Milicic - Od talenta veka do propaliteta

Дарко Србине Србчија је уз тебе али само прави Срби ови што само пљују своје а туђе воле ма ко их натакне. Сад ће вероватно осуда мог текста само да се пробудите. Србија Србима

Inace,Darence jarence dade cela 4 poena uz 6 skokova i 3 blokade. Mislim da mu ove niske jednocifrene brojke sjajno idu :)

Pa i nije kad pogledas da su dali onom bilmezu Radmanovicu 7 miliona za 5 poena i 2 skoka prosecno po utakmici. Jos Junac centar, a znamo kako je placeno zanimanje biti NBA centar :D

Velickovic i Radenovic su izmislili kosarku za Radmanovica, pa je dobrim delom stvar srece dal ce nakupiti toliko para ko on.

Bas me raduje da bar na poziciji 4 u reprezentaciji smo jaki samo tako(bez bilmeza iz Sarlota naravno)

Poslednja izmena:
Ma ne daj Boze da smo otvorili i temu o Radmanovicu.... I to je bilmez niova skoro kao Darence. On samo daje ozbiljan mogao bi da bude vrhunski NBA igrac,ovako...I treba da ga salju po provincijama. Covek laze upravu,glupira se,trebali su da ga se rese ranije. Daleko od toga da on ne zna da igra,ali od onog igraca kakvog sam je ocekivao da bude-pretvorio se u jos jednog glupaka sa puno para.Srecom po nas,nismo mi Srbi jedini koji svoj talenat ne koriste do kraja ;)

Xaxaxxaxax,koje gluposti ovaj kralj prica... To je verovatno ista prica kao i kad je rekao da ce prekinuti NBA karijeru da ide u vojsku,ili ce da ode u redovnu vojsku kad zavrsi karijeru...To su sve izjave jednog glupandera kakav je Milicic.

Vojsku ce ukinuti za godinu-dve i sta,onda ce reci,e jebbiga sto se nisam rodio 5 godina ranije,a hteo sam da budem specijalac..Ovako sam samo postao padobranac,ali ne u vojci,nego po nekim zurkama :)

A stos e tice one partije sa 15 poena,stvarno,vidis da je vreme napolju jos uvek katastrofalno,sad bar znamo razlog ;)

Poslednji mec 12 poena i 8 skokova,ocekujemo novu Katrinu u USA ;)

Retko priča za medije. A kada se oglasi, jedni se hvataju za glavu, drugi ga podržavaju, treći osporavaju (a vecina se krsti i govori "Boze ima li te?" :pop: :lol: )... Ali, ravnodušnih - nema. Da, u pitanju je Darko Miličić, jedna od najvećih enigma naše, ali i svetske košarke(nikom nije jasno kako funkcionise tako praznoglav:hahaha::hahaha:).

E baš ga tupite, intervju je sasvim OK, nije rekao ništa glupo (jedino navijanje za KK Zvezda može da udje u tu kategoriju ;-)). Darko odigra loše, vi likujete, odigra dobro vi opet o tome kako je on glup, da korektan intervju vi ga i ne čitate a opet o tome kako je praznoglav. Stvarno smarate

Noćas Klivlend odrao Memfis, Darko igrao samo 11 minuta (jedini ima pozitivnu razliku u timu +/- = +6)

Ma bre Muad,nije to u pitanju ;)

Fora je u tome sto ima toliko tupavih izjava da i poneka normlana..Ne moze da bude normalna :) Zasto?

Rekao je covek da mora da ide u nasu vojsku,a to je po meni glupost veka...Sad ce neko reci,pa nije valjda lud da prekida NBA karijeru? Naravno,pa toliko blesav nije,ali cemu onda izjave tog tipa kad svi znamo da ce vojsku gledati jedino preko TVa. A ovo za igranej u Zvezdi,to su izjave samo da dobije navijace,lud sam,nenormalan,idealan lik za nekog bez mozga da mu bude idol,zar ne?

To je isto sto je svojevremeno izjavljivao Bodiroga,voleo bih da igram za Partizan,a realna prica je da to veze sa zivotom nije imalo.OK,on se bar ogradio da Partizan nema dovoljno para za njega... ;)

No,bas me interesuje ZASTO Milicic odigra jedan mec kako treba,drugi malo slabije i vise ga nema....? Jel ga trener stvarno toliko ne voli ili je potpuno nekonstantan?

