Milovan Brkić psovao majku, pa pozvao na ubistvo Vučića: "Moraće klinci puškama da reše sudbinu Srbije"

Nema veze, on se nadgurava i lakta što mu je u dnk tako da drugačije ne ume.

Ako si hercegovac možeš da biješ po kafanama starije građane bez posledica.

Ali ako si Srbin poput Brkića robijaćeš samo za reč.
Hercegovci nisu Srbi????

Jovan Ducic, Nebojsa Glogovac, Bjela, onaj nesrecni Vukasin sto ga ubise ustase.... sve Eskimi. :roll:

Milovan Brkic osudjen na godinu i 2 meseca zatvora jer ga je neko snimio kada je psovao predsednika? Zamislte nije se obracao protestantima vec ga je provokator tajno snimao postavljajuci pitanje. Neverovatno.
Taj jurodivac je ionako samo sabotirao proteste, da li usled svoje jurodivosti ili po nalogu fsb.

Milovan Brkic osudjen na godinu i 2 meseca zatvora jer ga je neko snimio kada je psovao predsednika? Zamislte nije se obracao protestantima vec ga je provokator tajno snimao postavljajuci pitanje. Neverovatno.
Nadam se da će biti poništeno na žalbenom sudu

Dalje, rekao je nešto o "idiotu," a nije pominjao imena.

Dabome, palma je bas brozovac.... :roll:

Dragan Marković Palma: "Bio sam ponosni Titov gardista. Njegova smrt me je potresla u JNA"!​

Tugu za Titom ne krije ni lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji je ponosan na činjenicu da je u to vreme bio Titov gardista, što je, kako ističe, privilegija posebnih.

– Od septembra 1979. godine bio sam na ostrvu Vanga, gde je bila Titova rezidencija, ali nisam imao prilike da ga upoznam, jer je tada već bio star i bolestan. Kada smo čuli da je umro, bili smo tužni svi – kaže on.

- Uvek sa ponosom ističem da sam služio vojsku u Titovoj gardi jer tada nije svako mogao da bude pripadnik garde - Gardisti su morali da imaju besprekornu biografiju od pradede, dede, do oca, zadnja tri kolena. Vest o smrti Josipa Broza Tita zatekla me je na služenju vojnog roka i bila je veliki šok za nas vojnike.

Hercegovci nisu Srbi????

Jovan Ducic, Nebojsa Glogovac, Bjela, onaj nesrecni Vukasin sto ga ubise ustase.... sve Eskimi. :roll:

Većina njih je došla u Srbiju kao privilegovana Brozova horda i sa sobom donela jezivo divljaštvo.

I to se ne može sakriti Teslom ili Dučićem koji su i sami bežeći od tog divljaštva otišli u svet.

Njihovu veičinu nisu prepoznali njihovi sunarodnici već razvijeni deo sveta.

Dragan Marković Palma: "Bio sam ponosni Titov gardista. Njegova smrt me je potresla u JNA"!​

Tugu za Titom ne krije ni lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji je ponosan na činjenicu da je u to vreme bio Titov gardista, što je, kako ističe, privilegija posebnih.

– Od septembra 1979. godine bio sam na ostrvu Vanga, gde je bila Titova rezidencija, ali nisam imao prilike da ga upoznam, jer je tada već bio star i bolestan. Kada smo čuli da je umro, bili smo tužni svi – kaže on.

- Uvek sa ponosom ističem da sam služio vojsku u Titovoj gardi jer tada nije svako mogao da bude pripadnik garde - Gardisti su morali da imaju besprekornu biografiju od pradede, dede, do oca, zadnja tri kolena. Vest o smrti Josipa Broza Tita zatekla me je na služenju vojnog roka i bila je veliki šok za nas vojnike.
"
Gardisti su morali da imaju besprekornu biografiju od pradede, dede, do oca, zadnja tri kolena" - могу мислити шта је значило за Брозове србомрзце беспрекорна биографија задња ти колена.

Naša propast je zapečaćena onog momenta kada je istrebljena prirodna srpska elita nakon čega je nekoliko miliona najsposobnijih i najobrazovanijih Srba emigriralo iz Srbije ne želeći da robuje pod divljacima dok su se sa druge strane lokalni đilkoši na prvu ukapirali sa pristiglim kraškim kolonizatorima.

Rezultat je Srbija na dnu dna Evrope i donjoj polovini Afrike.

Back