Miloš Pavlović napadnut u Pionirskom parku: Napadač nasrnuo na studenta koji hoće da uči sa biber sprejom

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace kad kazes "caci" u pogrdnom smislu, samo se brukas, jer to su najbolji studenti.
Em najbolji studenti, em najuredniji. Sve "naj".

1742414159634.png

Nisu oni, nego drugi koji su tih dana bili takodje u parku.

Kad su samo oni bili prethodnih dana, kao i danas, sve je cisto.
Ne sumnjam, ćaciji su poznati po čistoći i kulturi.

Čulo se kroz ogradu kako neko recituje Prevera.

Ne sumnjam, ćaciji su poznati po čistoći i kulturi.

Čulo se kroz ogradu kako neko recituje Prevera.
Tacno, poznati su. Nijednom se ruzno nisu izrazili ni o kome, i vrlo pazljivim recima se obracaju javnosti, stoje iza svog imena i prezimena i nisu neki "anonimusi".

A ljubomora i pakost ljudska je strasna stvar, pa dozvoljavaju sebi da dovikuju svasta.

Tacno, poznati su. Nijednom se ruzno nisu izrazili ni o kome, i vrlo pazljivim recima se obracaju javnosti, stoje iza svog imena i prezimena i nisu neki "anonimusi".

A ljubomora i pakost ljudska je strasna stvar, pa dozvoljavaju sebi da dovikuju svasta.
ja čula kad su rekli srpska je8ena himna
šta znam, meni je to ipak malo ružno

To nije od njih, vec od drugih a slusaj danas sta su uradili i kako su ocistili park, verovatno ce zasaditi cvece, mozda i drvo.

Ovaj odlučio ipak da se pojavi pred kamerama posle one glume i blamaže XD XD XD

Težak je kamen ispod koga živiš 🥪

Screenshot_20250319_212525_Chrome.jpg

Наводно је и Гљивица Пачић био најбољи студент на свом факултету. Е сад, гледајући и слушајући га не бих извео такав закључак. Могуће је да су неке службе "мало погурале" одређене студенте, будуће младе лидере...

Ivica Dačić je završio FPN i na vlasti je 30 godina, od čega je samo 2 bio u opoziciji.

Tako da deluje da jeste naučio dosta. :hahaha:

Pa sta se onda "prce"? Tj. prave? Sto ne organizuju nastavu nego podrzavaju blokade bez strajka samih profesora, bespravno?
To pitaj njih i direktore i nastavno osoblje u srednjim i osnovnim školama. Prelaze iz stranke u stranku samo da budu još direktori. Zasto su čekali ovoliko dugo pod ovom vlašću je pravo pitanje za njih. Samo oni znaju odgovor.

To pitaj njih i direktore i nastavno osoblje u srednjim i osnovnim školama. Prelaze iz stranke u stranku samo da budu još direktori. Zasto su čekali ovoliko dugo pod ovom vlašću je pravo pitanje za njih. Samo oni znaju odgovor.
Na to mi i "mirise"...kukavice i preletaci.

Back