Milo: "Zbog Srbije se više nećemo žrtvovati"!

Mila Đukanovića ..... ???

• Mrzim kao što mrzim Tačija, Haradinaja, Tuđmana ....

• Mrzim ga i VIŠE nego Tačija, Haradinaja, Tuđmana ....

• Mrzim ga

• Prezirem ga

• Cijenim ga

• Nešto je dobro, a nešto loše uradio ....

• Nemam stav o njemu, ne interesuje me

• Volim ga, drag mi je

• Volim ga kao nekoga iz porodice!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
у праву си али ипак мислим да нису баш хрлили како ти кажеш.а и има их доста који још имају и имовину тамо као ја на примјер али ипак нисам отишао тамо већ 18 година а сад како гледам чини ми се да је ипак боља солуција хрватска него црна гора .ови ако су нам забили нож бар нису с леђа за разлику од црногораца.:lol:

demonstracije ce doci i proci, svakako mnogo manja steta drzavi od lose politike na globalnom nivou

Узрок демонстрација је исти као и узрок подјела на гласању за независност. Те подјеле су послије овога још јаче и неће тако лако испарити.
Ако је одлука о признавању добра политика на глобалном нивоу онда претпостављам да би, по твоме, и Србија требала да води исту политику и да призна КиМ. Баш лијепо за једну државу којој је противправно отет дио територије и прави сигнал за све мањинске заједнице у Србији и у било којој држави!?
Замислимо да то исто ураде и српска мањина на сјеверу Црне Горе као и албанска на истоку и југоистоку. Твоја реакција би, вјероватно, била иста!???
Проблем Србије је што није била довољно јака да у зачетку спријечи сецесију као и то што су је велике силе искористиле као полигон за пробу својих политика управљања кризом. Ту право и "права политика" и почиње и завршава!

Узрок демонстрација је исти као и узрок подјела на гласању за независност. Те подјеле су послије овога још јаче и неће тако лако испарити.
Ако је одлука о признавању добра политика на глобалном нивоу онда претпостављам да би, по твоме, и Србија требала да води исту политику и да призна КиМ. Баш лијепо за једну државу којој је противправно отет дио територије и прави сигнал за све мањинске заједнице у Србији и у било којој држави!?
Замислимо да то исто ураде и српска мањина на сјеверу Црне Горе као и албанска на истоку и југоистоку. Твоја реакција би, вјероватно, била иста!???
Проблем Србије је што није била довољно јака да у зачетку спријечи сецесију као и то што су је велике силе искористиле као полигон за пробу својих политика управљања кризом. Ту право и "права политика" и почиње и завршава!

gledaj,
povinovati se zeljama jedne tako divlje zemlje kao sto je srbija je ludost. i ide na stetu cg
da nije bila u savezu sa istom, bilo bi manje problema za rjesavat danas
a ti koji prave lom po ulicama....ne znam....mene bi bilo sramota da se neko takav bori za neku ideju koju podrzavam

i da,
moja bi reakcija bila ista.....ne zivim u crnoj gori, zivim u boki pod jedan
pod dva, imam rl

miloph6.jpg
momirhh8.jpg

MILO I MOMIR - MLADI, LIJEPI I PAMETNI:super:

Dje je Milu karirani dzemper? Nije on imao para za odijelo kad je tek uzjaho... :D

ja zaokruzio da ga volim... ranije ga nisam mrzeo, ali ni previse voleo, cenio da, jer je prihvatio albanske izbeglice, ali u zadnje vreme mi je bas prirasao srcu:whistling::whistling:

Ja sam sad nesto siguran da je Miljo nedje rodom iz Malesije ili Tuzi...
Jedinu dobru stvar koju je ucinio jeste to sto je Crnu Goru spasio ropstva, sto joj je vratio ime, drzavnost... A ostalo... :thumbdown:

Meni nije jasno to što on tvrdi da nije bilo nikakvih pritisaka sa strane da se prizna Kosovo, a u isto vreme ovo iz naslova teme... Pa, ako nije bilo pritisaka, kako to onda da je nepriznavanje Kosova žrtva? Ako bi nepriznavanje bilo žrtva, ko bi onda bio počinilac? Koliko ja znam, bez počinioca nema žrtve... kao što bRez uzroka nema polsedice... Ali mi smo izgleda u relativističkom svetu, gde se svaka budalaština može pokazati kao logički ispravna...

Back