Miloš Jovanović otkačio blokadere "Nećemo podržati blokadersku listu!"

Тихи

Starosedelac
Poruka
179.049
MILOŠ JOVANOVIĆ OTKAČIO BLOKADERE: "NEĆEMO PODRŽATI BLOKADERSKU LISTU!"

Miloš Jovanović: "Sve je u redu to što će studenti imati svoju listu, nemam problem sa tim ali to da mi odustanemo od izlaska na izbore i podržimo njihovu listu...

Znate, jedna stranka kad dođe pred izbore ima samo dve opcije - da na njima učestvuje ili da ih bojkotuje. NIJE OPCIJA DA SE PODRŽI BILO KOJA DRUGA LISTA!"

Voditeljka: "To da se opozicija povuče a da njima dâ svoju logistiku, to jeste neobičan zahtev!"Miloš Jovanović: "To je čudan zahtev, u najmanju ruku!"

images

Tragedija

Opozicione stranke ne zele da se ugase da bi studenti rotarijanci prigrabili svu vlast i moc u zemlji....

Ocigledno da nece biti jedne opozicione liste na narednim izborima....

Kakvi su vasi komentari?

Miloš Jovanović: "Sve je u redu to što će studenti imati svoju listu, nemam problem sa tim ali to da mi odustanemo od izlaska na izbore i podržimo njihovu listu...

Znate, jedna stranka kad dođe pred izbore ima samo dve opcije - da na njima učestvuje ili da ih bojkotuje. NIJE OPCIJA DA SE PODRŽI BILO KOJA DRUGA LISTA!"

Voditeljka: "To da se opozicija povuče a da njima dâ svoju logistiku, to jeste neobičan zahtev!"Miloš Jovanović: "To je čudan zahtev, u najmanju ruku!"

Tragedija

Opozicione stranke ne zele da se ugase da bi studenti rotarijanci prigrabili svu vlast i moc u zemlji....

Ocigledno da nece biti jedne opozicione liste na narednim izborima....

Kakvi su vasi komentari?

pa sta si ocekivao ?

Ne bave se oni politikom da rotarijanci sa sofijom brajer dodju na vlast

Vec da oni sami dodju na vlast

Милош ? Опозиционар ? Четник ? Милицајац ? Биберспрејаш ?

Милош промотер четничких песама... мачева..биберспреја ...

797006_milos-jovanovic_f.webp
HIxk9kpTURBXy9kODBkY2Y3NmRlOWU3YTM2MmM2OTg5ODg2MGQwODZlNi5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF
hqdefault.jpg

nto je NORMALAN ZAHTEV jer je opozicijakao i rezim deo ISTOG SISTEMA. nije istina da traze njihovu podrsku studenti. studenti su se njih distancirali i normalno DA IH NECE STAVLJATI NA LISTU

images

Tragedija

postoji li bolji primer od toga da su POZICIJA I OPOZICIJA U SRBIJI JEDAN ISTI SISTEM od toga sto ti , bot sistemski sada STAJES U PDORSKU OPOZICIJE ? pa bravo ! :mazi: :rotf:

bravo za studente ! BRAVO!

pokazali su da su se distancirali od citvog sistema i da ovi cirkusanti nece moci da ih sputaju i da im se nametnu!

BRAVO STUDENTI !

tihoglu BRANI OPOZICIJU! PA BRAVO! :rotf:

dojucerasnji pljuvac koji je optuzivao studente da su oni produzena ruka opozicije danas podrzava opoziciju sugavu!
:mrgreen::mazi:

bravo @Тихи
bolji primer nam ne treba da znamo koga cemo podrzati !

studenti ce da pometu sistemsku kuhinju i zajedno u buvare poziciju i opoziciju!
lustracija ce mnoge secikese koje misle da su zaboravljeni da zatamnici!

dinkicu spremaj se i ti... za prugasko odelo!

tihoglu BRANI OPOZICIJU! PA BRAVO! :rotf:

dojucerasnji pljuvac koji je optuzivao studente da su oni produzena ruka opozicije danas podrzava opoziciju sugavu!
:mrgreen::mazi:

bravo @Тихи
bolji primer nam ne treba da znamo koga cemo podrzati !

studenti ce da pometu sistemsku kuhinju i zajedno u buvare poziciju i opoziciju!
lustracija ce mnoge secikese koje misle da su zaboravljeni da zatamnici!

dinkicu spremaj se i ti... za prugasko odelo!

naravno

ja sam simpatizer patriotske opozicije

branim one koje podrzavam , nisam lud da ginem za studente balavce , bez dana radnog iskustva, rotarijance koji prde u istu tikvu sa zagorkom dolovac i ostalim usaid sorosevim kadrovima u pravosudju

- Čovek je pokazao srednji prst svom narodu i mi na to moramo da odgovorimo kao ponosit narod - rekao je Jovanović na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

On je rekao da o akcijama nije obaveštavao nikoga od opozicije i da je reč o akciji Novog DSS i Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS), koji čine koaliciju NADA.

