Milošević bi se ponosio njime :)

giovaniI:
A ZASTO NIKO NE PRENESE STAV NAS RADIKALA O TO DSS PRIJEDLOGU?

Pa da znaš šta da misliš o predlogu?:lol:

evo ja ću:

Tomislav Nikolić, zamenik predsednika SRS, rekao je juče za „Blic“ da ga platforma DSS za pregovore o formiranju vlade „uopšte ne interesuje“ i da „na nju ne obraća pažnju“, dodajući da mu iz stranke aktuelnog premijera takav dokument nije ni dostavljen.
- To je platforma za medije. Imamo i mi svoju platformu, u njoj je prioritet borba protiv kriminala i korupcije - rekao je Nikolić

a sad ti to ponavljaj tj kopiraj-kapiraj8-)

DellBoy-011:

evo ja ću:

Tomislav Nikolić, zamenik predsednika SRS, rekao je juče za „Blic“ da ga platforma DSS za pregovore o formiranju vlade „uopšte ne interesuje“ i da „na nju ne obraća pažnju“, dodajući da mu iz stranke aktuelnog premijera takav dokument nije ni dostavljen.
- To je platforma za medije. Imamo i mi svoju platformu, u njoj je prioritet borba protiv kriminala i korupcije - rekao je Nikolić

Чудно, ово је невероватна промена односа према КиМ да не кажем салто мортале СРС-а... свашта од њих. :roll: :roll: :roll:

DellBoy-011:

evo ja ću:

e hvala na citatu,..nisam to procitao!!

Back