Minja Miletić dala otkaz na N1, prelazi na Juronjuz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj Juronjuz se još slabije gleda od N1.
(...)
Не гледа се јер Euronews по свој прилици није ни марио за неку гледаност у Србији - до сада. Сада, после овог изненадног трансфера о коме сви причају, са нестрпљењем се у чаршији очекује Милетићкина ауторска емисија на Euronews_у. И сада само од Милетићке зависи каква ће та емисија да буде као и да ли ће иста да буде гледана, а прво издање ће свакако да буде јако гледано због поменутог "трансфера".
А наравно да ће лажни опозиционари Пиздерац и Друг Ђидо опет гутати бенседине због треме када код ње гостују. А гостоваће јер не могу они свом газди - јер и над попом има поп - да кажу "нећемо на Euronews".

Ponavljam ne gotivim Đidu ali on im je očigledno taj"antihrist"od koga najviše zaziru kad vidim samo kako ga ovaj udbaški bot komšija napada sve je jasno kao dan.
Đido vrati se sve ti opraštamo
Па неће да бидне, јер сам ја подржавао Друга Ђида када је то овде на форуму била највећа јерес. Подвлачим, од целе "Крсте", једино ја. Ем су га дежурни ботови, прихватавши дословце причу СНС-оваца, нападали га због "cijene kostanja Mosta na Adi", ем су га хонорарни пропагатори нео-либералног капитализма имали задатак да осуђују његову тадашњу жваку о оснивању нових јавних предузећа јер, јел`те, и ова преостала треба да се продају и то што је могуће јефтиније, ем су га Marx21 - овци, који сада ботују за њега, нападали као "тајкуна".
Од тада је прошло много и много се тога издешавало, из чега сам извукао јасан закључак да је Друг Ђидо заправо режиму онај најбитнији лажни опозиционар. Ноторни лажњаци типа Zavijetnice, dr Vjekoslava, Сраше Смрадуловића, Милоша Deuxième Bureau Јовановића и осталих, ту су само да парадирају од јутрења са Чмарићем на Happy_ју до кафице на Pinku, да праве грају да се "Власи не досете", док на другој страни Друг Ђидо обавља озбиљне задатке као што су, на пример, рушење протеста 2019 и заробљавање & уништење Демократске странке.

Па неће да бидне, јер сам ја подржавао Друга Ђида када је то овде на форуму била највећа јерес. Подвлачин, једино ја. Ем су га дежурни ботови, прихватавши дословце причу СНС-оваца, нападали га због "cijene kostanja Mosta na Adi", ем су га хонорарни пропагатори нео-либералног капитализма имали задатак да осуђују његову тадашњу жваку о оснивању нових јавних предузећа јер, јел`те, и ова преостала треба да се продају и то што је могуће јефтиније.
Од тада је прошло много и много се тога издешавало, из чега сам извукао јасан закључак да је Друг Ђидо заправо режиму онај најбитнији лажни опозиционар. Ноторни лажњаци типа Zavijetnice, dr Vjekoslava, Сраше Смрадуловића, Милоша Deuxième Bureau Јовановића и осталих, су ту само да парадирају од јутрења са Чмарићем на Happy_ју до кафице на Pinku, да праве грају да се "Власи не досете", док на другој страни Друг Ђидо обавља озбиљне задатке као што су, на пример, рушење протеста 2019 и заробљавање & уништење Демократске странке.
i dalje ti pikaš taj udbaški ping-pong,čas sv.mati Marinika čas ua svi su isti
sevaj bre

i dalje ti pikaš taj udbaški ping-pong,čas sv.mati Marinika čas ua svi su isti
sevaj bre
Где си ти био када се овде мантрало о cijeni kostanja Mosta na Adi? Да ли си и ти пискарао да је преко Аде требало направити "само греду", да буде што јефтиније?

