Milka Canic-supervizor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde, vi se ostavite spama na nekoliko dana i pisite o... khm... Milki? :?
Da vam pruzim sansu, mada tema nema smisla

DOBRO VECE!
Ovo je najbolja tema na celom forumu, odise tolerancijom, niko nikog ne vredja i pisemo o omiljenom tv licu. Ako mogu da se pisu hiljade stranica o VB gde se promovise kic, psuje i svadja, moze i nas nekoliko da se divi najpopularnijem srpskom supervizoru. Ukidanjem ove teme koja privlaci na stotine forumasa bi se naneo nenadoknadiv gubitak celom krstinom forumu. Cak i da to uradite duh ove teme ce lebdeti nad vama, a Milkino DOBRO VECE ce vas stalno proganjati.

kakav spam, kako nema smisla?!?! ova tema je svetinja i teba da bude "lepljiva"

meni je omiljeno doba dana izmedju 19.00 i 19.05h jer taga gospođa milka ima svoju premijeru! ne mogu da iščekam taj trenutak! i toliko uzbuđenja - nikad se ne zna šta će obući, pa onaj tračak nade da će reći još nešto osim "Dobro veče", nekad ČAK i mora da interveniše pa pročita nešto iz čuvenog Rečnika stranih izraza g. Klajna! Prijaviću se za slagalicu samo d' upoznam milku!

Pretpostavljam da svi Milkini fanovi znaju za njenu zvaničnu biografiju: http://sr.neciklopedija.org/wiki/Милка_Цанић: koja se stalno dopunjuje :)

(Obratite pažnu na priču Kako je Milka ubila Milki-Vinkija)

Milos Bojanic:
DOBRO VECE!
Ovo je najbolja tema na celom forumu, odise tolerancijom, niko nikog ne vredja i pisemo o omiljenom tv licu. Ako mogu da se pisu hiljade stranica o VB gde se promovise kic, psuje i svadja, moze i nas nekoliko da se divi najpopularnijem srpskom supervizoru. Ukidanjem ove teme koja privlaci na stotine forumasa bi se naneo nenadoknadiv gubitak celom krstinom forumu. Cak i da to uradite duh ove teme ce lebdeti nad vama, a Milkino DOBRO VECE ce vas stalno proganjati.
:D:D well said 8-) stvarno, ne pamtim da je na ovoj temi bilo nekog svadjanja. :?
Sve mi diraj, milku mi ne diraj :P
upravo i ja to rekoh, al mislim da su obrisali, moderatorske svinje :P (kiddin' ;))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back