Miloradu Ulemeku potvrdjena kazna od 40god.

Tako nekako.

Legija je bio takodje kao i svi sposobni vojnici odredjen za uklanjanje.........nekoga u hag,nekoga kod nas u corku..........stara garda je morala da se rasforira........pa gde da legija bude na slobodi a kosovo da prizna nezavisnost?doslo bi sigurno do drzavnog udara........bas ko 1 na 11.

Има ту још нешто, око Легије, никада се не остављају (на слободи, у животу), они који су већ једном издали
господара. Непоуздани су.

"Уколико Врховни суд Улемеку потврди казну од 40 година робије за убиство Ђинђића, Легија ће правду тражити од суда у Стразбуру.Миливојевић: Легија неће бекством да решава ову велику неправду, то му није ни на крај памети.Пелевић: Не верујем да ће Легија побећи, иако знам да је он изузетно обучен војник за све ситуацијеМилорад Улемек Легија не припрема бекство из Централног затвора, тако нешто му никада није пало на памет, тврди Слободан Миливојевић, адвокат бившег команданта Јединице за специјалне операције.
Према речима адвоката, Легија ће остати у затвору чак и уколико ускоро Врховни суд Србије донесе пресуду и потврди му казну од 40 година робије.
Миливојевић истиче да је током суђења за убиство Зорана Ђинђића често разговарао са Улемеком, али да је бивши командант црвених беретки увек одлучно тврдио да ће на суду доказати да није крив за убиство Ђинђића.
- Бекство из затвора, Легија никада није поменуо. То су спекулације да би се извршио притисак на њега и затворску управу. Легија не бежи, таква опција му није ни на крај памети - тврди Миливојевић.
Према његовим речима Улемек ће своју истину истерати на суду, доказаће да није крив за убиство премијера.
- Све и да Врховни суд одлучи да му потврди 40 година робије, та пресуда не може да буде правоснажна јер имамо право на жалбу трећем степену. Улемек хоће правним средствима да дође до истине и ако треба јурићемо истину и до Стразбура јер је свима јасно да је процес монтиран - поручује Миливојевић.
Да Легија неће покушати бекство из затвора тврди и његов некадашњи ратни друг Борислав Пелевић, члан председништва СНС.
- Легија је изузетно обучен војник, најобученији кога сам видео за апсолутно све ситуације, ипак, не верујем да би побегао из затвора због могућности да добије пресуду ВСС-а где му се потврђује 40 година због убиства Зорана Ђинђића. Легија није крив за то за шта га терете и сигуран сам да ће истерати истину на видело правним путем - уверен је Пелевић.
Он још подсећа да Легија нема никакве везе са убиством председника владе.
- Цео тај процес је једна велика грешка. Легија није убио Зорана Ђинђића већ су то урадиле стране службе којима је сметао некадашњи премијер јер је променио реторику према КиМ - наглашава Пелевић."
К. Благовић

Spamujete, svi odreda. Hajde da se vratimo na Legiju. Jel' chitao neko neshto od dotichnog? Ja nisam. Jel' zna neko gde ima e-verzija " Gvozdenog rova " ? E, i da. Mislim da Legija i Zvezdan nisu ubili Zorana. Zaista to mislim.

Одлично мислиш:okok:

Dušan Janjiċ je samo jednom u javnosti ispričao reakciju bivšeg nemačkog kancelara, Gerharda Šredera, na Đinđiċevo javno protivljenje nezavisnosti Kosova. Šreder mu je navodno došapnuo, ,,Ovaj čovek je za nas mrtav.”

Naravno da tada nikome ne bi palo na pamet da bi mogao da misli bukvalno.

Nego šta bi s teorijom da je Toma umešan u atentat?

Ono ,,Recite Đinđiċu da je i Tito pred smrt…”

Nešto mi se čini da ċe se naprasno zaboraviti ta teorija z:hm:

Пред само убиство Ђинђића, Даница Драшковић је написала нешто слично у
колумни у дневном листу "Национал".
Никад ми неће бити јасно, зашто дотична није приведена за време случаја
"Сабља", макар на разговор, а знамо колико је недужних људи тад ухапшено.

У тој колумни она је буквално позивала Багзија да следећи пут узме неки
бољи камион са којим ће сигурно успешније да изврши атентат....
па је спомињала и повређену ногу Ђинђића.
Цели текст је врвео од мржње,...буквално је био позив на линч премијера...

Jeste . ceo zapad se tresao od straha kad se pomene legija z:mrgreen: , pa su napravili ceo scenario da ga strpaju u zatvor , bilo im lakše nego da ga ubiju.

Ако под тим "цео свет" подразумеваш петооктобарце,
онда си у праву!

