Милораду Додику забрањен улаз у Словенију

Ne, to nije za uživanje, to je priprema za sukobljavanje sa okupacijom.
Pokazuješ veliko nepoznavanje prilika u BiH.

Да би се супротставио спољном непријатељу, ваљда мораш да се почистиш изнутра, оздравиш, ојачаш, па се онда макљаш....

Да би се супротставио спољном непријатељу, ваљда мораш да се почистиш изнутра, оздравиш, ојачаш, па се онда макљаш....
Da, u slučaju da će napadač da te sačeka dok se ti konsoliduješ.
Ovde neće i ne namjerava. Mi smo već napadnuti.

Da, u slučaju da će napadač da te sačeka dok se ti konsoliduješ.
Ovde neće i ne namjerava. Mi smo već napadnuti.

Драматизација и то непотребна.

Додик се могао сетити свог народа раније, па би све стигао

Неодговоран је, а то му је изговор

Ако добијете власт од оних што су Вучићу предали.

Зна ли се ко је другосрбијански одабрани наследник после Вучића?!?
Вјероватно опет неко ко ће бити бољи свима осталима него вама као и досад.😉

Није ми баш до кукњаве, нажалост ово су исти они о којима ти нонстоп кукаш, све је то из истог шињела испало.

Тек ћеш ти да видиш шта су аутошовинисти и другосрбијанери

Немаш појма

Ne, to nije za uživanje, to je priprema za sukobljavanje sa okupacijom.
Pokazuješ veliko nepoznavanje prilika u BiH.

Normalno, nećete valjda kao Rusija da uđete nespremni u sukob pa da posle bude problema

Eaaa da su Rusiji bila dva godišnja budžeta kad su krenuli na Ukrajinu, sada bi već bili na Atlantiku

Mene više brine što izgleda da ceo svet ne poznaje prilike u BiH, odnosno RS i što se više ne ugleda na ekonomski najuspešniji region u svetu

Normalno, nećete valjda kao Rusija da uđete nespremni u sukob pa da posle bude problema

Eaaa da su Rusiji bila dva godišnja budžeta kad su krenuli na Ukrajinu, sada bi već bili na Atlantiku

Mene više brine što izgleda da ceo svet ne poznaje prilike u BiH, odnosno RS i što se više ne ugleda na ekonomski najuspešniji region u svetu

То причаш као да је бих суверена држава а не протекторат

Potcjenjuješ situaciju, ovde se sukobljavaju dva bloka a ne tri naroda.
NEmaš uopšte predatavu šta se dešava iza zavjese.

То сам чуо, али је то недовољно
Nije, dvije godine možemo da isplaćujemo plate i penzije a čak su dvije države, i to jake, spremne da pošalju vojnu misiju na srpskoj strani i to ne kriju.
Mnogo se zakuvalo ovde, pronađi intervju sa Mirnesom Ajanovićem koji vodi Hadžifejzović, iznenadićeš se šta čovjek priča.
Zapravo, prava meta situacije u BiH nismo mi Srbi....i toga je on svjestan.

Back