MINISTARKA ZA OSVEŠĆIVANJE?

Idi tamo gde nema demokratije...........................Ovde je normalan svet...............

Ссамо немој да нам такви као ти причају ШТА ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА. Много сте бре ИСТИ и потпуно неинветивни - исто као што су нам 65 година ******или о томе ШТА ЈЕ КОМУНИЗАМ... дај смислите нешто паметније!!!!!!!!!!!!!

Sam skačeš sebi u reč.

Kažem, na srpskom, da me interesuju samo činjenice a ovo je dokaz ili lošeg matematičara ili nepismenosti a možda je bila greška u prepisivanju !!!

103=126

Da li je ovo formula ili jednačina ?
Onaj znak jednakosti treba da izjednači levu i desni stranu ? Ili sam pogrešio ?

Ахахахаа........... то је једначина СА ВИШЕ НЕПОЗНАНИЦА...........

Ссамо немој да нам такви као ти причају ШТА ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА. Много сте бре ИСТИ и потпуно неинветивни - исто као што су нам 65 година ******или о томе ШТА ЈЕ КОМУНИЗАМ... дај смислите нешто паметније!!!!!!!!!!!!!

Mitke, verujem da si ti prikrivena *********.....:lol:

Ma ja mislim da je najbolje da na mesto predložene ministarke, dodju sledeće "nestranačke" ličnosti

asdjn8.jpg

:rotf::rotf:

Uživajte u pogledu :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

To nisam ni pomenuo.

Samo sam konstatovao da normalan i demokrata ne spadaju u istu kategoriju a kako si ti to razumeo ja zaista neznam.

Stvarno pišeš gluposti i bezveze.................Poenta je da ja ljude ne kvalifikujem da li su normalni ili ne na osnovu toga koju stranku ili koaliciju glasaju na izborima.Iz tvog posta mogu samo da zaključim da ti kvalifikuješ ljude po tome za koga glasaju i to još ako glasaju za tvoje onda su normalni a ako ne onda nisu.To se zove šovinizam............................

Stvarno pišeš gluposti i bezveze.................Poenta je da ja ljude ne kvalifikujem da li su normalni ili ne na osnovu toga koju stranku ili koaliciju glasaju na izborima.Iz tvog posta mogu samo da zaključim da ti kvalifikuješ ljude po tome za koga glasaju i to još ako glasaju za tvoje onda su normalni a ako ne onda nisu.To se zove šovinizam............................

To mi je jasno.

Tvoja jedina podela može biti :

Da li su demokrate ili nisu.

Radikali su samo radikalan primer kako se nestručni,nekvalifikovani i podobni stranački funkcioneri postavljaju na izmišljene funkcije.Demokrate su to isto radile od 2000.-te naovamo,karakterističan resor je ministarstvo odbrane gde su se izređali svi demokratski funkcioneri nesposobni za vođenje takvog ministarstva.

To mi je jasno.

Tvoja jedina podela može biti :

Da li su demokrate ili nisu.

Ja NE DELIM ljude po političkim pitanjima..................Ja ih smatram jednostavno neistomišljenicima.......................Ti ih tako deliš jer se vidi koliko si pun mržnje prema svima koji ne misle kao ti.........................To je razlika između mene i tebe..........I naravno da nikada ne možeš biti demokrata kada sve neistomišljenike smatraš za izdajnike i slično................................Dokazao si šta si i ko si a ja kao neko normalan neću sa tobom da polemišem..................Rekoh ti već ranije i zašto.....................

Ja NE DELIM ljude po političkim pitanjima..................Ja ih smatram jednostavno neistomišljenicima.......................Ti ih tako deliš jer se vidi koliko si pun mržnje prema svima koji ne misle kao ti.........................To je razlika između mene i tebe..........I naravno da nikada ne možeš biti demokrata kada sve neistomišljenike smatraš za izdajnike i slično................................Dokazao si šta si i ko si a ja kao neko normalan neću sa tobom da polemišem..................Rekoh ti već ranije i zašto.....................

Pa šta reći!
Oda o sebi ili je to hvalospev ?

Nikada nikoga nisam nazvao izdajnikom.
Ali sam odgovorno tvrdio a to i sada kažem,da ima dokazanih lopova u DS-u, osoba kriminalne prošlosti, ljudi koje ne zanima Srbija nego samo lični interes koji ostvaruju kroz poluge vlasti, totalno nepismenih gde prvo gledam u Tadića, a ti što si sam sebe svrstao u to društvance dokazuje da si ili kao oni ili si osoba ispranog mozga.
Treće nema.

Eto, ako će mo da se hvalimo u "poštenim" samospevim, ja sam čovek sa 2 glave, 4 noge i 4 ruke. Iz toga proizilazi da sam duplo inteligentniji i pametniji od tebe.

Pa šta reći!
Oda o sebi ili je to hvalospev ?

Nikada nikoga nisam nazvao izdajnikom.
Ali sam odgovorno tvrdio a to i sada kažem,da ima dokazanih lopova u DS-u, osoba kriminalne prošlosti, ljudi koje ne zanima Srbija nego samo lični interes koji ostvaruju kroz poluge vlasti, totalno nepismenih gde prvo gledam u Tadića, a ti što si sam sebe svrstao u to društvance dokazuje da si ili kao oni ili si osoba ispranog mozga.
Treće nema.

Eto, ako će mo da se hvalimo u "poštenim" samospevim, ja sam čovek sa 2 glave, 4 noge i 4 ruke. Iz toga proizilazi da sam duplo inteligentniji i pametniji od tebe.

Čini mise da je tebi ispran mozak i to od strane centralne KRADIKALSKE otadžbinske uprave.................................Ako su dokazani lopovi u DS pa što ti Vođa ne tuži iste?!?!?!?Ja sebe nisam hvalio već samo sam konstatovao da sebe smatram normalnim a to što si ti napisao je hvalospev ili oda o sebi................

Back