Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.347
Ko je lud da uci i radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet izgubisteHebemu miša baš vam se ne da.
Plašim se da ni ti a ni tvoj Tviter idol niste ukapirali pitanje.
Olja misli na Vučićeve poltrone iz Ćacilenda kada kaže "studenti koji hoće da uče", jer oni sebe tako predstavljaju.
Икрено мислим да су ове епизоде један велики булшит и лоша реклама.
"Не тражи нове пријатеље међу старим непријатељима".Икрено мислим да су ове епизоде један велики булшит и лоша реклама.
Од оваквих епизода до Брисела, Стразбура више штете него користи од гласача у Србији.
Моје мишљење, прихватићу да нисам у праву можда.Али јуче је био заиста тужан када се обиљежава дан сећања на жртве геноцида над Србима, Јеврејима и Ромима у Независној Држави Хрватској (1941-1945) и 80 година од пробоја логораша из концентрационог логора Јасеновац, да у то вријеме дајете публицитет некаквом градоначелнику из Вараждина да ке*ња како ова дјеца из Србије нису из периода 1991 и 1995 године, да би ето оправдао себе зашто уопште прати дјецу из Србије и зашто их подржава за домаћи плебс, па мислим стварно.Маните ме те патетике и булшита.
https://n1info.rs/vesti/blog-ultram...u-pesacenje-do-novog-sada-13-dan-blokade-rts/
Divno je to da neko pruža ruku prijateljstva na dan stradanja, umesto da pušta erteesovsku političku propagandu iz Jasenovca i sa Gazimestana.Икрено мислим да су ове епизоде један велики булшит и лоша реклама.
Од оваквих епизода до Брисела, Стразбура више штете него користи од гласача у Србији.
Моје мишљење, прихватићу да нисам у праву можда.Али јуче је био заиста тужан када се обиљежава дан сећања на жртве геноцида над Србима, Јеврејима и Ромима у Независној Држави Хрватској (1941-1945) и 80 година од пробоја логораша из концентрационог логора Јасеновац, да у то вријеме дајете публицитет некаквом градоначелнику из Вараждина да ке*ња како ова дјеца из Србије нису из периода 1991 и 1995 године, да би ето оправдао себе зашто уопште прати дјецу из Србије и зашто их подржава за домаћи плебс, па мислим стварно.Маните ме те патетике и булшита.
https://n1info.rs/vesti/blog-ultram...u-pesacenje-do-novog-sada-13-dan-blokade-rts/
Ма није само проблем у Хрватској."Не тражи нове пријатеље међу старим непријатељима".
Jedni neće da uče. Drugi nisu mogli da uče od ovih što ne žele da uče.
Vo imja oca?
Ovo "elita" društva?
Više elita đaka ponavljaka
LupetašPa u pravu su, SNS studenti, sto je pravi kontekst termina 'studenti koji zele da uce', zavrsavaju studije u dogovorima po kafanama, ili uz viski u kancelarijama Sluzbe, direktora javnih preduzeca, i mafijasa.
Nemaju normalni studenti bukvalno NIGDE sanse da sretnu takve kreature.
Tihi, bolje idi brini o lozi, zajebi botovanje za SNS.Lupetaš
Tihi, bolje idi brini o lozi, zajebi botovanje za SNS.