Narod ne može disati od ovih Vučićevih i Šolakovih televizija pa traži jutjub alternativu.
УН: У јавности се неколико пута поменули повезаност Русије и опозиције која припада Савезу за Србију, понајвише о повезаности Драгана Ђиласа са Русима. Да ли можете за наш лист да објасните конкретно о чему се ту ради?

– Не мислим да сам рекао нешто епохално тиме што сам логички повезао и сабрао два и два. Пре је питање зашто они који исто то знају прећуткују чињеницу да је први сарадник Драгана Ђиласа више у Москви него у Београду, и да тамо иде у нади да ће излобирати промену власти у Србији, наравно под условом да су они ти следећи. И када ја то кажем, онда сви скоче на мене, ваљда мислећи да ће тако сакрити оно што мање-више на крају сви схвате. Исто вам је и са протестима, када у емисији објасним Вуку Јеремићу да је мени јасно да су за њега и Ђиласа ти протести само финансијски аранжмани, онда завршим по милионити пут као издајник, овог пута опозиције. Међутим, када на крају то схвати и последњи шетач у Београду, онда нико не дође и каже, ок, погрешили смо, шта даље? Уместо тога, иде се у још већу безидејност, у нади да ће се ова власт срушити сама од себе, а они да вребају позиције иза угла. У томе наравно да Русија има своје интересе, и нисам ту никакву новост рекао. Њихов рукопис препознајем у програму Савеза за Србију, где се Европа не спомиње, људска права не постоје, али оно што је очито најважније, то је некаква правоверна косовска политика. И онда су они такви алтернатива Вучићу, а ја сам издајник јер све то јавно говорим и њима у лице, а не кукавички како они то раде између себе, док се и дан данас иза завесе саплићу и подмећу једни другима.

1625733939584.png

Ово је борба двеју Путинових пешадија

Suterenistkinja Hana je pozvala Vidojka u svoju emisiju i pružila mu priliku da istrese svoje baljezgarije, dok on nikad nije ugostio bilo koga iz DJB. Vadio se da je zvao Radula ali ovaj nije hteo da dođe, samo nije objasnio zašto onda nije pozvao Hanu ili Branku ili bilo koga ko bi pričao nešto što ne bi prijalo njegovom uhu.

(...)
Не волим га, напротив; Pisac Punk proze, који je написао два добра романа и једну духовиту збирку прича, а све остало је један књижевни пролив - као што је уосталом случај са свим оним признатим punk-rock "уметницима" са две добре ствари док остало може да се баци - обичан је дупљак, педофил, стари наркоман још од краја осамдесетих и сходно томе полицијски доушник. Али, наша Србијанска народна пословица каже "криво седи, право беседи"; Pisac Punk proze, вероватно по задатку, док је имао емисију на рехметли Тв НАША *********овог кума Башановића, јесте угостио ту безвезњакушу, а на коју само највећи дебили могу да "секу вене".

Sve tri Šolakove tv stanice su drugosrbijanske.
Па какве то има везе Словину, Другосрбијанци су и довели СНС па тако и твог Вољеног *********ог на власт (превара звана "бели листићи" где је, гле чуда, једна од главних перјаница био и Pisac punk proze).

Poslednja izmena:
Не волим га, напротив; Pisac Punk proze, који je написао два добра романа и једну духовиту збирку прича, а све остало је један књижевни пролив - као што је уосталом случај са свим оним признатим punk-rock "уметницима" са две добре ствари док остало може да се баци - обичан је дупљак, педофил, стари наркоман још од краја осамдесетих и сходно томе полицијски доушник. Али, наша Србијанска народна пословица каже "криво седи, право беседи"; Pisac Punk proze, вероватно по задатку, док је имао емисију на рехметли Тв НАША *********овог кума Башановића, јесте угостио ту безвезњакушу, а на коју само највећи дебили могу да "секу вене".

Da li je u toj emisiji ijednom pomenut DJB ili nešto iz njihovog programa? Ako jeste, u kom trenutku?

