MILO ĐUKANOVIĆ I VUČIĆ ZAJEDNO PPROTIV SPC... ZAŠTO?!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.078
Dakle sad već očigledan gotovo sinhronizovan napad ovog neokomunističkog dvojca protiv SPC..

Milo to radi jer ga SPC žulja u njegovoj privatnoj i doživotnoj despotiji, a Vučko jer mu SPC smeta da proda Kosovo u staro gvožđe...

OK, jasno mi je da su se kao sicilijanska mafija orodili - Vučić oženio Đukanovićku...ali zašto ih toliiko žulja SPC?'

Jel zbog masonske odanosti satanizmu ili zbog čega još?

:think::think::think:

Dakle sad već očigledan gotovo sinhronizovan napad ovog neokomunističkog dvojca protiv SPC..

Milo to radi jer ga SPC žulja u njegovoj privatnoj i doživotnoj despotiji, a Vučko jer mu SPC smeta da proda Kosovo u staro gvožđe...

OK, jasno mi je da su se kao sicilijanska mafija orodili - Vučić oženio Đukanovićku...ali zašto ih toliiko žulja SPC?'

СПЦ се баш потрудила да се приближи народу, тј. да у народу нађе упориште
својим раскалашним приступом посредника са Богом.

Сад им је крив Дон Мило и Преподобни

Ђукановићeвa је пореклом из једног поцерског села где има родну кућу.
Иначе живела је у Лозници.

Poslednja izmena:

pa milu smeta SPC jer nije njegova a *******om smeta zbog izdaje Kosova i Metohije .

Back