, на пример, рушење протеста 2019 и заробљавање & уништење Демократске странке.
Где си ти био када се овде мантрало о cijeni kostanja Mosta na Adi? Да ли си и ти пискарао да је преко Аде требало направити "само греду", да буде што јефтиније?i dalje ti pikaš taj udbaški ping-pong,čas sv.mati Marinika čas ua svi su isti
sevaj bre
УН: У јавности се неколико пута поменули повезаност Русије и опозиције која припада Савезу за Србију, понајвише о повезаности Драгана Ђиласа са Русима. Да ли можете за наш лист да објасните конкретно о чему се ту ради?Narod ne može disati od ovih Vučićevih i Šolakovih televizija pa traži jutjub alternativu.
Не волим га, напротив; Pisac Punk proze, који je написао два добра романа и једну духовиту збирку прича, а све остало је један књижевни пролив - као што је уосталом случај са свим оним признатим punk-rock "уметницима" са две добре ствари док остало може да се баци - обичан је дупљак, педофил, стари наркоман још од краја осамдесетих и сходно томе полицијски доушник. Али, наша Србијанска народна пословица каже "криво седи, право беседи"; Pisac Punk proze, вероватно по задатку, док је имао емисију на рехметли Тв НАША *********овог кума Башановића, јесте угостио ту безвезњакушу, а на коју само највећи дебили могу да "секу вене".Suterenistkinja Hana je pozvala Vidojka u svoju emisiju i pružila mu priliku da istrese svoje baljezgarije, dok on nikad nije ugostio bilo koga iz DJB. Vadio se da je zvao Radula ali ovaj nije hteo da dođe, samo nije objasnio zašto onda nije pozvao Hanu ili Branku ili bilo koga ko bi pričao nešto što ne bi prijalo njegovom uhu.
(...)
Па какве то има везе Словину, Другосрбијанци су и довели СНС па тако и твог Вољеног *********ог на власт (превара звана "бели листићи" где је, гле чуда, једна од главних перјаница био и Pisac punk proze).Sve tri Šolakove tv stanice su drugosrbijanske.
Da li je u toj emisiji ijednom pomenut DJB ili nešto iz njihovog programa? Ako jeste, u kom trenutku?Не волим га, напротив; Pisac Punk proze, који je написао два добра романа и једну духовиту збирку прича, а све остало је један књижевни пролив - као што је уосталом случај са свим оним признатим punk-rock "уметницима" са две добре ствари док остало може да се баци - обичан је дупљак, педофил, стари наркоман још од краја осамдесетих и сходно томе полицијски доушник. Али, наша Србијанска народна пословица каже "криво седи, право беседи"; Pisac Punk proze, вероватно по задатку, док је имао емисију на рехметли Тв НАША *********овог кума Башановића, јесте угостио ту безвезњакушу, а на коју само највећи дебили могу да "секу вене".
Pazi, možda si u pravu što se tiče Đilasa i Šolaka kao i da tu ima neki dil sa Vučićem. Jednostavno N1, Nova S i Adria previše forsiraju samo tu neku gradjansku drugosrbijansku priču kao nekada B92 ili B52. Boška retko kada pozovu a Radulu skoro nikada. Bio u Utisku prošle godine a nema ga po tim jutarnjim programima gde gostuju nijanse žutih. I onda Vučić ispada i dalje kao neki SRS patriota kada puste nekog voditelja da priča o Srebrenici a ne kao neko ko je ugostio Blera i Šredera.Па какве то има везе Словину, Другосрбијанци су и довели СНС па тако и твог Вољеног *********ог на власт (превара звана "бели листићи" где је, гле чуда, једна од главних перјаница био и Pisac punk proze).
Смрадуловић се закачио са N1 када се потпуно бесмислено издрао на њихове новинаре у холу Скупштине. То не трпи ниједна новинска кућа. А то заправо није личило на њега, јер као добар преварант, Смрадуловић зна да увек мора да буде ладан ко` шприцер; нема преварантског заната без хладнокрвности. Али ето, дешава се то чак и таквим професионалцима као што је твој Вољени Смрадуловић, да психички пукну. Од тог скандала њега нема на N1, мада се ипак појавио разговор са Смрадуловићем на N1 пре годину дана, ономад када је покушао да се удене у Седмојулске протесте.Pazi, možda si u pravu što se tiče Đilasa i Šolaka kao i da tu ima neki dil sa Vučićem. Jednostavno N1, Nova S i Adria previše forsiraju samo tu neku gradjansku drugosrbijansku priču kao nekada B92 ili B52. Boška retko kada pozovu a Radulu skoro nikada. (...)
Boško je dobio jedino duele sa Čedom.Sve tri Šolakove tv stanice su drugosrbijanske.
Gde su tv stanice za Boška i Radulu da ne idu više po jutjub podrumima i magacinima?
Eno Boško se prodao vlastima od muke samo da dobije duele na RTS i Prvoj.
Šit, kako sam ovo propustila? Sad ću da religiozno odgledam.Boško je dobio jedino duele sa Čedom.
"Светосавски националиста" vs "светосавски националиста". Наравно, разбио га је далеко интелигентнији Прашак. Иначе Махатма оно при крају почео баш жешће да лупа.Boško je dobio jedino duele sa Čedom.
Ali K1 , kakvi luzeri u kopiranju N1Šit, kako sam ovo propustila? Sad ću da religiozno odgledam.
Од тада је прошло много и много се тога издешавало, из чега сам извукао јасан закључак да је Друг Ђидо заправо режиму онај најбитнији лажни опозиционар.
Kakvo rušenje protestaПа неће да бидне, јер сам ја подржавао Друга Ђида када је то овде на форуму била највећа јерес. Подвлачим, од целе "Крсте", једино ја. Ем су га дежурни ботови, прихватавши дословце причу СНС-оваца, нападали га због "cijene kostanja Mosta na Adi", ем су га хонорарни пропагатори нео-либералног капитализма имали задатак да осуђују његову тадашњу жваку о оснивању нових јавних предузећа јер, јел`те, и ова преостала треба да се продају и то што је могуће јефтиније, ем су га Marx21 - овци, који сада ботују за њега, нападали као "тајкуна".
Од тада је прошло много и много се тога издешавало, из чега сам извукао јасан закључак да је Друг Ђидо заправо режиму онај најбитнији лажни опозиционар. Ноторни лажњаци типа Zavijetnice, dr Vjekoslava, Сраше Смрадуловића, Милоша Deuxième Bureau Јовановића и осталих, ту су само да парадирају од јутрења са Чмарићем на Happy_ју до кафице на Pinku, да праве грају да се "Власи не досете", док на другој страни Друг Ђидо обавља озбиљне задатке као што су, на пример, рушење протеста 2019 и заробљавање & уништење Демократске странке.