Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.182
Ebalj smo ježa kako god..Svi se oni samo rovesiraju na foteljskim stolicama..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislio sam na SNS...zasto bi Amerikanci smenjivali SNS i Vucica kad su ih oni tu i postavili...vučević američki čovek? on je kao bitan? kaži da se šališ...
Nebitan je on, sad je ključ stisnuti Vucica do kraja
@Khal Drogo takođe da izbegava da iznosi svoje opservacije.Кад си поменуо нашу браћу с оне стране наше реке,
јуче заборавих да питам колегу Емихса,
Хеј, Емихс @Emihs каква је то конекција између догађаја у Словачкој, Грузији и Србији?
Немој, болан, неке линкове од којих се добијају гонореја и себореја, дај својим речима (у облику чаршава, са што више придева).
e sad smo ga naebali kad krene beskonačna analiza...Кад си поменуо нашу браћу с оне стране наше реке,
Хеј, Емихс @Emihs каква је то конекција између догађаја у Словачкој, Грузији и Србији?
Немој, болан, неке линкове од којих се добијају гонореја и себореја, дај својим ријечима (у облику чаршава, са што више придева).
za početak da hapse sve koji su na neprijavljenim protestima...otkazi za nastavnike koji ne rade...socijalne službe da oduzimaju djecu kojima roditelji zabranjuju odlazak u osnovnu školu...srednjoškolcima koji napuštaju nastavu ispis iz škole...Вучић није надлежан.
Треба стиснути све институције да убудуће раде свој посао.
Ma kakvi...A sta su to institucije? Jel su to neke masine ili neki visi pojmovi? Instituciju cini skup ljudi koji u njoj rade, a u nasim institucijama rade ljudi koji su tu postavljeni i placeni od strane rezima bas da rade na nacin koji rade (ne rade).Вучић није надлежан.
Треба стиснути све институције да убудуће раде свој посао.
pa to upravo i rade, ne smenjuju gaMislio sam na SNS...zasto bi Amerikanci smenjivali SNS i Vucica kad su ih oni tu i postavili...
Zasto bi amerikanci smenjivali svoje ljude?
Ето прилике да ОН распусти скупштину и распише изборе. У ситуацији када ОН није надлежан и када је небитан, распуштање скупштине и расписивање избора ће пажњу вратити на ЈА, ЈА, ЈА, ЈА, САМО ЈА, ЈЕДИНИ ЈА, НАЈПРВИ ЈА!!!!Теоријски, требало би да се покуша са формирањем нове Владе.
До расписвања ванредних парламентарних избора може доћи на два начина.
Влада може, како је предвиђено Уставом, поднети образложен предлог о распуштању Скупштине и о томе обавестити јавност и председника Србије који у том случају указом распушта Скупштину и расписује изборе што је примењено за априлске изборе 2022. године.
Други начин је да председник владе поднесе оставку Скупштини, а председник Републике је у том случају дужан да покрене поступак за избор нове владе.
Ако Народна скупштина не изабере нову владу у року од 30 дана од дана када констатује оставку председника владе, председник Републике је такође дужан да распусти Скупштину и распише изборе.
Pa to...Znaci besmislena je prica Lukasenka i Zaharove da Amerikanci organizuju ove proteste.pa to upravo i rade, ne smenjuju ga
Лол када ме нема на теми зовете, када вам човјек напише просту проширену добијете напад панике.Кад си поменуо нашу браћу с оне стране наше реке,
Немој, болан, неке линкове од којих се добијају гонореја и себореја, дај својим ријечима (у облику чаршава, са што више придева).

Ma kakvi...A sta su to institucije? Jel su to neke masine ili neki visi pojmovi? Instituciju cini skup ljudi koji u njoj rade, a u nasim institucijama rade ljudi koji su tu postavljeni i placeni od strane rezima bas da rade na nacin koji rade (ne rade).
Лол када ме нема на теми зовете, када вам човјек напише просту проширену добијете напад панике.
Ниси ти саговорник за мене, ни ти ни било ко у страначком блату Србије јер имаш усађене предрасуде.
Мислим није проблем можемо приочати о другим темама али страначко ботовање није мој левел жалим случај.
Просто мораш сконтати да постоје људи које странка гле чуда не интересује али прате политику из чистог хобија.
Свака част студентима што су продрмали систем а вама страначким лешинарима савјет одмакните се што даље упропастићете добру причу-ОПЕТ.
Nisu nadlezni porucuju im studenti.Uskoro vanredno obraćanje premijera Srbije; Mediji: Vučević podnosi ostavku!
Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević održaće vanrednu konferenciju za medije danas, 28. januara 2025. godine. Mediji saznaju da će podneti ostavku.
Premijer Vučević obratiće se građanima Srbije tačno u 11 časova.
Podsetimo, juče su se građanima obratili predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijer Srbije Miloš Vučević i predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić povodom studentskih zahteva i njihovih ispunjenja.
Vučić je sinoć izjavio da su sva četiri zahteva studenata u blokadi ispunjena, navodeći detaljno šta je sve ispunjeno, a premijer Miloš Vučević pozvao je sve dekane, rektore, univerzitetske profesore i predstavnike studenata na razgovor, kako bi razgovarali o svim temama važnim za celu zajednicu i za njih same. Detaljnije o svemu tome pročitajte OVDE.
https://www.b92.net/info/politika/9...ra-srbije-mediji-vucevic-podnosi-ostavku/vest
Vlada je PALA
А, оно, јесте мало заебао, да се партијски определиш, па буду твоји ту, па после твоји оду, а дођу нови, а ти нови реше да те булингују јер ниси њихов,него од оних претходних.Просто мораш сконтати да постоје људи које странка гле чуда не интересује али прате политику из чистог хобија.
za početak da hapse sve koji su na neprijavljenim protestima...otkazi za nastavnike koji ne rade...socijalne službe da oduzimaju djecu kojima roditelji zabranjuju odlazak u osnovnu školu...srednjoškolcima koji napuštaju nastavu ispis iz škole...