- Poruka
- 18.999
Vi ste pričali da je svaki Tadićev potez priznanjeМислиш - тек ће да се деси, или ћу дочекати да се договорите кад се десило?
Vi ste pričali da je svaki Tadićev potez priznanjeМислиш - тек ће да се деси, или ћу дочекати да се договорите кад се десило?
Sećam se kada se Tadić tajno rukovao sa Tačijem pa se to pročulo, vikalo se izdaja narode. Posle se Vučić stotinu puta sastao javno.Vi ste pričali da je svaki Tadićev potez priznanje
Да, сваки његов потез јесте водио ка томе.Vi ste pričali da je svaki Tadićev potez priznanje
Sećam se kada se Tadić tajno rukovao sa Tačijem pa se to pročulo, vikalo se izdaja narode. Posle se Vučić stotinu puta sastao javno.
Postoji mala razlika.Sećam se kada se Tadić tajno rukovao sa Tačijem pa se to pročulo, vikalo se izdaja narode. Posle se Vučić stotinu puta sastao javno.
Sećam se kada se Tadić tajno rukovao sa Tačijem pa se to pročulo, vikalo se izdaja narode. Posle se Vučić stotinu puta sastao javno.
,,posteni" ljudi, sve rade javnoSećam se kada se Tadić tajno rukovao sa Tačijem pa se to pročulo, vikalo se izdaja narode. Posle se Vučić stotinu puta sastao javno.
A šta govori?dacic je politicar drzavnik.
treba pazljivo citati sta govori
Ma nema veze šta je Dačić rekao.Slusao sam uzivo Dacica sta govori, i jasno je rekao da Srbija nikada nece uvesti sankcije Rusiji. Sto se teksta iz medija tice, ne bih komentarisao jer me apsolutno ne interesuje sta pisu nasi novinarcici
Ko? Zbog koga, Rusa?nemaju mda pčke..znaju da bi ih jurili po Bgu ko zečeve
Ko? Zbog koga, Rusa?
Pa Srbija puna Rusa koji su pobegli od te miline Putinove.
Gde je Jana na ovoj slici?Nema šanse da će potpisivati Kosovo i uvoditi sankcije u isto vreme. Bilo bi to previše za njihove glasače a oni vrebaju.
Pogledajte prilog 1289694
Srbijanci samo da vas obavestim Dacic nema srpsko poreklo.
Vi ste pričali da je svaki Tadićev potez priznanje
nemaju mda pčke..znaju da bi ih jurili po Bgu ko zečeve
ja.. i moj burazer.. ima dosta nas koji bi ih pojurili zbog izdaje.. ne želi psiho 100 000 ljudi u Bgu.. politika je jedno al izdaja e to je batice crvena linija preko koje velika većina ne bi prešla tako lako.... pa morao je da odj ebe Rio Tinto zbog desetak hiljada a zamisli 10 puta više ljudi"!!!Ko će da ih juri?
Ti, ili penzioneri?
ja.. i moj burazer.. ima dosta nas koji bi ih pojurili zbog izdaje.. ne želi psiho 100 000 ljudi u Bgu
brate ne bih ja potcenjivao broj onih koji bi izašli na ulice ako se preda kosovo.. verovatno je milošević isto tako razmišljao pa mu se desio peti oktobar.. srbi su ponosan narod koji nikada neće prihvatiti izdaju.. psiho to zna i zato nema mda da potpiše šolc makronov plan.. lako je sra ti : niko neće da izađe itd.. eto ja nikada nisam bio na protestima al sad bi prvi otišao..i ne samo ja..Odlično, dobro je znati da vas za sada ima bar dvojica...![]()
brate ne bih ja potcenjivao broj onih koji bi izašli na ulice ako se preda kosovo.. verovatno je milošević isto tako razmišljao pa mu se desio peti oktobar.. srbi su ponosan narod koji nikada neće prihvatiti izdaju.. psiho to zna i zato nema mda da potpiše šolc makronov plan..
neće biti ni potrebe da ga ruši zato što je psiho 100 puta pametniji od slobe.. zna šta bi mu se desilo..Vidi, ja to ni potcenjujem, ali ni precenjujem, baš zato što sam u toj 5-oktobarskoj priči učestvovao mesecima pre "revolucije"...
Neće nikakav narod srušiti Vučića, baš kao što nije ni Miloševića.