- Poruka
- 3.270
A ZASTO NIKO NE PRENESE STAV NAS RADIKALA O TO DSS PRIJEDLOGU?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
giovaniI:A ZASTO NIKO NE PRENESE STAV NAS RADIKALA O TO DSS PRIJEDLOGU?
DellBoy-011:Pa da znaš šta da misliš o predlogu?![]()
evo ja ću:
Tomislav Nikolić, zamenik predsednika SRS, rekao je juče za „Blic“ da ga platforma DSS za pregovore o formiranju vlade „uopšte ne interesuje“ i da „na nju ne obraća pažnju“, dodajući da mu iz stranke aktuelnog premijera takav dokument nije ni dostavljen.
- To je platforma za medije. Imamo i mi svoju platformu, u njoj je prioritet borba protiv kriminala i korupcije - rekao je Nikolić
a sad ti to ponavljaj tj kopiraj-kapiraj8-)
e hvala na citatu,..nisam to procitao!!DellBoy-011:Pa da znaš šta da misliš o predlogu?![]()
evo ja ću:
Tomislav Nikolić, zamenik predsednika SRS, rekao je juče za „Blic“ da ga platforma DSS za pregovore o formiranju vlade „uopšte ne interesuje“ i da „na nju ne obraća pažnju“, dodajući da mu iz stranke aktuelnog premijera takav dokument nije ni dostavljen.
- To je platforma za medije. Imamo i mi svoju platformu, u njoj je prioritet borba protiv kriminala i korupcije - rekao je Nikolić
a sad ti to ponavljaj tj kopiraj-kapiraj8-)
eremita:Чудно, ово је невероватна промена односа према КиМ да не кажем салто мортале СРС-а... свашта од њих.![]()
![]()
![]()
Ja se izvinjavam,izlete mi.Samanta_:Kakve pregovore?
Nema tu nikakve pregovor.![]()
giovaniI:a sad mi je sve jasno oko tebe,kada si napisao da ti je Al Jdzazira izvor informisanja!!
a dos-pol.opredeljenje.
giovaniI:objavio ga je dellboy i ja mu se zahvali o za taj Tomin komentar,.
a aldAZIRA,PA UZAS,..
jeste nisu nas bombardovali ,..ali meni oni nisu izvor informacija,..a ima vas das-ovaca ovde kojima jesu!!!!i sami to kazete,je li goxy?
nemoj tako, a rusi i kinezi?kololoco:Ja sam se mnogo iznervirao! Ovaj Kostunica je definitivno zlo! Koga cemo mi da zajebemo poostravanjem odnosa? Bole ih sve patka za nas! Zasto ne mozemo da skapiramo da nas ima 8 miliona, a ne milijardi?
MA TAJ TVOJ POST SAM VIDIO NA KRSTARICI,..I PO TOJ TVOJOJ LOGICI SVI MI NA Krstarici smo dos-ovci?DellBoy-011:s obzirom da sam ti ja izvor informacija, onda si i ti dos-ovac![]()
Pa bićete kad tad, veruj mi, ne zavisi to od tebegiovaniI:MA TAJ TVOJ POST SAM VIDIO NA KRSTARICI,..I PO TOJ TVOJOJ LOGICI SVI MI NA Krstarici smo dos-ovci?
daj,ne lupetej.