Ето чим одигра лоше ту сте. Кад је играо добро нема вас на форуму али то је одлика вас и ваших карактера када игра добро нема вас јер нема те шта да пишете. Срслере баш сам мислио да си мало интелигентнији и да стварно дискутујеш да не нападаш безвезе али мислим да није тако. А ти гризли гледај своје не дирај наше

Dobro Dent,a sa cime ti to sve argumentujes..?Moju neinteligentnost,slabo ocenjivanje igrackih kvaliteta...Svojevremeno sam rekao za Vardu da ce se vratiti pre neso sto je otisao.Odigrao je jedan mec i vise ga nisu pustali ni sekund.
Za Radmanovica sam rekao da moze odlican da bude samo ako sredi glavu,i to dok je igrao u FMPu,steta sto to nisam pisao ovde na Forumu,u to vreme nisam imao Net.
Za Raksija,njemu je bas trebao NBA da bi shvatio koliko mnogo moze u Evropi,i nigde nisam pogresio.
Jedino sam pogresio za Saleta Djordjevica,valjda zato sto ga mnogo volim,da moze da igra znacajnu ulogu u NBA...

Sto se tice Milicica,ja ga pohvalim ovde,doduse kroz salu,kad uradi nesto dobro. Medjutim,problem je u tome sto on,sto kroz medije,sto kroz svoj odvratno ponasanje,sto kroz cesto nikakvu igru, svaki put me natera da ga mrzim vise nego juce.Ma to sto igracki od njega nikad nece biti ozbiljan igrac i nije toliki problem,nije svako za All Star ili za startnu postavu,neko mora da bude i vodonosa...Problem je njegovo ponasanje koje je svakako za najgoru osudu.Da sam ja neko,ja bih zabranio da se njegove izjave prenose preko medija jer lose uticu na omladinu.

I onda,jos kad cujem,to Dare Srbine...A to Srbine se koristi samo i iskljucivo kad je u pitanju psovanje,kad je u pitanju vredjanje,neko lomljenje ili bilo koji vid destrukcije,pa zar je to nesto sa cim treba da se ponosimo? Iskreno? Mozemo mi da volimo ili ne volimo recimo Noleta,ali decko se bas pristojno ponasa kad prestavlja zemlju,ljudi ga svuda vole,eto primera lepo vaspitanog sportiste. Ili kao sto sam ja svojevremeno imao uzore u Divcu,Djordjevicu ili Paspalju,Bodirogi.Veliki igraci i veliki ljudi.Cak i da nikad nisu bili toliko veliki igraci,njihovo ponasanje je bilo za postovanje.

Eto,moras da priznas da ovaj post nije bio toliko neinteligentan ;)

Ma ne ljutim se,znam da nisi zloban kao sto neki umeju,a povremeno bockanje jednostavno mora da postoji na ovoj predivnoj temi....Pa ko bi inace ikad spominjao Darka Milicica da nema ove teme :D :D :D

Nikad necu zaboraviti,negde se cini mi se nalazi cak i taj post ovde,gde Darenceta pitaju da li cita postove na Krstarici gde ga iance vecina pljuje....Oh,divote....I naravno,u najavi sam znao i odgovor :)

Rekao je,nesto tipa,mnogi igraci se pale na to,svaki dan citaju sta pise,a mene bas briga za sve te tipa kretene,klosare,jadnike,nesto je lupio opasno :D U svakom slucaju,Dare ZNA da postojimo,a to je bas fino ;)

Inace,da ne bude da zamre tema, u poslednja tri meca,super Dare daje nesto jace od 4 poena uz 3 skoka za 15 minuta po mecu :)

Memfis je promenio trenera, ponavlja se priča iz Detroita i Orlanda (kako dodje novi trener Darko više ne ulazi u igru). U sva tri slucaja je bio povredjen u kritičnom periodu (početka rada novog trenera), mada se ne mogu oteti utisku da sveži mozgovi uvek igraju na sigurno, davajući maksimalnu minutažu zvezdama, a tu Dare izvuče deblji kraj

Back