- Mislim da je važno podizati ulog i pokazati vlasti da ne može da se izvuče svakodnevnim medijskim pojavljivanjem Aleksandra Vučića - rekao je Jovanović.

naravno

ja sam simpatizer patriotske opozicije
tvoji psotovi u psolednej dve nedelje govore suprotno
branim one koje podrzavam ,
ljubio si stope sns ovih mesec dana vise no kezual...

nisam lud da ginem za studente balavce
narvano, oni ce vas poslati u buvare , citav sistem!

BRAVO ZA STUDENTE a ti dok uklaviris u tom svom mozgu bice ti kasno... pa urpavo ovo sto cinis je idealno!

sns botovi u odbrani opozicije!
pa divota! :rotf: :rotf: :rotf:
, bez dana radnog iskustva,
kalsicna fekalna prica sns kuhinje

samo nastavi tihi legendo!

tihi bot sns zastitnik opozicije!

pa bravo bre tihi!

bolji primer nam ne treba, da je sve to isti krac!

Mislim da mu nije dobra odluka, i to iz sledećeg razloga:

Opozicija se sama skrajnula. Za vreme dok su studenti pravili blokade i proteste, ja sam očekivao da će opozicija nešto da uradi. Da se rebrendira, da se ujedini, da napravi neke svoje akcije, da se na neki način re-konektuje sa građanima.... Međutim, oni su izabrali da urade hebeno - ništa. Prema tome, krivica je totalno i apsolutno na njima.

Drugi problem sa opozicijom je što su svojom sujetom i lošim radom navukli veliki HEJT građana prema sebi. Oni se sad malo prave ludi i to negiraju. Kao ne razumeju zašto ih ovi ne žele. To pravljenje "tošama" je posebno mučno za videti i samo ih dodatno ukopava.

Sada kad su studenti napravili inicijativu i postigli mnogo više nego što će opozicija ikada postići, po meni je logično da ih opozicija podrži i da se skloni na stranu. Jer studenti ne mogu da nose teret hejta koji bi se preneo na njih ako bi radili zajedno. Prosto trebaju da se odvoje i da ne učestvuju. Tako će povratiti deo ugleda i kasnije mogu da se vrate u igru. I verujem da će mnogi iz opozicije tako postupiti.

Za ove koji će ipak na izbore, odnosno biraju opciju da budu protiv studenata, to je njihova slobodna volja, niko im ne može zabraniti ali iskreno mislim da ne rade pametno. Ni zbog njih, ni zbog šanse za pobedu.

Studenti trebaju da gledaju svoja posla i nastave kako su osmislili. Ako opozicija hoće da ih podrži super, ako neće, isto super.

Poenta je: manju štetu će da im napravi opozicija ako ide protiv njih nego ako ide sa njima. Prosto to je činjenica.

nto je NORMALAN ZAHTEV jer je opozicijakao i rezim deo ISTOG SISTEMA. nije istina da traze njihovu podrsku studenti. studenti su se njih distancirali i normalno DA IH NECE STAVLJATI NA LISTU

postoji li bolji primer od toga da su POZICIJA I OPOZICIJA U SRBIJI JEDAN ISTI SISTEM od toga sto ti , bot sistemski sada STAJES U PDORSKU OPOZICIJE ? pa bravo ! :mazi: :rotf:

bravo za studente ! BRAVO!

pokazali su da su se distancirali od citvog sistema i da ovi cirkusanti nece moci da ih sputaju i da im se nametnu!

BRAVO STUDENTI !

Distancirali su se oni i od čitave Srbije

https://www.facebook.com/reel/1140495427762637
https://www.facebook.com/reel/1218984579712585

pa sta si ocekivao ?

Ne bave se oni politikom da rotarijanci sa sofijom brajer dodju na vlast

Vec da oni sami dodju na vlast
Ne, njima je lepo sto su opozicija vucicu
Imaju beneficije vlasti da bi glumili opoziciju
Ne baš, Miloš vam se otrgao kontroli 2023.

Sad ti samo preostaju Nestvor i Vlada Budala iz NS
Kome se otrgao?
Ti su isto opozicija kao i ovaj

Back