- Poruka
- 1.926
jel znas ti sta je demokratija uopste?![]()
Sve ono što kaže Vođa Tadić.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel znas ti sta je demokratija uopste?![]()
Idi tamo gde nema demokratije...........................Ovde je normalan svet...............
Sam skačeš sebi u reč.
Kažem, na srpskom, da me interesuju samo činjenice a ovo je dokaz ili lošeg matematičara ili nepismenosti a možda je bila greška u prepisivanju !!!
103=126
Da li je ovo formula ili jednačina ?
Onaj znak jednakosti treba da izjednači levu i desni stranu ? Ili sam pogrešio ?
Ссамо немој да нам такви као ти причају ШТА ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА. Много сте бре ИСТИ и потпуно неинветивни - исто као што су нам 65 година ******или о томе ШТА ЈЕ КОМУНИЗАМ... дај смислите нешто паметније!!!!!!!!!!!!!
Ахахахаа........... то је једначина СА ВИШЕ НЕПОЗНАНИЦА...........
Ma ja mislim da je najbolje da na mesto predložene ministarke, dodju sledeće "nestranačke" ličnosti
![]()
Uživajte u pogledu![]()
E pa ti lepo idi negde gde će PopLazićka da te osvešćuje, pa onda tvrdi da nam to treba. Nama sigurno ne treba, a za tebe postoje i institucije za osvešćivanje. Ne moraš da menjaš vladu da bi se lečio.
A pa to se onda ne vezuje sa terminom demokratski.
Znači svi koji nisu oni !
Lepo zvuči kad uvidiš svoju grešku još samo da se pokaješ ali to ćeš morati da uradiš u crkvi.
Nikako da shvate u tu demokratsku glavu da su nepismeni.
Nemoj da mi pripisuješ nešto što nisam rekao..................I opet ti kažem da generalizuješ stvari pa čak i u ovom postu koji sam citirao..................
To nisam ni pomenuo.
Samo sam konstatovao da normalan i demokrata ne spadaju u istu kategoriju a kako si ti to razumeo ja zaista neznam.
Aaaaa Nataša Kandić. Nemojte nju da stavljate ovde, nisu još svi ručali.
Stvarno pišeš gluposti i bezveze.................Poenta je da ja ljude ne kvalifikujem da li su normalni ili ne na osnovu toga koju stranku ili koaliciju glasaju na izborima.Iz tvog posta mogu samo da zaključim da ti kvalifikuješ ljude po tome za koga glasaju i to još ako glasaju za tvoje onda su normalni a ako ne onda nisu.To se zove šovinizam............................
To mi je jasno.
Tvoja jedina podela može biti :
Da li su demokrate ili nisu.
Ja NE DELIM ljude po političkim pitanjima..................Ja ih smatram jednostavno neistomišljenicima.......................Ti ih tako deliš jer se vidi koliko si pun mržnje prema svima koji ne misle kao ti.........................To je razlika između mene i tebe..........I naravno da nikada ne možeš biti demokrata kada sve neistomišljenike smatraš za izdajnike i slično................................Dokazao si šta si i ko si a ja kao neko normalan neću sa tobom da polemišem..................Rekoh ti već ranije i zašto.....................
Pa šta reći!
Oda o sebi ili je to hvalospev ?
Nikada nikoga nisam nazvao izdajnikom.
Ali sam odgovorno tvrdio a to i sada kažem,da ima dokazanih lopova u DS-u, osoba kriminalne prošlosti, ljudi koje ne zanima Srbija nego samo lični interes koji ostvaruju kroz poluge vlasti, totalno nepismenih gde prvo gledam u Tadića, a ti što si sam sebe svrstao u to društvance dokazuje da si ili kao oni ili si osoba ispranog mozga.
Treće nema.
Eto, ako će mo da se hvalimo u "poštenim" samospevim, ja sam čovek sa 2 glave, 4 noge i 4 ruke. Iz toga proizilazi da sam duplo inteligentniji i pametniji od tebe.
A ti kada jednom ne bi pomenuo B92, i to u totalno besmislenom kontekstu, mislim da bi ti istog momenta završio u ludnici...............