Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 22.680
Cosmopolite pizdi jer govorim o Titu dok je Tito mrtav, a njegova ekipa opsednuta Slobom koji već 22 godine nije na vlasti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JNA je trebala sravniti Ljubljanu sa zemljom, a onda bi nostalgičarima bio ostvaren san očuvane Jugoslavije.Za ove klince koji se nisu rodili tada da im neko ne prodaje muda za bubrege.
Rat je poceo tako sto je slovenac ubio hrvata iz JNA.
U Hrvatskoj prvi ubica je hrvat, a prva zrtva makedonac. Pa tek onda kad su hrvati krenuli sa klanjem krece balvan revolucija. A pijani Milojko je zaboravio Spegelje i planove da se ubijaju srbi i oruzje iz argentine, nemacke i vatikana, otmice celih porodica, ubistva i silovanja srba.
U Bosni prvi ubica je musliman, a prva zrtva srbin.
Tako da dosta vise sa ovim glupostima.
Milošević je idejna majka SNSCosmopolite pizdi jer govorim o Titu dok je Tito mrtav, a njegova ekipa opsednuta Slobom koji već 22 godine nije na vlasti
A Tito je idejna majka MiloševićaMilošević je idejna majka SNS
Ne.A Tito je idejna majka Miloševića![]()
Tito nije rekao "ne" moskvi, rezolucijom informbiroa je Staljin rekao "ne" Titu.Ne.
Daću ti primer kako je Jusuf Broz bio napredniji pre 100 godina nego vaš narod danas.
- Godine 1948. Tito je rekao ne moskvi
- Godine 2022. Vučić kaže: "Razmisliću, ali pišite preliminarno Da moskvi."
Imam još jedan primer.Tito nije rekao "ne" moskvi, rezolucijom informbiroa je Staljin rekao "ne" Titu.
Inače, 1950ih nakon što je umro Staljin, Jugoslavija je radila politiku recipročnosti sa SSSR i bliskim prijateljstvom.
I Milošević je verovao u to bratstvo i jedinstvoImam još jedan primer.
- Tito je rekao: "Ja imam san, da su sve etničke grupe braća u jedinstvu."
- Vučić je rekao: "Hajde da mrzimo ceo svet pre podne."
Ne, on je utemeljitelj pojma etničko čišćenjeI Milošević je verovao u to bratstvo i jedinstvo
Ne, on je utemeljitelj pojma etničko čišćenje
Znači po tebi Slobin moto je bio "Razni ljudi u jednoj državi, ne znam koji i ne zanima me."
Tito je etnički čistio Srbe i Bugare po Makedoniji 1944e.Ne, on je utemeljitelj pojma etničko čišćenje
Vučić je bio maloletni delinkvent 1991
Slobodan Milošević je bio komunista i po tome izrod iz srpskog naroda.Znači po tebi Slobin moto je bio "Razni ljudi u jednoj državi, ne znam koji i ne zanima me."
Kako vas bre nije sramota, mulju i talogu s dna kace da u nedoglad mrtvaku ne date mira?Po meni kao autentičnom Srbinu što se kaže „sa dna kace“, nikakve dileme nema. To je Slobodan Milošević.
ti ili zamenjujes teze, ili probiras fakte - cherry pickingА зашто војна безбедност ЈНА није ухапсила генерал-пуковника ЈНА Мартина Шпегеља после тог снимка који је тајно направила, него је пустила тај снимак на ТВ Бастиљи 25. јануара 1991. у ударном термину и онда - ништа?! Па зато што је врх ЈНА био саучесник у покушају стварања "Југославије с онима који у њој желе да остану". Савршено им је одговарао екстремиста Шпегељ, а снимак су пустили на ТВ Бастиљи да би у Србији стварали мржњу према Хрватима генерално.
Slobodan Milošević je bio komunista i po tome izrod iz srpskog naroda.
jel bi sprecila hapsenjem 1 coveka hrvatsko ilegalno naoruzavanje i ulazak u gradjanski rat? ne bi; pa sta bi dobila hapsenjem? i kako da ga uhapsi, ako je van zemlje?JNA je mogla Špegelja uhapsiti samo da je htela. Ali nije jer joj je takav Špegelj odgovarao. JNA se bila stavila na stranu Slobodana Miloševića koji je hteo napraviti "Jugoslaviju sa onima koji žele u njoj ostati" i sve je rađeno u tom smeru. Pa i povlačenje iz Slovenije.
Trece Spegelj je pobegao u Austriju i tamo se krio od hapsenja dok nije poceo napad na Srbe i JNA, Onda se vratio.
Не само да нема логике, него им и меморија оштећена.jel bi sprecila hapsenjem 1 coveka hrvatsko ilegalno naoruzavanje i ulazak u gradjanski rat? ne bi; pa sta bi dobila hapsenjem? i kako da ga uhapsi, ako je van zemlje?
jel trebala jna da se se stavi na stranu secesionista koji ubacuju oruzje u zemlju i ubijaju tu istu jna? ajde gde je tu logika?
Pa vi Putinovci takođe razvijate zastave kubeSlobodan Milošević je bio komunista i po tome izrod iz srpskog naroda.