Miloš Pavlović napadnut u Pionirskom parku: Napadač nasrnuo na studenta koji hoće da uči sa biber sprejom

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisu miroljubivi i dobro je poznato da ih svi provociraju jer znaju da su 1. plaćenici, 2. debilčine, i 3. lako ih je isprovocirati da pokažu pravo lice, takoreći nesposobni su da ga sakriju. E sad, zašto vas zanimaju samo posledice, a ne uzroci, je kuriozitet. Mislite da debilna "oćemo da učimo, a ne daju nam" priča za intelektualno inferiorne može da prođe i kod ostatka populacije - tu vam je najbitnija greška, to što ste uvereni da je većina ljudi retardirano poput manjine koja guta tu priču i da možete uspešno da im vređate inteligenciju. Na takve provokacije treba još agresivnije odgovarati, ali to je samo moje lično mišljenje.
Угледали се на страначко руководство. Прегорели од силне жеље за учењем, па покуповали дипломе и докторате. :super:

Слажем се, али видиш да то за Ћаци Бригаду није важно. Је ли се постављач теме извинио што је отворио тему на основу лаживести из блатоида Курир? Њима (ћаци следбеницима) истина није важна. Препростављам да би бар неколико Крстиних ћацика "2грамаша" јавило као сведоци да је Туршија пребијен и **бан у паркићу. :mrgreen:То су навијачки мозгићи. Заљубљени у вођу. Спремни да свако његово непочинство бране, без обзира на чињенице. Него, да се уозбиљимо, зна ли се је ли Туршија јуниор остао трудан након инцидента? :mrgreen:
...., јесте, на жалос, абортирао у ћирилици.?! :srecan:

Угледали се на страначко руководство. Прегорели од силне жеље за учењем, па покуповали дипломе и докторате. :super:
Ja razumem Vučića kad laže pa nešto neverovatno glupo odvali, njemu ipak veruju fosili i mentalno zaostali koji bolje u pink, hepi i informer. Ali ne razumem sve druge koji ponavljaju njegove reči pred normalnim ljudima i očekuju da ih ozbiljno shvate i veruju u takve nebuloze.

Ja razumem Vučića kad laže pa nešto neverovatno glupo odvali, njemu ipak veruju fosili i mentalno zaostali koji bolje u pink, hepi i informer. Ali ne razumem sve druge koji ponavljaju njegove reči pred normalnim ljudima i očekuju da ih ozbiljno shvate i veruju u takve nebuloze.
Pa odnos Ćacija i Đacija na ovom forumu ti sve govori.

Procenat Ćacija je ispod 10%, kao i u ostatku populacije.

Мислиш на ове који су успели научити свих 20 и нешто слова ћацазбуке? :mrgreen:

Мислиш на ове који су успели научити свих 20 и нешто слова ћацазбуке? :mrgreen:
"Prosek 10.0 prosek 10.0, a ti, a ti?"

Realno stanje: nume da sklepa jednu jedinu prostu rečenicu, muca, priča gluposti, izaziva akutni transfer blama svakom ko ga sluša.

"Prosek 10.0 prosek 10.0, a ti, a ti?"

Realno stanje: nume da sklepa jednu jedinu prostu rečenicu, muca, priča gluposti, izaziva akutni transfer blama svakom ko ga sluša.
Сетих се градоначелника Ародрума/зохијене/ноздраве. Штета што ћацикама малим из паркића није одржао какав брзи курс студирања и беседништва. Он би био прави лик за Ћациленд. Поред ћацишаха, ћаципевања ***ене химне, ћаци поспремања шатора, да им се придружио и ћациначелник. Остаје жал непреболан. :super:

To je zato što mi imamo ćacije u komunalcima, nema drugog objašnjenja.
Pa nije nego verovatno ne mogu po snimku, jer mozda nije verodostojan. Znam da su nama davno trazili svedoke za bacanje kojecega odozgo. Mada, trebalo bi da snimak uvaze, jer ovaj komsija nece ovom da se zameri, onaj onom i tako ti trpis bacanje otpadnih voda i ostalog na svoju terasu.

Inace kad kazes "caci" u pogrdnom smislu, samo se brukas, jer to su najbolji studenti.
Pa odnos Ćacija i Đacija na ovom forumu ti sve govori.

Procenat Ćacija je ispod 10%, kao i u ostatku populacije.
Pa jeste, skolovanih i obrazovanih ima jako malo.

Kad je u Srbiji snimak celog događaja bio ikakav dokaz, nemoj da si neozbiljan... :lol:

Evo recimo pre par godina sam snimio kamerom ženu u mojoj zgradi kako baca đubre kroz prozor. Sve se lepo jasno vidi, cela kesa đubreta fik kroz njen prozor. Kad su došli komunalci iliti "Beli", priđem i kažem "evo dokaz, snimio sam ovu ženu iz stana tog i tog kako baca kesu đubreta kroz prozor, izvol'te pa radite svoj posao", oni kažu "a, snimak nije dokaz, moramo MI DA VIDIMO I DA SE LIČNO UVERIMO".

To je ta SNS škola - snimak nekoga kako fingira napad na ćacija nije dokaz.

Mora DJV-u da se ukaže u snu, e to je tek pravi dokaz.
Srbija danas!!!

Prelević je dobro rekao da je najveći problem u Srbiji pod kartelom SNS što su ljudi izgubili stid i lažu ne trepnuvši.

Pa nije nego verovatno ne mogu po snimku, jer mozda nije verodostojan. Znam da su nama davno trazili svedoke za bacanje kojecega odozgo. Mada, trebalo bi da snimak uvaze, jer ovaj komsija nece ovom da se zameri, onaj onom i tako ti trpis bacanje otpadnih voda i ostalog na svoju terasu.

Inace kad kazes "caci" u pogrdnom smislu, samo se brukas, jer to su najbolji studenti.

Pa jeste, skolovanih i obrazovanih ima jako malo.
Најбољи студенти чега?

Ma kakav Dacic i Ruzic, Dacic jos i nekako (i to samo zato sto ko peva zlo ne misli), ali Ruzic nikako. Samo sam jednom bila za socijaliste i to posle 5. oktobra u decembru kad sam glasala za Lilica koji je nazalost ispao ausajder. Toliko su mi se jos tada "krizni stabovi" i nasilje smucili da sam se postidela.

Borila sam se protiv njih citavu jednu deceniju, 90-tih.

Ali sada necu da "padnem" na iste fore, i to jos bez izbora, pa neko stvarno treba da bude lud pa da zeli to svojoj zemlji, opet.

Izbori, posteni, pa ko pobedi.
Pa Ruzic je mladji i lepsi,Dacic je splacina.

Све интелектуалци, одмах се види. :mrgreen:
caci.jpeg

Medicine, a ovih ostalih cetvoro ne znam sta studiraju, ali sigurno da su i oni dobri studenti cim zele da uce.
Колега је толико напредан да га хвале професори који му нису ни предавали.

Back