djorax
Poznat
- Poruka
- 7.984
Sv ti zavidimo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ForeverAngel:Mozda nije lepa, al je zena svakako lik koga bi rado nosila na majici! :grin:
pirat_w:Ja se malko slikuckao....

Gde si je nasao?!?AKHENATON:![]()
Kako se samo slatko smeje...![]()
Marge:Gde si je nasao?!?

Hvala!didl:ladno! svaka cast za temu, vreme je da milkica dobije malo prostora![]()

E medo, u pravu si. Covek stvarno vise ne zna na cemu je. Cudno je to kako Milka deluje na ljude.polarnimeda:e u qratz. ovo pocinje da zabrinjava...
vise ne znam da li je ljudi vole ili je samo zaje8avaju. ako traze da se slikaju, mora da je u najmanju ruku i jedno i drugo...

polarnimeda:e u qratz. ovo pocinje da zabrinjava...
vise ne znam da li je ljudi vole ili je samo zaje8avaju. ako traze da se slikaju, mora da je u najmanju ruku i jedno i drugo...
Dobra teorija.polarnimeda:da da... pa da nam rokne kao nocni program besomucno ponavljanje njenog: "dobrovece"... znam ja nju... ona ce, ako joj pruzis priliku, pokusati da ti ispere mozak, pridobije dovoljno milka-zombi-podanika da zauzme srbiju i krene na svet. i ovo ucesce u slagalici je samo usputna stanica, unapred i odavno isplanirana...

onda bi ti trebao da je nadgledas i da nas izvestavas sta sprema!Oci~boje~duge:Milka zivi preko puta mog ulaza!

Bas super!Oci~boje~duge:Milka zivi preko puta mog ulaza!

Marge:Eeeeeeeeeeeeee Milka danas progovorila![]()
Ipak je živa...
Oci~boje~duge:Milka zivi preko puta mog ulaza!