Miloš Vučević podnosi ostavku

Za pola sata premijer podnosi ostavku, kažu.

https://nova.rs/vesti/politika/vucevic-se-obraca-javnosti-podnosi-ostavku/

Rekonstrukcija je zapravo izbor nove Vlade?

Вучићеви Вучићи

самозвани 'краљ' ... штити своје поданичке пијоне

Vucic-i-Gasic-scaled.jpg
676
0103foto-BETAPHOTO-AMIR-HAMZAGIC-e1685199897412-1000x560.jpg

Али,ја само желим да знам каква је конекција између догађаја у Словачкој, Србији и Грузији.

То ништа страначко није.

То је, ипак, белосветска политика, а ми смо неки пијун где белосветске хуље воде прокси ратове.

Тако некако...не знам тачно, зато тебе питам.
Нема потребе да гураш контру када ниси ни прочитао текст њемачког медија који поставља исто питање.
Да је био спутњик врисак би био до неба како и зашто спутњик.
Ја то чак нисам ни рекао већ констатовао да је стварно немирно само у ове три државе тренутно и потенцијално Румунија.
Шта тебе ту буни не контам? :lol:

Сваку вијест коју пренесе антисрпсо смеће Нова није лоше провјерити. Хоће ти слагати.
Како је вијестр пренио медиј којем су истина и објективнопст заштитни знак, Сазнајемо: Вучевић подноси оставку, Вучевић заиста подноси остсавку. Нормална реакција одговорног човјека

Нема потребе да гураш контру када ниси ни прочитао текст њемачког медија који поставља исто питање.
Да је био спутњик врисак би био до неба како и зашто спутњик.
Ја то чак нисам ни рекао већ констатовао да је стварно немирно само у ове три државе тренутно и потенцијално Румунија.
Шта тебе ту буни не контам? :lol:
Хтео сам да ми појасниш о чему се ради.

Видим, или нећеш или не смеш или не умеш.

Ништа.

Видимо се на некој другој теми, Позззз :bye:

Сваку вијест коју пренесе антисрпсо смеће Нова није лоше провјерити. Хоће ти слагати.
Како је вијестр пренио медиј којем су истина и објективнопст заштитни знак, Сазнајемо: Вучевић подноси оставку, Вучевић заиста подноси остсавку. Нормална реакција одговорног човјека

Za šta je odgovoran, kriv?

Jel se tražila njegova smena na protestima?

Право велиш.
Ја би дозволио да се користе само Информер и Спутњик.
Морел тако?

vučević bježi jer njema mudha da se suoči sa stranom agenturom..nadam se da će vulin biti novi mandatar.

Вучевић бежи???

Па, кад дође време за бежанију, он ће једини остати овде, а цела екипа ће се разбежати по свету.

Него, како то бежи, па не даје он оставку зато што је он тако решио, већ зато што је непоменик тако решио.

А, оно, јесте мало заебао, да се партијски определиш, па буду твоји ту, па после твоји оду, а дођу нови, а ти нови реше да те булингују јер ниси њихов,него од оних претходних.

Тако је то код нас, и у Србији и у Српској, а и шире у рејону.

Зато је боље да те странка, гле чуда, не интересује, и безбедније је политику пратити из чистог хобија.
Не знам како ти замишљаш политику, мислиш страначки активизам, чланску карта или шта?Да је тако као што кажеш не би СНС имао предзнак шатор странка састављен од бивших радикала, социјалиста и ДОС-оваца.Ајде стави прст на чело па се запитај када је неко од "бивших" политичара стварно одговарао за било шта осим Слобе који је био међународни проблем?Моје искуство по питању страначких активиста је доста богато јер познајем лично тј. приватно људе који рецимо у Парламенту РС воде жестоке борбе а када сиђу у скупштински ресторан гдје нема камера, понашају се као да су пријатељи највећи.У почетку ми је било шокантно али онда сам схватио да је то само мизерно љигаво занимање као и свако друго, један левел бављења глуме.

Зато када дођу на власт не дирају устаљен систем ако им доноси профит већ само наставе гдје онај стари стао.Ја свој викенд проводим са породицом, не машем заставицама, никоме не дугујем услугу за посао или слично.Ја сам срећан човјек, као и велика већина људи које не интересује политички ангажман.Можда сам некакве приватне проблеме рјешавао на тежи начин јер смо ми ипак страначка држава, мораш познавати некога ко познаје некога, али сам ипак рјешавао.Не планирам ни у будућности у то блато поготово када сам потпуно независан од њих по питању посла и приватног живота.

• Podržavam
Reactions: iig
Kakva predstava.

Vučić ga je juče pozvao da bude sa njim u istorijskom govoru, čisto da pokaže koliko je bitan i da mu digne cenu pred otkaz.

I danas se šepuri kako je napravio ozbiljnu promenu što je dao otkaz parekselans nebitnom poltronu.

Haha, pa da li je moguće, manipulacijama nema kraja :)

Имамо на челу државе највећег шибицара кога је свет икада видео.

Шибицар је права реч. Он је преварант 24 сата дневно,7 дана недељно.

Back