Marge
Domaćin
- Poruka
- 4.255
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda nije lepa, al je zena svakako lik koga bi rado nosila na majici! :grin: Vidis da je to sada u modi.iwan88:Jadna, ona misli da nose majice zato sto im se ona svijda i sto je lepa.

pa zbog čega bi ljudi nosili majicu sa njenim likomiwan88:Danas u Blic vikend TV program-u ima izvestaj sa snimanja slagalice i intervju sa Milkom Canic.Izjavila je: "Vecina ljudi zapravo ne zna ni koja je moja fukncija. Jeste, ne znaju ni sta radim, a vidjam po gradu mlade ljude koji nose majicu sa mojim likom. To mi je bas simpaticno."
Jadna, ona misli da nose majice zato sto im se ona svijda i sto je lepa.
Verovatno iz zezanja :?turbo-ajvar:pa zbog čega bi ljudi nosili majicu sa njenim likom

polarnimeda:pa ljudi valjda nose majce iz istog razloga iz kog i mi ovde polemisemo
a to je tesko objasniti- bolje samo prelistati temu i dobiti taj neobjasnjiv pojam

zar ne?
   zar ne?Marge:'Ajmo aplauz za Djoraxov afatar

E stvarno! Ne bih mogla zamisliti slagalicu bez nje.marya:Milka je neverovtna...........nezamenljiva onz je zkon eeee sta bi slagalica bez nje//???

Mille Dragic:Мало је фалило да ова тема пређе на другу страну.
hahahahahahahaaaaa, ne mogu da se ismejem dovoljno...medved_bg:Milka Canic je apsolutni hit !!!
Kod mene se slagalica gleda skoro redovno - kolektivno smo se porusili kad je Milka progovorila posle 106 godina "supervizorovanja" !!!

Sad je svaki put ispratimo aplauzom!

Gde se nje seti?

Svaka čast ko se nje seti...
 Svaka čast ko se nje seti... 

pirat_w:Ja se malko slikuckao....