Ministar Dačić nagoveštava moguće sankcije Rusiji

Slusao sam uzivo Dacica sta govori, i jasno je rekao da Srbija nikada nece uvesti sankcije Rusiji. Sto se teksta iz medija tice, ne bih komentarisao jer me apsolutno ne interesuje sta pisu nasi novinarcici
Ma nema veze šta je Dačić rekao.
Ako gazda ovim botovima sa krste kaže da jeste, oni samo sklope uši i trče kući da lažu po direktivi.
Ko najmasnije slaže, dobija sendvič sa podrigušom. Ostali gubitnici prazan.
 
Ko će da ih juri?

Ti, ili penzioneri?
ja.. i moj burazer.. ima dosta nas koji bi ih pojurili zbog izdaje.. ne želi psiho 100 000 ljudi u Bgu.. politika je jedno al izdaja e to je batice crvena linija preko koje velika većina ne bi prešla tako lako.... pa morao je da odj ebe Rio Tinto zbog desetak hiljada a zamisli 10 puta više ljudi"!!!
 
Odlično, dobro je znati da vas za sada ima bar dvojica... :mrgreen:
brate ne bih ja potcenjivao broj onih koji bi izašli na ulice ako se preda kosovo.. verovatno je milošević isto tako razmišljao pa mu se desio peti oktobar.. srbi su ponosan narod koji nikada neće prihvatiti izdaju.. psiho to zna i zato nema mda da potpiše šolc makronov plan.. lako je sra ti : niko neće da izađe itd.. eto ja nikada nisam bio na protestima al sad bi prvi otišao..i ne samo ja..
 
brate ne bih ja potcenjivao broj onih koji bi izašli na ulice ako se preda kosovo.. verovatno je milošević isto tako razmišljao pa mu se desio peti oktobar.. srbi su ponosan narod koji nikada neće prihvatiti izdaju.. psiho to zna i zato nema mda da potpiše šolc makronov plan..

Vidi, ja to ni potcenjujem, ali ni precenjujem, baš zato što sam u toj 5-oktobarskoj priči učestvovao mesecima pre "revolucije"... :per:

Neće nikakav narod srušiti Vučića, baš kao što nije ni Miloševića.
 

Back
Top