Milos Stojkovic - jedna ''politicka karijera'' u usponu

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Autorska tema
Milos Stojkovic prvo se bavio manekenstvom i bio top - model. Posle se okrenuo teologiji, i postao vrlo blizak Aleksandru Vucicu. Hvalio se da je bio jedini Pomoravac na pobednickom slavlju Vucica. Predsednik je udruzenja sa KiM , a zatim i specijalni savetnik Aleksandra Vulina, dok je bio na toj fukciji prebio je svoju zenu, sa kojom je u tom trenutku imao dvomesecnu bebu.
maxresdefault.jpg

Stojkovic je demtovao da nije bas tukao zenu, i da su mu to namestili siptarski placenici koji hoce da ga ''diskredituju ,da bi zaustave njegovu brbu za povrecaj Kosovo u sastav Srbije'' Zatim je optuzio svog bivseg saradnika ,Boska Obradovica da je skupljao donacije za njega, a ovaj da je sve pokrao i stavio sebi u dzep.
télécharger.jpg

Pre mesec dana je izjavio da je napadnut u Jagadini od opoziciji, i da je pritom zadobio povrede, i o tom pokusaja ''atentata'' na njega dao je opsirnu izjavu kod Marica.
Redovan je gost na Pinku, Tv Hepi...gde uglavnom drugi govornici ne mogu da dodju do reci od njega, i on je inace postao i strucnjak za koronu, tako da iznosi neke svoje naucne zakljucke : Da je Bog dopustio da se pojavi korona, da bi ljudi postali bolji i da se dokazi da je korona smisljen projekat nalazi u Svetom pismu i Sveto otacke knjige. U svakoj emisije gde gostuje uvek konstatuje da se uspesno borimo protiv korone zahvlajuci nasem trenutom predsedniku...
Tako da ovaj simpatican mladic sa lepim manirima, savrsenom dikcijom, izgovorom iz kruga dvojke, uvek za zdravorazumskim argumetima. uspesno gradi politicku karijeru...
MILOŠ STOJKOVIĆ JEDINI POMORAVAC NA POBEDNIČKOM SLAVLJU ALEKSANDRA VUČIĆA | CentralMedia
UHAPŠEN VULINOV SAVETNIK: Miloša Stojkovića žena prijavila da ju je tukao (time.rs)
Republika / Bivši saradnik urnisao Boška! To je najveći prevarant i protuva, mi smo mu skupljali donacije koje je on prisvojio za sebe
Miloš napadnut u Jagodini, jer je oko 21 sat bio u restoranu: "Psovao me i gađao me flašom" - Telegraf.rs

Nikita Kulganov
Milos Stojkovic
Redovan je gost na Pinku, Tv Hepi.
Један од закона медијске физике гласи, отприлике- овако; агрегатни простор у студију и етру који заузме једна будала једнак је простору за барем три паметна, и овај закон се користи кад год треба сакрити нешто; будале то раде нелогично добро. :flert:

Zato jer sam kulturan covek kojem se politika i politicari oduvek gade. Ali svako iole nepristasan vidi da nikada veci olos nije promovisan.

Nema ti to veze sa vlašću već sa epohom. Tako je svuda , vlast oni oko nje , umetnici, akademska populacija sve isto

Ove na TV vidiš pa ti bodu oči .. ali ništa bolje nije ni na drugim mestima

Generalno mi smo deo zapada i ovde se vidi sva duhovna beda jer smo samo kopija

Back