Milovan Brkić psovao majku, pa pozvao na ubistvo Vučića: "Moraće klinci puškama da reše sudbinu Srbije"

Тамо где се пали кућа новинара који пише нешто против власти, то није видело ни "д" од демократије.
Јел беше после 2012, нико од навијача није разбијао град ? Дакле док је Ђилас био на власти, онда су неким чудом, бесни навијачи разбијали град,а после ништа. Хм, чудна стремљења у Србији.
Da piše klevete o meni ja bih mogao da živim od tužbi.

Da piše klevete o meni ja bih mogao da živim od tužbi.
A то има какве везе са демократијом и паљењем куће новинара ? У сред ноћи су хтели да запале и њега и његову кућу. Зар не знаш да тога нема у демократским земљама ?

A то има какве везе са демократијом и паљењем куће новинара ? У сред ноћи су хтели да запале и њега и његову кућу. Зар не знаш да тога нема у демократским земљама ?
Ima i te kako. Ako u Nemačkoj kažeš javno nešto u korist Hitlera odmah te uhapse. U Kanadi dobiješ šset meseci ztavora samo ako si javno kritikovao feministkinje i gejeve.

Ima i te kako. Ako u Nemačkoj kažeš javno nešto u korist Hitlera odmah te uhapse.
У Немачкој председник општине не наређује да се запачи кућа човека који пише нешто што му се не допада. Да не говиримо о томе што је тај човек сада у бекству. Дакле лепо побегао, а осуђен.Да је писао нешто против власти, одмах би га нашли. Овако, запалио туђу кућу, па у бекству.

У Немачкој председник општине не наређује да се запачи кућа човека који пише нешто што му се не допада. Да не говиримо о томе што је тај човек сада у бекству. Дакле лепо побегао, а осуђен.Да је писао нешто против власти, одмах би га нашли. Овако, запалио туђу кућу, па у бекству.
Damokratija varira od države do države nije svuda ista.

Back