Milka Canic-supervizor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
herkul poaro:
svaka ,,cast,, :lol: za temu.
Milka Canic
ona je nas idol. :shock:
Jos jednom bravo za kreativnu i extra zanimljivu temu.
Bilo bi dobro da neko slucajno zna milku.
Joh sto bi bilo dobro. :lol:
Mozda bi Canicka dosla ovde nesto da progovori :lol: .
Extra tema.Stvarno super.
Bolja je od ,,Razmene serija,,
:lol: :lol:
Hvala na komplimentima!Uostalom,hvala svima koji su odgovorili na ovu temu. ;)
Nisam ni sanjala da ovoliko ljudi gotivi Milku :smile:

Evo da olaksam svima :mrgreen:
( Click na Milku, za Big Milku! )

Prilozi

• milka.JPG
    milka.JPG
    40,7 KB · Pregleda: 65
Boze kakva tema.Tema vam je da ismejavate izgled jedne starije gospodje.Koliko je vama godina?Sigurno ste adolescenti,sudeci po nacinu komentara.Bas bi volela da znam kako izgledaju vase bake i mame (i gospodja Milka je necija mama i baka).
Zasto moderatori dozvoljavaju ovakvu glupost? :evil:

dzanarika:
Boze kakva tema.Tema vam je da ismejavate izgled jedne starije gospodje.Koliko je vama godina?Sigurno ste adolescenti,sudeci po nacinu komentara.Bas bi volela da znam kako izgledaju vase bake i mame (i gospodja Milka je necija mama i baka).
Svako ko se bavi javnim poslom mora biti spreman na sve,sto podrazumeva i ismevanje ! Uostalom,nista lose niko nije rekao !!!

dzanarika:
Ma kakvo ismejavanje.Zar nije ocigledno da nam je svima Milka,ustvari,simpaticna? :-?

Ma vi ste ludi...Ona je jako pamtena zena....to sto je ona u slagalici to obesi o kitu....Zena je vrlo cenjena i inteligentna...gledala sam je u emisiji kod Mojsilovicke dok je isla na b92 "
"ovo vas jos nisam pitala" ,..Milka me fascinirala sobom.. I ja sam mislila da je neki bolid.

Samantha Jouns:
Ma vi ste ludi...Ona je jako pamtena zena....to sto je ona u slagalici to obesi o kitu....Zena je vrlo cenjena i inteligentna...gledala sam je u emisiji kod Mojsilovicke dok je isla na b92 "
"ovo vas jos nisam pitala" ,..Milka me fascinirala sobom.. I ja sam mislila da je neki bolid.
ja uopste ne mislim da je bolid, pobogu... ne verujem da neko to misli.. zenu samo teraju da se smeje, a to joj nikako ne ide i ne stoji (jer je na silu). milka je legenda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back