Milorad Cavic svetski sampion!

Čavić i Lenđer u polufinalu na 100 metara delfin
http://sportal.rs/news.php?id=7103

Čaviću dosta Felpsove priče o novim odelima
http://sportal.rs/news.php?id=7114

:D Haha :D "Srpski plivač, Milorad Čavić, izjavio je u Rimu da je umoran od izjava Majkla Felpsa da se takmiči u odelu koje je lošije od ostalih takmičara i ponudio je Amerikancu da mu kupi jedan od kostima najmodernije generacije."

Kupi mu odelo pa da se i takvog izgovora resimo :D
 
Pusti te priče o ovom ili onom odelu. To je takva propaganda u koju mogu da veruju samo oni koji veruju Amerima. Sva odela su poboljšana! Drogirani Felps se žalio kako navodno ne može da postigne dobar rezultat u ovom odelu koje nosi, kad odjednom obori svetski rekord. Sve čisto, zar ne? :roll:
 
Ono sto je bitno jeste da je Felps zavrsio svoje sa ovim prvenstvom,videcete,a Cavic ce da traje sve do Londona 2012.Tamo ce uzeti zlato,ali ce imati konkurenciju i u mladom Ivanu Lendjeru kome je za dlaku sada izmaklo finale.;)
A vec za 2 godine je i novo SP.Cavic je vec mnogo uradio,bice jos bolji,a u buducnosti vise treba da se plasi Munjoza i Lendjera nego Felpsa.Mislim da ce se Felps povuci,jer je razmisljao o tome(zapitajte se zasto),mada je tu i tamo izjavljivao da hoce da karijeru zavrsi u Londonu.Cak i da je tako,nece biti kadar da bude opet u ovakvoj formi,sem ako...:think:
Cekamo plivace i vaterpoliste ispred skupstine!
 
Zasto klasa? I kakve veze ima to odelo?Kuk'o je kako mu ne odgovara...

Arenina odijela, koja su svi plivaci osim Felpsa koristili na ovom takmicenju, su napravljena od posebnog materijala koje omogucava plivacima da mnogo brze plivaju. Sta mislis zbog cega su pali svjetski rekordi u svim disciplinama, i to prije finala?

Felps je bio protiv toga, i jedini nije plivao u Arenino odijelo, no je koristio Speedo, isto ono u kom je plivao na OI u Pekingu.

Pa zamisli da je i Felps plivao u Arenino odijelo.Oduvao bi ih sve u bazenu.

Na sledecem i u narednim velikim takmicenjima nece biti odijela za plivanje poput Areninih, sto znaci da se nece tako lako obarati rekordi kao na ovo takmicenje u Rimu.
 
On je kao hteo da ispadne face pa nije hteo da kupi to "posebno" odelo? Mani me te price...Verujem da odelo ima poprilicno udela al da su zbog toga obarani rekordi ne verujem bas. Jednostavno, ljudi su radili na sebi.

Upavo su zbog tog odijela masovno obarani rekordi u plivanju.

Evo da te podsjetim na neke izjave.

http://www.rts.rs/page/sport/sr/sto...ut+zbog+korišćenja+novih+plivačkih+odela.html

Mnogi su to prokomentarisali kao da se Felps unaprijed oravdava za svoj neuspjeh ali Felps pobijedi Cavica bez tog cuvenog odijela, i s tim je dokazao da je za klasu bolji od njega. Vala im se svima zainatio.
 
Poslednja izmena:

Back
Top