Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.980
Brkicu,zajebavace on ovaj narod jos dugo,dugo.....na zalost.
Malopre si napisao da neće Vučić dugo, a sad hoće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brkicu,zajebavace on ovaj narod jos dugo,dugo.....na zalost.
Milovan Brkić, Lider građanske opozicije obratio se na današnjem protestu u Beogradu.
Pretnja je javno izrečena. Nema opravdanja.Navod nije istinit. Uopšte se nije obratio okupljenima sem možda petorici oko sebe a i netačno je da je on lider bilo čega a naročito ne građanske opozicije.
Pretnja je javno izrečena. Nema opravdanja.
Vučić nije diktator. Da jeste pola forumaša bi bilo pod zemljom.
To je tada bilo drugo vreme. Čak se i sam Vučić promenio od tada.Izrečena je i ona da valja streljati sto za jednog i to sa skupštinske govornice pa nikoga nije uhapsilo.
Izrečene su i namere kako treba zatrti zlo seme po Srbiji na mitinzima uzurpatorske hunte pa su nagrađeni gromoglasnim aplauzima.
Egzodus je počeo pre Vučića.Kako objašnjavaš egzodus milion Srba tokom vladavine tog besprekornog demokrate?
Ko je Dačiću dodao penkalo?Odavno je KiM vleizdato, ali ne od Vučića.
ključna njegova promena je da je od protivnika zapada postao njegov sluga...sve ostalo je šminka...bio je demagog i populista i ostao je to...malivuk gospodara menja ali ćud nikadaTo je tada bilo drugo vreme. Čak se i sam Vučić promenio od tada.
Promenio se? Tako što je monstume nazivao običnim navijačima?To je tada bilo drugo vreme. Čak se i sam Vučić promenio od tada.
Da, bilo ga je i pre njega ali on je oborio sve rekorde u proterivanju Srba iz Srbije.Egzodus je počeo pre Vučića.
Srbi beže iz Srbije i bez Vučića.Da, bilo ga je i pre njega ali on je oborio sve rekorde u proterivanju Srba iz Srbije.
Srbi beže iz Srbije zbog došljačkog terora i otvorene diskriminacije ali Milošević, Tadić i Koštunica nisu imali zbirno njegov učinak u tom pogledu.Srbi beže iz Srbije i bez Vučića.
Imali su gori. Posebno Milošević.Srbi beže iz Srbije zbog došljačkog terora i otvorene diskriminacije ali Milošević, Tadić i Koštunica nisu imali zbirno njegov učinak u tom pogledu.
Ne, za njegovog vakata populacija Srbije je uvećana i to upravo onima koji danas nemušto sa pozicija vlasti proteruju Srbe i šire primitivizam što je dovelo do strahovitog antagonizma i stanja nepodnošljivog za ogroman broj ljudi.Imali su gori. Posebno Milošević.
Sloba je dozvolio uspon tog šljama i tih dizelaša.Ne, za njegovog vakata populacija Srbije je uvećana i to upravo onima koji danas nemušto sa pozicija vlasti proteruju Srbe i šire primitivizam što je dovelo do strahovitog antagonizma i stanja nepodnošljivog za ogroman broj ljudi.
Izazivanje unutrašnjeg sukoba je na samom vrhu njegove agende.Vučić poziva na kontramiting 26. Maja
Da dozvolio je jer je i sam bio udbaš. Ali ovde je reč o tragično pogubnom delovanju vlasti na narod nad kojim svirepo vlada.Sloba je dozvolio uspon tog šljama i tih dizelaša.
Ovo ne može da reši ni Isus Hrist, a kamo li Vučić.Da dozvolio je jer je i sam bio udbaš. Ali ovde je reč o tragično pogubnom delovanju vlasti na narod nad kojim svirepo vlada.
Aktuelni slom srpskog društva je isključiva odgovornost hunte koja je metodologijom pritisaka, nasilja, promivisanja patoloških likova, nečuvenim zlostavljanjem neistomišljenika dovela do stanja njegove potpune nestabilnosti.
Onda se slažeš da je vreme da ode sa vlasti i prepusti je nekom ko je normalan i sposoban?Ovo ne može da reši ni Isus Hrist, a kamo li Vučić.
Добро дошао.Onda se slažeš da je vreme da ode sa vlasti i prepusti je nekom ko je normalan i sposoban?
Ne zadugo.Добро дошао.
Јуче сам слушао њега и Марића, први пут да сам видео неку црту хуманости код Владаоца
Ne zadugo.
To je naučeno, ne iskreno. Nema toga u njemu.