Milka Canic-supervizor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ilegalni-canic.jpg

Kako se samo slatko smeje...:D

polarnimeda:
e u qratz. ovo pocinje da zabrinjava...
vise ne znam da li je ljudi vole ili je samo zaje8avaju. ako traze da se slikaju, mora da je u najmanju ruku i jedno i drugo...

Gospodja Milka je javna licnost, makar to i ne bilo njenom voljom.
Kao takvu, ljudi njenu pojavu tumace na razlicite nacine. Nekome se dopada, neko se podsmeva, neko je i ravnodusan. Mi, ovde na Forumu, svakako nismo ravnodusni.
To je cinjenica za postovanje!

MC za Direktora RTS-a!

da da... pa da nam rokne kao nocni program besomucno ponavljanje njenog: "dobrovece"... znam ja nju... ona ce, ako joj pruzis priliku, pokusati da ti ispere mozak, pridobije dovoljno milka-zombi-podanika da zauzme srbiju i krene na svet. i ovo ucesce u slagalici je samo usputna stanica, unapred i odavno isplanirana...

polarnimeda:
da da... pa da nam rokne kao nocni program besomucno ponavljanje njenog: "dobrovece"... znam ja nju... ona ce, ako joj pruzis priliku, pokusati da ti ispere mozak, pridobije dovoljno milka-zombi-podanika da zauzme srbiju i krene na svet. i ovo ucesce u slagalici je samo usputna stanica, unapred i odavno isplanirana...
Dobra teorija. ;) Milka izgleda tako naivno, al znas kako kazu, ispod Mire (Milke) sto djavola vire! :p :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back