Милораду Додику забрањен улаз у Словенију

Ih čega je sve tu bilo, i da je Srebrenica genocid (ne zločin) i da je Karadžiću i Mladiću mesto u Hagu.
Pronađi samo šta je Doda lično govorio za Poplašena kada se dotični našao u praktično identičnoj situaciji kao Dodika sada (da ga stranci smenjuju i teraju) pa promeni tu izjavu samo tako što ćeš umesto Poplašen staviti Dodik a umesto Vestendorp staviti Šmit

I sve će ti to ovde prisutne kvazi patriote relativizirati i zaboraviti,

a narodna kaže
"kako došlo tako i otišlo"
a ima i ona
"čini, čekaj"
Tada još nije bilo svjedočenja Hakije Meholjića o umješanosti Klintona i podvali Srbima.

Tada su mnogi mislili da se stvarno desio genocid ali kasnije su ga sami muslimani demantovali.
Nije u redu ni pošteno što to prešućuješ, to rade zlobni ljudi.

- Америчка амбасада није кредибилни извор
- санкције Додику нису правно утемељене

Јесу то твоје тврдње?
Ne, zato sam ti i napisao da se vratiš unazad.
Američka ambasada nije validan izvor da piše optužbe na račun Dodika jer nije nepristrasna zbog toga što mu je uvela sankcije.

Je li ti sada jasno?

Ne, zato sam ti i napisao da se vratiš unazad.
Američka ambasada nije validan izvor da piše optužbe na račun Dodika jer nije nepristrasna zbog toga što mu je uvela sankcije.
Амбасада САД у Сарајеву репрезент је САД.
Санкције су му увеле САД.
Санкције су уведене на основу одређених доказа и аргумената.
Докази и аргументи су представљени телу које је у САД надлежно за то.

Буни ме који део из овог редоследа ти није јасан?

Te dokaze SAD možeš da okačiš mačku o rep jer nisu nikome osim njima dostupni niti su kao takvi relevantni.
Ti pišeš kao da je ono što tvrde SAD na osnovu lične prosudbe istina?

Je li shvataš bar imalo koliko je glupo ovo što si napisao?

A ako nemas mozga glasas za Dodika koga ti je postavila Madlen Olbrajt i verujes da je vilu na Dedinju kupio od plate.

A, ko je tebi, meni, svejedno, postavio Djindjića, Koštunicu, Tadića, bajčetinca Tomu, Vučića...itd?

Pa glasaš/glasao, svejedno, za nekog od njih?!

U gornjem slučaju Srpska ima najviše koristi od Dodika kao političara i ko to nije video, ne vidi, uzalud mu objašnjavati.

prestao sam citati kad si napisao ambasada sad oni koji vrse agresije sirom sveta zadnjih 30 godina i sprovode genocide uopste nisu relevatni

Чуј истином !!!

Зар се она не производи са више страна. Зар је истина само једна. ?? :hahaha:

Истина зна бити само једна, како за другосрбијанере, тако и за крезубосрбијанере, нпр. Симо и Ти свако од вас двојице живи у сопственој реалности.

Метафизика и филозофија, ајд до кyрца ... :namcor:
Znači Srbija nije zagađenja? Naše šume, njive, livade, reke, jezera, gradovi i sela nisu puna đubreta, divljih deponija i boga pitaj čega?
Mi svi volimo Srbiju a od nje pravimo svinjac.

Kada ces zajedno sa Miletom da konobarises negde po kafanama u Sibiru? Mislim da je u redu da pratis svog besmislenog udbaskog sefa u svim njegovim buducim kelnerskim poduhvatima.
Ne, nego će prihvatiti moju doktrinu: ići će na zapad, isisati šta može - i mrzeti zapad? Je li to OK? Jeste, zato što nas je zapad bombardovao! :kafa:

A ako nemas mozga glasas za Dodika koga ti je postavila Madlen Olbrajt i verujes da je vilu na Dedinju kupio od plate.
Ja ne izlazim na izbore niti glasam uopšte, ne vjerujem u parlamentarnu demokratiju ali ona je volja većine i ima da se provodi.

To što vi pojedini srbomrsci mrzite Dodika pa tu mržnju prikrivate nekom debilnom pričom o krađi je stvar vašeg nesmišljenog djelovanja. Za bolje od toga ste nesposobni.
Sve pominjete neke vile i imanja, ukradeni novac a čovjek uopšte nije osuđen zbog toga već zbog službene radnje koju je obavljao kao predsjednik.

Svi vi koji to izbjegavate da napišete imate skrivene namjere i blatite i pljujete čovjeka a time i narod koji on predstavlja.

Ja ne izlazim na izbore niti glasam uopšte, ne vjerujem u parlamentarnu demokratiju ali ona je volja većine i ima da se provodi.

To što vi pojedini srbomrsci mrzite Dodika pa tu mržnju prikrivate nekom debilnom pričom o krađi je stvar vašeg nesmišljenog djelovanja. Za bolje od toga ste nesposobni.
Sve pominjete neke vile i imanja, ukradeni novac a čovjek uopšte nije osuđen zbog toga već zbog službene radnje koju je obavljao kao predsjednik.

Svi vi koji to izbjegavate da napišete imate skrivene namjere i blatite i pljujete čovjeka a time i narod koji on predstavlja.
Ti ne znas sta je to demokratija.

Mile nije demokratski izabran predstavnik bilo cega, vec placeni besmisleni udbas.

Turska posla, pričaju to, a ustvari žele da insitucije BiH nadvladaju institucije RS. Ali kako stvari stoje, ne dešava se to. :lol:

Turska posla, pričaju to, a ustvari žele da insitucije BiH nadvladaju institucije RS. Ali kako stvari stoje, ne dešava se to. :lol:
Ni ne shvataju da rade u korist sopstvene štete.
Gaza 2 u najavi, od strane EU prema BH muslimanima.
Rijetki od njih vide tu pravu opasnost, nisu im Srbi ni Dodik neprijatelji.

Back