Стразбуру.Миливојевић: Легија неће бекством да решава ову велику неправду, то му није ни на крај памети.
.....................................
- Бекство из затвора, Легија никада није поменуо.

a bogami posto je covek od reci, a i posten, vidi se iz biografije, ja bih mu dozvolio da se brani sa slobode:whistling::whistling:

:udriglavu::udriglavu::udriglavu:

Dušan Janjiċ je samo jednom u javnosti ispričao reakciju bivšeg nemačkog kancelara, Gerharda Šredera, na Đinđiċevo javno protivljenje nezavisnosti Kosova. Šreder mu je navodno došapnuo, ,,Ovaj čovek je za nas mrtav.”

Naravno da tada nikome ne bi palo na pamet da bi mogao da misli bukvalno.

Nego šta bi s teorijom da je Toma umešan u atentat?

Ono ,,Recite Đinđiċu da je i Tito pred smrt…”

Nešto mi se čini da ċe se naprasno zaboraviti ta teorija
z:hm:

То је веома занимљиво, а садашња збивања, осветљавају ту Томину "футуристичку визију", на један сасвим
нови начин и отварају се нека питања, рецимо, како то да у "Сабљи", код оноликих хапшења и привођења, Тому
нико није позвао на информативни разговор?

"Уколико Врховни суд Улемеку потврди казну од 40 година робије за убиство Ђинђића, Легија ће правду тражити од суда у Стразбуру.Миливојевић: Легија неће бекством да решава ову велику неправду, то му није ни на крај памети.Пелевић: Не верујем да ће Легија побећи, иако знам да је он изузетно обучен војник за све ситуацијеМилорад Улемек Легија не припрема бекство из Централног затвора, тако нешто му никада није пало на памет, тврди Слободан Миливојевић, адвокат бившег команданта Јединице за специјалне операције.
Према речима адвоката, Легија ће остати у затвору чак и уколико ускоро Врховни суд Србије донесе пресуду и потврди му казну од 40 година робије.
Миливојевић истиче да је током суђења за убиство Зорана Ђинђића често разговарао са Улемеком, али да је бивши командант црвених беретки увек одлучно тврдио да ће на суду доказати да није крив за убиство Ђинђића.
- Бекство из затвора, Легија никада није поменуо. То су спекулације да би се извршио притисак на њега и затворску управу. Легија не бежи, таква опција му није ни на крај памети - тврди Миливојевић.
Према његовим речима Улемек ће своју истину истерати на суду, доказаће да није крив за убиство премијера.
- Све и да Врховни суд одлучи да му потврди 40 година робије, та пресуда не може да буде правоснажна јер имамо право на жалбу трећем степену. Улемек хоће правним средствима да дође до истине и ако треба јурићемо истину и до Стразбура јер је свима јасно да је процес монтиран - поручује Миливојевић.
Да Легија неће покушати бекство из затвора тврди и његов некадашњи ратни друг Борислав Пелевић, члан председништва СНС.
- Легија је изузетно обучен војник, најобученији кога сам видео за апсолутно све ситуације, ипак, не верујем да би побегао из затвора због могућности да добије пресуду ВСС-а где му се потврђује 40 година због убиства Зорана Ђинђића. Легија није крив за то за шта га терете и сигуран сам да ће истерати истину на видело правним путем - уверен је Пелевић.
Он још подсећа да Легија нема никакве везе са убиством председника владе.
- Цео тај процес је једна велика грешка. Легија није убио Зорана Ђинђића већ су то урадиле стране службе којима је сметао некадашњи премијер јер је променио реторику према КиМ - наглашава Пелевић."
К. Благовић

Evo i Legija dobio portparola alias glasnogovornika :rotf::rotf::rotf::rotf:

Има и тога, не кажем, али има нечег што је написано много векова раније, рецимо Шекспирове драме, а можеш
дан данас да их играш, читаш, гледаш, увек су актуелне.

A ti da budeš pisac, reditelj,scenarista i menadžer, a mi da igramo po tvom scenariju,trt malo :sanke:

:rotf::rotf::rotf: Došao čovek , ni levo ni desno , nego pravo iz šahta. Valjda više nije mogao da izdrži , bilo mu mračno.

Pa, inache, do tada, za vreme njegovog tzv. bega, bio lik u gajbi, ponashao se kao sav normalan svet. Kakav crni shaht. Legija je odluchio da se preda. A sa njegovim sposobnostima i " kvalitetima " , mogao je da se sakrije tako da ga nikada ne nadju...

e pa to je olaksavajuca okolnost. ako je tacno

Pa, ne, znash kako, sa te pravne, realne strane, nishta ga to ne vadi... Zanemarljivo totalno... On je zaglavio i to ti je... Ali ipak moze tebi ( kao posmatrachu ) reci neshto o tom choveku...

Back