Marge
Domaćin
- Poruka
- 4.255
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda nije lepa, al je zena svakako lik koga bi rado nosila na majici! :grin: Vidis da je to sada u modi.iwan88:Jadna, ona misli da nose majice zato sto im se ona svijda i sto je lepa.

pa zbog čega bi ljudi nosili majicu sa njenim likomiwan88:Danas u Blic vikend TV program-u ima izvestaj sa snimanja slagalice i intervju sa Milkom Canic.Izjavila je: "Vecina ljudi zapravo ne zna ni koja je moja fukncija. Jeste, ne znaju ni sta radim, a vidjam po gradu mlade ljude koji nose majicu sa mojim likom. To mi je bas simpaticno."
Jadna, ona misli da nose majice zato sto im se ona svijda i sto je lepa.
Verovatno iz zezanja :?turbo-ajvar:pa zbog čega bi ljudi nosili majicu sa njenim likom

polarnimeda:pa ljudi valjda nose majce iz istog razloga iz kog i mi ovde polemisemo![]()
a to je tesko objasniti- bolje samo prelistati temu i dobiti taj neobjasnjiv pojam![]()
zar ne?Marge:'Ajmo aplauz za Djoraxov afatar
![]()
![]()
![]()
E stvarno! Ne bih mogla zamisliti slagalicu bez nje.marya:Milka je neverovtna...........nezamenljiva onz je zkon eeee sta bi slagalica bez nje//???

Mille Dragic:Мало је фалило да ова тема пређе на другу страну.
hahahahahahahaaaaa, ne mogu da se ismejem dovoljno...medved_bg:Milka Canic je apsolutni hit !!!
Kod mene se slagalica gleda skoro redovno - kolektivno smo se porusili kad je Milka progovorila posle 106 godina "supervizorovanja" !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad je svaki put ispratimo aplauzom!![]()
![]()
![]()
![]()
Gde se nje seti?
Svaka čast ko se nje seti...

pirat_w:Ja se malko slikuckao....