Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 186.336
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
glupi caciji se zadovoljavaju sendvicem, neki dobiju i 5 pljeski da se najedu, a ovde se vrte pareDok u isto vreme AV jede boraniju i vozi polovnu Skodu. Zivote lutalice.
gde je uzeo? pitam za druga, da uzme i onpumpadzija uzeo 900.000 evra na ruke "da pumpa"
Rasturio je vučića, ništa mu ne može osim da mu popуši čađavi auspuh na autobusu
ma tihi kao da sisa vesla, pa pita nas jel bismo i mi malo, i to za sve paremora da odlicno pumpa za sve te pare
sta zaradio 900 hiljada kao autobuski prevoznik, i to samo na pimpadzijama? milion kilometara mora da je navozaoRasturio je vučića, ništa mu ne može osim da mu popуši čađavi auspuh na autobusu![]()
. . . . , naivno + glupo + slepo + bezobrazno, u krug, u krug, ja i moj drug, pa, . . . jasi, jasi svi smo nasi.!?Kakvog naivnog naroda ima, jahaće nas i deca i unuci ovih što su nas kecali poslednjih 3 decenije.![]()
Ne otvara link za one koji ne mogu da se uloguju.
vi vase heroje sa bejzolkama finansirate iz budzeta, premijer na primer, a mi iz nasih dzepova nase, samo sto su vasi heroji bitange, pa premijer mora da da ostavku
vasi heroji mora da vrse likvidacije za toliku sumu, sad nam rece mecena o cem' se radi, eto ni ja nsiam imao pojma da toliko podrzavamo pumpadzijemisljenja?
Колико ти узимаш?
Ne otvara link za one koji ne mogu da se uloguju.
Ali ako je na zakonit nacin i na racun kao pomoc dok je bio u zatvoru dobio te donacije, onda je to stvarno njegova stvar. Vazno je da li su zakonito dobivene.
Pa cekaj, ako je zaknito dobiveno u cemu je problem?dobio je kes da rusi Srbiju i dovede do nasilne promene vlasti sa ulice
Tako da je jasno da su u oravu oni ooji kazu da au milijarde ulozene u ovu obojenu revoluciju kad jedan mali prevoznik dobije 900.000 evra da vozi blokadere svuda po Srbiji
Pa cekaj, ako je zaknito dobiveno u cemu je problem?
Zasto je vlast dozvolila da se takve pare dobijaju?
Uostalom, cim je nesto poznato, onda nije "obojeno".
Nego hoce i oni i da prdnu i da stisnu, e pa nema.
Ali sta je sustina moje misli?sto tebi neko nije poklonio 900.000 evra?
ma ni 9 evra nisi dobila
Zato sto ti ne rusis drzavu kao on
Sta je sustina moje misli?
Mnogi su DEBELO placeni da prave Majdan revoluciju u Srbiji i izazovu rat
Ali sta je sustina moje misli?
Zasto je drzava (vlast) to dozvolila a sada se zali?
Ja koliko znam, neke uplate su bile zabranjivane ili kontrolisane zakonom od skoro? Zasto ne vide odakle je izvor?
Ako je legalan i ako su oni to dozvolili, pa onda nije "obojena" revolucija (tj. nije ni revolucija bar jos, ali hajde).
Onda to treba da se dokaze.pa ne mozes da sprecis takve stvari, donacije su zakonom dozvoljene.
drugo vecina love ide u kesu direkt na ruke