zavisi, različito svaki put...Recimo pre neki dan..."I naš supervizor, večeras u plavom, gospodja Milka Canić"....I onda ide ono čuveno "Dobro veče"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

....I onda ide ono čuveno "Dobro veče"...![]()

!!!

Dragi obožavatelji gospođe Milke Canić,
Gledajući pre neki dan emisiju Tanje Peternek "Tv lica...kao sav normalan svet" posvećenu mom omiljenom pevaču Kemalu Montenu, pade mi jedna ideja na pamet.![]()
Verovatno znate o čemu se radi, ko ne zna može pogledati sutra na RTS1 u 14:05h. Kroz tu emisiju prošli su razni likovi sa Tv-a, al još ne videsmo našu dragu Milku. Ajmo da zatrpamo Tanju mailovima sa zahtevom da snimi jednu posvećenu Milki. Kladim se da će oboriti sve rekorde gledanosti...
Mislim da je mail emisije tvlica@yahoo.com , ali nisam siguran, proveriću sutra, pa ću ispraviti ovde ako sam pogrešio.
Šta kažete...?
zanimljivo je i to sto je svi u Srbiji znaju, sto je ovde tema o njoj nenormalno narasla zbog mnogo apsolutno razlicitih razloga za tako nesto. ali da gledam gde ide na pijacu, kako joj se zovu deca i koliko cesto ide u wc... baka ko baka pretpostavljam.... nekako, mogu i da preskocim 

Opet je sinoc rekla dobro vece i to sa velikim osmehom
eh tolike godine nasmejana 

da, al mozhda bismo u emisiji chuli kako kazhe dobar dan!![]()
uh jbt- u pravu si!

Koji ste vi streberi!!!

a ko je otvorio temu?![]()
ops:
Bas ti hvala, medo. Sad ja ispadoh najgori streber!