Па какве то има везе Словину, Другосрбијанци су и довели СНС па тако и твог Вољеног *********ог на власт (превара звана "бели листићи" где је, гле чуда, једна од главних перјаница био и Pisac punk proze).
Pazi, možda si u pravu što se tiče Đilasa i Šolaka kao i da tu ima neki dil sa Vučićem. Jednostavno N1, Nova S i Adria previše forsiraju samo tu neku gradjansku drugosrbijansku priču kao nekada B92 ili B52. Boška retko kada pozovu a Radulu skoro nikada. Bio u Utisku prošle godine a nema ga po tim jutarnjim programima gde gostuju nijanse žutih. I onda Vučić ispada i dalje kao neki SRS patriota kada puste nekog voditelja da priča o Srebrenici a ne kao neko ko je ugostio Blera i Šredera.

Pazi, možda si u pravu što se tiče Đilasa i Šolaka kao i da tu ima neki dil sa Vučićem. Jednostavno N1, Nova S i Adria previše forsiraju samo tu neku gradjansku drugosrbijansku priču kao nekada B92 ili B52. Boška retko kada pozovu a Radulu skoro nikada. (...)
Смрадуловић се закачио са N1 када се потпуно бесмислено издрао на њихове новинаре у холу Скупштине. То не трпи ниједна новинска кућа. А то заправо није личило на њега, јер као добар преварант, Смрадуловић зна да увек мора да буде ладан ко` шприцер; нема преварантског заната без хладнокрвности. Али ето, дешава се то чак и таквим професионалцима као што је твој Вољени Смрадуловић, да психички пукну. Од тог скандала њега нема на N1, мада се ипак појавио разговор са Смрадуловићем на N1 пре годину дана, ономад када је покушао да се удене у Седмојулске протесте.
Иначе Смрадуловић док се представљао као про-Европски политичар, гостовао je чак и на "ултра-другосрбијанском" Peščaniku, а као нису хтели да га пусте на N1. Мсм будалаштина. Смрадуловић је на N1 гостовао регуларно, не превише, онолико колико је реално јер он је ипак у политици друголигаш и шта има да га се зове нон-стоп. Наравно, сада неће уопште да га зову, јер је N1 мејнстрим телевизија, а Смрадуловић је сам изабрао да целу зиму 2020/2021 "указује" на "изборну превару у САД"; све је био ставио на карту победе Трумпа и изгубио. Такође, одлучио је да се представља као антиваксер, а антиваксерство је забрањено чак и на једној "Крсти", а шта као неће да буде забрањено на N1.

Па неће да бидне, јер сам ја подржавао Друга Ђида када је то овде на форуму била највећа јерес. Подвлачим, од целе "Крсте", једино ја. Ем су га дежурни ботови, прихватавши дословце причу СНС-оваца, нападали га због "cijene kostanja Mosta na Adi", ем су га хонорарни пропагатори нео-либералног капитализма имали задатак да осуђују његову тадашњу жваку о оснивању нових јавних предузећа јер, јел`те, и ова преостала треба да се продају и то што је могуће јефтиније, ем су га Marx21 - овци, који сада ботују за њега, нападали као "тајкуна".
Од тада је прошло много и много се тога издешавало, из чега сам извукао јасан закључак да је Друг Ђидо заправо режиму онај најбитнији лажни опозиционар. Ноторни лажњаци типа Zavijetnice, dr Vjekoslava, Сраше Смрадуловића, Милоша Deuxième Bureau Јовановића и осталих, ту су само да парадирају од јутрења са Чмарићем на Happy_ју до кафице на Pinku, да праве грају да се "Власи не досете", док на другој страни Друг Ђидо обавља озбиљне задатке као што су, на пример, рушење протеста 2019 и заробљавање & уништење Демократске странке.
Kakvo rušenje protesta

Vaš pokret 1od5miliona (glupo ime, autor Čipuljičko Zlo) je izašao na izbore za koje je prethodno potpisao pionirsku reč da neće

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back