Militarija-razmena-kupovina-prodaja

Prilozi

• DSC03535.jpg
    DSC03535.jpg
    63,5 KB · Pregleda: 16

TURCINE,. bolje cuti i porij se usima, razumes se u militariju kada su u pitanju JNA krsevi a ozbiljne stvari u zivotu video nisi, francuski slem koji je kod mene nije padobranski vec pesadijsi sto znaci da nema veze sa ratom u Indokini posto da znas istoriju znao bi i to da su tamo ucestvovale iskljucivo padobranske jedinice i jedinice FAR-a koje su bile opremljene padobranskim modelom sa dodatnim vezovima, da dodam slem koji je kod mene nema podbradak za unutrasnji lajner, a link koji sam postavio pokazuje njegovu pravu cenu 35E, cena na e-bay za beskozirsku moze biti i 1000USD samo je pitanje ko ce to da plati, ja sam na "limundu" kupio jednu za 2400 din.. Bolje cuti i varaj negde drugde jer drugo u zivotu izgleda i ne umes da radis, u NS-u nema koga nisi prevario. Ostavio sam te na miru jer su neki clanovi zamolilida se ne spamuje tema ali izgleda da volis da provociras. Vidim da si Goro-Tex pantalone koje mi nisi platio ponudio na "Alegru", covece smesan si kao bioskop zato bolje zacuti, bolje da ne pominjem temu kada si ponudio nemacku WW2 svecanu uniformu i kada sam ti trazio dodatne slike i spremao se da zavrsim posao ti si zacutao jer istu nemas, nego si skinuo fotke sa "net-a" pa se malo mangupirao na "Alegru". prodaj svoje JNA predmete i pokusaj da me zaobidjes sa komentarima. Ti si covek koji je dobio "sut-kartu" sa "Limunda" a to dovoljno govori o tebi a ja na istom i dalje opstajem sa maximalno pozitivnim komentarima... Da rezimiram zavuci se u svoju rupu i cuti !!!

Poslednja izmena:
*** ako si ti normalan cover, kazem trazena cena na E-BAY-u moze biti koliko ti dusa pozeli samo sto te stvari niko ne kupuje kao ni ovu kapu "balticke flote" ciji si link postavio. Pogledaj malo sajtove sa realnim cenama krecu se izmedju 25-40e, zavisno od trake flote kojoj pripadaju. nemam vise snage da se ovde objasnjavam sa tobom. Napolju pada lep sneg, sedeti u nekom kaficu okruzen lepim drustvom i posmatrati zimsku idilu daleko je pametnije nego prepucavati se ovde. Rekao sam ti zaobidji me, i ujedno ne prekidaj me u kuliranju sa prijateljima, malo malo pa bacim pogled na komp umesto da gledam kako sneg lepo pada a ljudi setaju gradom.

naravno da ne, ovo sto si pokazao je kepi narednika "legije" ja sam valjao i uvaljao kepi kapetana sertifikovan pecatima Arme te tere, Ministera de la defense., oficirski kepiji imaju prilicno visoku cenu ali ovaj mi je bio dva broja vecu. Volim stvari u svojoj velicini

Sve ovo dokazuje koliki si amater, vise necu odgovarati jer zaista nema svrhe komunikacija medju nama. upisi neki fakultet pa se malo obrazuj i onda se javi.

Uzivaj

Prilozi

• Fotografija 0215.jpg
    Fotografija 0215.jpg
    28,7 KB · Pregleda: 8
Poslednja izmena:
Any,time,I am here to help,i thin that postcoast is about 5-8 euro,and if you sent a money with westwrn union transfer is coast also 8 euro,it means that hat will be coast a 49 to 55 euro most,and you also have a something new in collection,i have more interesting links to Franch hat,such a legionare hat,WWII era,price is low and is avilabile for anyone,that hat sell in Slavija or maybe Limundo about a 300 euro here in Serbia of course,i am sorry,but i cant remember it true picture of your cepi,but i will find it now,also isnt it a French kepi oficers of land troops,or maybe something like this only in other solution,of era and price,and rank.

http://collections.delcampe.net/page/item/id,121159853,var,KEPI-CHASSEUR-VELOUR-N-9,language,E.html

As I see latest price of cepi was a 150 euro on buy now,on your auction,but never mind,as i say we will soon resolve misunderstending,on both pleasure,and in a meentime if you need some link to buy some of frenc cepi with lowest price,just say,i linked here,jou know how say our people until someone not a dark,another not the dawn,yes you are in wright,i dont know at all french military,just let you to see,until you go with story of knowledge.No i realy dont know french military,as you aprove it.stay well,until ouring views,you great connoisseur france as a state and their police and military equipment,we other staying in no knowledge.How is the pet,is stil dont listening.

Sad malo ja:
Nemački šlem M18 na prodaju. Bio u upotrebi u WW1 i WW2(početak rata,koristio ga SS i motorizovane jedinice).
Često ga mešaju sa M16,koji je dosta češći.
Od M16/M17 se razlikuje po obliku luftera i po nosaču podbratka-kod M16/17 je posebnim nitnama pričvršćen za šlem,
dok je kod M18 u sklopu lajnera i zajedno se kači pomoću 3 nitne za sam šlem(kao kod WW2 modela).
Šlem je u odličnom stanju,nigde ga rđa pojela ni istanjila nije,nema risova,nigde udaren.
Jedine "mane" su 2 pukotine,ali su one u ravni(ne "zjape",niti deformišu kalotu šlema) i sanirane gitom.
Ima jasno vidljivu oznaku ET 66.
Redak model,malo korišćen,dosta ređi od svih ostalih Stahlhelm-ova.
Prilažem slike,na sva pitanja odgovaram.
Cena-prava sitnica-4000 din.
Svi dogovori dolaze u obzir.
http://s1110.photobucket.com/albums/h444/militarist/

Back