Blokaderi kod Olje: NIKADA nismo sreli studenta koji želi da uči!

Икрено мислим да су ове епизоде један велики булшит и лоша реклама.
Од оваквих епизода до Брисела, Стразбура више штете него користи од гласача у Србији.
Моје мишљење, прихватићу да нисам у праву можда.Али јуче је био заиста тужан када се обиљежава дан сећања на жртве геноцида над Србима, Јеврејима и Ромима у Независној Држави Хрватској (1941-1945) и 80 година од пробоја логораша из концентрационог логора Јасеновац, да у то вријеме дајете публицитет некаквом градоначелнику из Вараждина да ке*ња како ова дјеца из Србије нису из периода 1991 и 1995 године, да би ето оправдао себе зашто уопште прати дјецу из Србије и зашто их подржава за домаћи плебс, па мислим стварно.Маните ме те патетике и булшита.
https://n1info.rs/vesti/blog-ultram...u-pesacenje-do-novog-sada-13-dan-blokade-rts/

Poslednja izmena:
Од оваквих епизода до Брисела, Стразбура више штете него користи од гласача у Србији.
Моје мишљење, прихватићу да нисам у праву можда.Али јуче је био заиста тужан када се обиљежава дан сећања на жртве геноцида над Србима, Јеврејима и Ромима у Независној Држави Хрватској (1941-1945) и 80 година од пробоја логораша из концентрационог логора Јасеновац, да у то вријеме дајете публицитет некаквом градоначелнику из Вараждина да ке*ња како ова дјеца из Србије нису из периода 1991 и 1995 године, да би ето оправдао себе зашто уопште прати дјецу из Србије и зашто их подржава за домаћи плебс, па мислим стварно.Маните ме те патетике и булшита.
https://n1info.rs/vesti/blog-ultram...u-pesacenje-do-novog-sada-13-dan-blokade-rts/
"Не тражи нове пријатеље међу старим непријатељима".

Divno je to da neko pruža ruku prijateljstva na dan stradanja, umesto da pušta erteesovsku političku propagandu iz Jasenovca i sa Gazimestana.

Ti koji su odgovorni za Jasenovac su odavno pod zemljom.

Srpska deca i hrvatska deca treba da nauče da nemaju razloga da se mrze, većina njih nije bila rođena ni kad je bila Oluja a kamoli kad je bio Jasenovac.

Zato, zabodite prst u oko svim radikalima, i srpskim i hrvatskim i albanskim i svim drugim i volite se, deco. J**** međedima sve po spisku, ništa ih više ne nervira nego prijateljstvo. Pokazali ste da umete.

"Не тражи нове пријатеље међу старим непријатељима".
Ма није само проблем у Хрватској.
Нисам сигуран како да схватим појединце, незнање, глупост или чиста безазлена зезанција.
Постоје појединци који просто раде више штете него користи.Постоје универзитетети-факултети који нагињу превише екстремно лијево.
Ја се ту не налазим и нећу никада без обзира ко био на власти.
Goz9Wv5WgAAswiz

Poslednja izmena:

Back