- Poruka
- 3.993
Štrajkuje Brkić glađu, ali na pljaskavicama i vinu.Kako je Brkić?
Je l prestao štrajk glađu i žeđu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Štrajkuje Brkić glađu, ali na pljaskavicama i vinu.Kako je Brkić?
Je l prestao štrajk glađu i žeđu?
Da piše klevete o meni ja bih mogao da živim od tužbi.Тамо где се пали кућа новинара који пише нешто против власти, то није видело ни "д" од демократије.
Јел беше после 2012, нико од навијача није разбијао град ? Дакле док је Ђилас био на власти, онда су неким чудом, бесни навијачи разбијали град,а после ништа. Хм, чудна стремљења у Србији.
A то има какве везе са демократијом и паљењем куће новинара ? У сред ноћи су хтели да запале и њега и његову кућу. Зар не знаш да тога нема у демократским земљама ?Da piše klevete o meni ja bih mogao da živim od tužbi.
Pa, nikako.Ne znam kako bih to mogao?
Sta si time hteo da kazes?Tačno tako.
Ima i te kako. Ako u Nemačkoj kažeš javno nešto u korist Hitlera odmah te uhapse. U Kanadi dobiješ šset meseci ztavora samo ako si javno kritikovao feministkinje i gejeve.A то има какве везе са демократијом и паљењем куће новинара ? У сред ноћи су хтели да запале и њега и његову кућу. Зар не знаш да тога нема у демократским земљама ?
Što mene tiče bezbedan si.Sta si time hteo da kazes?
A gde sam pa je tako nesto spominjao.Ako mislis zbog vucka,pa njemu je najbolji izlaz da prodje kao Causesku.To je moje misljenje i nece ga niko promeniti,a ti jedi njegove sendvice.Što mene tiče bezbedan si.
Dobro svako dupe danas ima pravo na mišljenje.A gde sam pa je tako nesto spominjao.Ako mislis zbog vucka,pa njemu je najbolji izlaz da prodje kao Causesku.To je moje misljenje i nece ga niko promeniti,a ti jedi njegove sendvice.
Vidi e da ti ovo sve iz dupeta i izlazi.Pitanje je da li i imas glave,i sta u njoj.Dobro svako dupe danas ima pravo na mišljenje.
У Немачкој председник општине не наређује да се запачи кућа човека који пише нешто што му се не допада. Да не говиримо о томе што је тај човек сада у бекству. Дакле лепо побегао, а осуђен.Да је писао нешто против власти, одмах би га нашли. Овако, запалио туђу кућу, па у бекству.Ima i te kako. Ako u Nemačkoj kažeš javno nešto u korist Hitlera odmah te uhapse.
Damokratija varira od države do države nije svuda ista.У Немачкој председник општине не наређује да се запачи кућа човека који пише нешто што му се не допада. Да не говиримо о томе што је тај човек сада у бекству. Дакле лепо побегао, а осуђен.Да је писао нешто против власти, одмах би га нашли. Овако, запалио туђу кућу, па у бекству.
Dobro dupe jedno bedno.Vidi e da ti ovo sve iz dupeta i izlazi.Pitanje je da li i imas glave,i sta u njoj.
Kud ćeš bednije opozicije od ove?Kud ces bednijih od jednog dela sendvicara.
Ne podnosim gnjide ni u vlasti,a ni u opozicija,a ti si ta iz vlasti.Kud ćeš bednije opozicije od ove?![]()
Gnjida si sam i nesposobna ološ.Ne podnosim gnjide ni u vlasti,a ni u opozicija,a ti si ta iz vlasti.
Nabijem ti sendvič u dupe!kontrolisi se
promeni sendvic
Gnjida si sam i nesposobna ološ.
Pukli su vaši protesti hijene nesposobne.Puko si,a tvoj vodja je gotov.
Možeš se smejati samom sebi koliko si nesposoban.