Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
ahahahha
kakva dileja
to su bili turci u stvari u tvrdjavi lol
mora da se uradio pre ovog sastanka
kakva dileja
to su bili turci u stvari u tvrdjavi lol
mora da se uradio pre ovog sastanka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најаче му је оно.
Ово овде је брдо...значи планине...планински део...
Какав краљ.
Ne znam da li je bas za forum politika ili za forum tragikomedija, ali je nešto što morate pogledati:
OMG i LOL. Smesno mi je a opet prosto nemam srca da ponovo odgledam klip. A bre ministre sta se trtis da pokazujes strancima Srbiju i koliko ne znas o istoj. Drzi se brate onog sto ti lezi i gotovo. Sto bi se reklo: Sedi di si, ni za di si nisi.
Pa taj Dacic ti je samo dokaz koliko te majmune na vlasti zabole ona stvar za Srbiju. On o njoj nista ni ne zna a ni ne zanima ga. Tu je da se nakrade koliko god moze dok je u fotelji i to je to.
I to sve samo zato što nije prošo iz poznavanja znamenitosti Beograda???
Ajde bre ne lupaj...
Srbija nije Beograd...
Није али је господин Дачић министар у влади Србије тако да би било у реду да познаје барем најосновније ствари из опште културе.
Није али је господин Дачић министар у влади Србије тако да би било у реду да познаје барем најосновније ствари из опште културе.
Poznaje okruženje niške tvrđave i to mu je dovoljno... Nemojte da ste egocentrični...
Joj, ovo boli...!
Sledeći put dajte neko upozorenje uz ovakve snimke...
Poznaje okruženje niške tvrđave i to mu je dovoljno... Nemojte da ste egocentrični...
Kale znaci tvrdjava,dvorac...... a ne brdo.
Koja seljacina iz Zitoradja. I takvih seljobercina je pun BGD......aj sto je pun vec i vladaju Srbijom. Uzas!!!
Pa ata on zna . Sto se tice njega istorija je pocela 45 . .. Po on to rece planinski deo.. A tel ovo KALE... sramota bre.
da bre ispade da ko ne zna turski da ga zabole za Srbiju , mislim nije da ja verujem da Dacic stvarno previse brine za zemlju , al to nema veze sa poznavanjem turske topografijeI to sve samo zato što nije prošo iz poznavanja znamenitosti Beograda???
Ajde bre ne lupaj...
Srbija nije Beograd...
Какви министри - таква нам држава .... пајсер државаahahahaha kakav pajser![]()
Ахахаха.....куд се сети пајсера..... права реч.....
министри-пајсери
![]()