Gost 431595
Stara legenda
- Poruka
- 87.331
,,, Iveco turbostar,,,je bio i ono vreme veoma napredan,,, 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kasnim sa objavama preko godinu dana...veruj mi ne znam gde sam konja vezo vise od posla...poceo sam sam sebe da srecem po putu ali iscupacu se 

Daaa,steta bi bila da ih ne objavis!@Meowy hvala ti punoKasnim sa objavama preko godinu dana...veruj mi ne znam gde sam konja vezo vise od posla...poceo sam sam sebe da srecem po putu ali iscupacu se
Dosli su neki fantasticni modeli i steta bi bilo da ostanu neobjavljeni...hvala puno sto pratite ovu temu idalje (vazi za stare znance) a vi novi dobrodosliSiguran sam da za svakog ima ponesto
![]()
nadam se da cu zadrzati tvoju paznju i da cemo se druziti 
Definitivno hoces!Trudim se da kroz objave malo i edukujem vas koje zanima a slabije ste upuceni pa onda uvek ima neki opisnadam se da cu zadrzati tvoju paznju i da cemo se druziti
![]()

Dupla prikolica prilicno popularna u Skandinavskim zemljama,voleo bih ovo da probam iskreno 

,,,pa gde si ti,,,shvrljash,,,shvrljash putevima,,,Idemo mi dalje lagano
Sada vam predstavljam Mercedesovog glavnog udarnika- cuveni UNIMOG koji je nezamenljiv i danas dan od svog nastanka u mnogim gradjevinskim,komunalnim i putarskim firmama
Pogledajte prilog 1817062Pogledajte prilog 1817063Pogledajte prilog 1817068Pogledajte prilog 1817064Pogledajte prilog 1817065Pogledajte prilog 1817060Pogledajte prilog 1817066Pogledajte prilog 1817067